We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:a kaikesta seinille SAA ALENNUSKOODI ×

Marvelin suunnitelmat tuleville vuosille!

07. 09. 2019

Jos sinusta viimeisimmän Spideman-elokuvan jälkeen tuntui, ettei Marvelilta tulla enää näkemään ainuttakaan supersankarielokuvaa, olit väärässä. San Diegossa järjestetyssä Comic Con-tapahtumassa heinäkuussa Marvel kertoi tulevien vuosien elokuvasuunnitelmistaan. Vaikuttaa siltä, että Endgame ei ollutkaan viimeinen peli, vaan vasta alkua. Lue eteenpäin!

#MUSTA LESKI

Jo ensi vuoden toukokuussa tulemme näkemään vahvan naissankarin. Vaikka hän uhrasi henkensä Endgamessa, Natasha Romanovin aka Mustan Lesken tarina ei pääty tähän. Päinvastoin, ohjaaja Cate Shortlandin elokuvassa tulemme näkemään kuinka koko tarina alkaa! Pääosaa näyttelee tietenkin Avengers-elokuvien tapaan Scarlett Johanson. Muissakin rooleissa nähdään tunnettuja ja suosittuja näyttelijöitä, kuten Emma Watson eli Harry Pottereiden Hermione, sekä Stranger Things –sarjasta tuttu David Harbor. Elokuvan juonta ei ole vielä kerrottu julkisuuteen, mutta huhu kertoo, että elokuvan pahiksena häärää S.H.I.E.L.D. Agenteista tuttu Urakoitsija. Hänestä voit lukea lisää täältä.

#DOCTOR STRANGE

Jos fanitat Benedict Cumberbatchia (joka tunnetaan myös uutena Sherlockina), ilahdut varmasti Doctor Strangen toisesta osasta. Se saapuu teattereihin myös toukokuussa, mutta vasta vuonna 2021. Elokuvan nimi on Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ja siitä tulee varmasti hitti. Tässä jatko-osassa takuulla mennään mahdollisuuden ja mahdottomuuden toiselle puolelle. Ja me emme malta odottaa!

#THOR

Vaikka Endgamessa vaikutti siltä, että Thor liittyisi Galaksin Vartijoihin, tuoreet uutiset kertovat, että hänestä on sittenkin tiedossa oma elokuva. Ja yllätys on, että Thor ilmestyy tällä kertaa naisen muodossa. Roolissa tullaan näkemään kukapa muukaan kuin Thorin ex Jane Foster eli Natalie Portman! Onko tiedossa tieteellinen kehonvaihto vai tarina toisesta ulottuvuudesta, jossa Thor on nainen, se nähdään marraskuussa 2021. Se kuitenkin tiedetään, että elokuvan ohjaa taas Taika Waititi.

#UUSIA TARINOITA

Vanhojen tuttujen lisäksi tulemme näkemään täysin uusia hahmoja tulevina vuosina. Marraskuussa 2020 tapaamme elokuvateattereissa Ikuiset – The Eternals, jonka kuvaukset ovat jo käynnissä. Päärooleissa nähdään muun muassa Richard Madden, Salma Hayek ja Angelina Jolie. Ja jos Game of Thronista tutun Richard Maddenin aka Rob Starkin näkeminen ilahduttaa, niin varmasti ilahduttaa myös se, että elokuvassa nähdään myös hänen ”veljensä Jon” eli Kit Harrington! Hän näyttelee elokuvassa Mustan Ritarin roolin.

Uusi sankari on myös Simu Liun esittämä Shangci. Tämän kiinalaisen supersankarin, joka tunnetaan Master of Kung Fu –sarjakuvasta, tulemme näkemään valkokankaalla helmikuussa 2021. Vuotta myöhemmin tapaamme taas Black Pantherin, tai uudistuneen Bladen., mutta tarkkaa julkaisuajankohtaa ei ole vielä vahvistettu. Guardians of the Galaxy eli Galaksin Vartijat tullaan myös näkemään jossain vaiheessa, mutta ajankohta on vielä auki. Näyttää siltä, että edessä on ainakin kolme upeaa elokuvavuotta!

MARVEL-KOKOELMAN TUOTTEETEuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999–2023 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top