We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MATKUSTELU alennus -20 % ×

Motivoi (itseäsi) toimistossa upeilla koristeilla!

12. 06. 2020

Kotitoimiston aikakausi on vähitellen väistymässä ja on aika palata toimistolle. Mutta töihin palaaminen ei ole helppoa, sillä ihmiset tykkäävät kotona työskentelystä! Me autamme tekemään siirtymästä olohuoneista ja keittiöistä takaisin toimistoon niin mukavaa kuin mahdollista… 

 

 

#Kuten kotona 

Toimistojen vuokraaminen ja sisustaminen ei ole halpaa, joten tyydymme usein ei niin mukavaan ympäristöön. Ja se on harmillista, koska toimiston ulkonäöllä on suuri vaikutus työntekijöihin. Muistatko miltä asuntosi tai talosi näytti ennen kuin sisustit sen! Eivätkö täysin valkoiset seinät tylsistyttäneet sinua vähäsen? Olemme varmoja, että sillä hetkellä kun maalasit ne mukavilla väreillä ja sisustit ne maalauksilla makusi mukaan, aloit tuntemaan olosi kotoisammaksi. Ja tälläinen sisustus taloon tai toimistoon ei maksa miljoonia! Mutta se antaa sinulle paljon… 😊

 

 

#Kysy ihmisiltä mistä he pitävät 

Jos päätät tehdä työntekijäsi tai kollegasi tyytyväisiksi, muista kysyä heiltä mistä he pitävät. Ennen kuin te kaikki palaatte toimistolle, anna heille muutama ehdotus chattiin. Eikö sinulla ole aikaa etsiä? Ei ongelmaa! Me teimme sen puolestasi! Me olemme valinneet kauneimmat ja sopivimmat julisteet ja kuvat joista tiimisi pitää. Joten ainut mitä sinun tulee tehdä on valita, mille seinälle haluat kuvat ripustaa ja millä kehyksillä! 

 

TSEKKAA KOTITOIMISTO KOKOELMA

 

Jos et halua käyttää liikaa energiaa ja rahaa sisustukseen, seuraa näitä vinkkejä: 

  • Less is more – Eikä ainoastaan budjetillesi, mutta on tärkeää olla maltillinen värien ja kuvien kanssa. Etenkin, jos toimistosi on pieni tai täynnä kaapistoja. 
  • Valitse miellyttäviä värejä – Mustat ja valkoiset kuvat ovat elegantteja, mutta älä sisusta pelkästään näillä väreillä. Se voi masentaa työntekijöitäsi. Valitse jotakin pastellin sävyssä – vaalean keltainen, vihreä, sininen tai kerma saavat hyvälle tuulelle! 
  • Motivaatio – Tuntuuko sinusta, että työntekijäsi eivät ole motivoituneita? Auta heitä motivoivalla sisustuksella! Löydät motivoivimmat ja parhaat sisustukset tästä kokoelmasta

Aihe – Omistatko matkatoimiston? Motivoi työntekijöitäsi (ja asiakkaitasi) kauniilla matkakuvilla ympäri maailmaa! (Voimme myös tulostaa sinun ottamat kuvasi!) Omistaudutko muodille? Sillä nämä muotikuvat tulevat käyttöön. Me tarjoamme tuotteita kaikenlaisille yrityksille! (Ja jos satut missaamaan sinun, älä epäröi yhteyden ottamista meihin – ilolla autamme sinua löytämään sopivan kokoelman.) 

 

   

#Viihtyisä ympäristö rentoutumiseen

Jotkut yritykset antavat työntekijöilleen mahdollisuuden käydä salilla tauon aikana, toisilla on löhöilyhuone playstationilla. Valitettavasti, molemmat ovat tilan ja talouden puolesta haastavia toteuttaa. Mutta, on hyvä tarjota työntekijöille jotakin tilaa rentoutumiseen. Vaikkakin toimisto on paikka työnteolle, ihminen ei ole kone ja parin tunnin jälkeen tietokoneella istuminen on uuvuttavaa. (Ja tarvitset heidän luovia ideoita!) Työntekijäsi ovat paljon tehokkaampia jos annat pienen tilan rentoutumiselle. Mitä siellä pitäisi olla? 

  • Istuinpaikat – Toimistotuolit ovat usein mukavia, mutta eivät sovellu rentoutumiseen. Hanki edes pieni sohva tai säkkituoli toimistoon. 
  • Luonnonvalo – Jos toimistosi sen sallii, sijoita “rentoutumisalue” valoisaan paikkaan. Jos ohjaat työntekijäsi ikkunattomaan komeroon, he saattavat nukahtaa rentoutuessaan. 
  • Palapelit – Jos haluat työntekijöidesi harjoittavan aivojaan tauolla, hanki heille palapelejä rentoutumiseen. Tämä aktiviteetti rentouttaa, sekä aloittaa uudelleen ajatteluprosessin. Me suosittelemme kuuluisia maalauksia tai kaupunkeja. Ne kestävät kauan ratkoa!
  • Virvokkeet – Nälkäiset aivot eivät tuota paljon. Jos et halua työntekijöidesi juoksevan myslien perään koko ajan, tarjoa heille kulhollinen tuoreita hedelmiä. Älä unohda nesteytystä myöskään. 😊

 

 

Valitsitpa sitten kokonaisvaltaisen remontin tai muutaman uuden kuvan ostamisen, olemme varmoja että työntekijäsi arvostavat vaivannäköäsi. Meillä on ollut vaikeita aikoja koronaviruksen takia, mutta se ei tarkoita, että meidän pitäisi elää pelossa ja pahalla tuulella. Jos voit, älä stressaa työntekijöitäsi, vaan anna heille motivaatiota ja voimaa näyttämällä kuinka paljon heistä välität. Näet vielä, että tyytyväiset työntekijät työskentelevät 150% ilman pelkoa. 

 

LÖYDÄ INSPIRAATIO TOIMISTOKOKOELMASTA

Tags: Decor, Office

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!Decorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top