We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Miksi sinun tulisi hankkia seinätapetti?

15. 11. 2021

Oletko harkitsemassa seiniesi koristelua, mutta et tiedä miten ja minne naulat menevät? Entä jos osut sähköjohtoihin? Entä jos kyllästyt kuukauden päästä? Meidän tapeteillamme voit unohtaa murheesi! Hanki tapetti haluamassasi koossa ja saat parhaan sisustuksen sinulle! 

Ekologinen printti jokaiselle seinälle

Tapettien tulostamiseen käytämme tulostinta, joka hyödyntää vettä ja hartsia. Printti on 100% ekologinen, joten sinun ei tarvitse huolehtia laittaessa tapettia lapsesi huoneeseen. Lisäksi, se on helppoa ja jokainen pystyy siihen. 

Käytä tapettia epätäydellisyyksien piilottamiseen 

Seinässä oleva reikä, joka on tuijottanut sinua kaksi kuukautta. Voit pitää täyttömateriaalin ja värin kellarissa, laitat vain reiän päälle tapetin. Kiitos kestävän liiman, liimattava seinätapetti voidaan siirtää monta kertaa ja se liimautuu kuten ensimmäisellä kerralla. Ja kun siirrät sitä, seinä pysyy hyvässä kunnossa eikä tapetti vahingoita seinän maalia. 

Kuinka asentaa seinätapetti? 

Asentaminen on helppoa, jopa lapset pystyvät siihen itse! Et tarvitse vasaraa tai naulaa etkä edes liimaa. Toisin kuin tavanomainen tapetti, jossa tarvitset liimaa, tämä seinätapetti pysyy seinässä itsellään kiitos akrylaattiliiman. Eikä se pysy vain seinissä, vaan voit myös kiinnittää sen kipsilevylle ja jopa ikkunoihin tai oviin. Sanotaan että tapetin alle jää ilmakuplia, niin voi käydä. Sillä ei ole kuitenkaan väliä, sillä voit liimata tapetin uudelleen tasoittamalla ilmakuplat. 

Katso videomme ja näet itse! 

 

Nyt vain sinun täytyy päättää mitä haluat koristella. Kaapin, oven, osan tai vaikka koko seinän. Meidän seinätapettimme on hyvä ratkaisu kaikille. Ainoa asia mikä on jäljellä tehtäväksi on teeman ja seinätapetin koon valinta. 

 

 

Lue myös: Tapetit: Kuinka valita ja asentaa ne

 

Valitse seinätapettisi 

 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top