We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET KEHYSTETYT JULISTEET alennus - 30% ×

Oletko sinäkin Noiturin lumoissa? Näitä faktoja et taatusti tiennyt!

08. 02. 2020

Kun jätimme hyvästit Games of Thrones– sarjalle viime keväänä, monet fantasian fanit olivat huolissaan kuinka käyttää vapaa-aikansa jatkossa. Onneksi Netflix tuli apuun ja lupasi keskiajan ja väkivallan rakastajille uuden tv-sarjan nimeltään Noituri joka perustuu suosittuun kirjasarjaan ja videopeleihin. Markkinointi väitti sarjan olevan yhtä hyvä, tai jopa parempi kuin Game of Thrones. Valehtelivat he tai eivät, se on jokaisen oma päätös, mutta uusi sarja on varmasti katsomisen sekä Noituri-tuotteiden ostamisen arvoinen. 

 

 

Supermies Cavill

Geralt Rivialaista esittää englantilainen näyttelijä, joka näytteli supermiestä DC:n viimeisimmässä elokuvassa, hänen uransa ei aina ole ollut ihan helppoa. Häntä pidettiin liian vanhana näytelläkseen Edward Cullenia Twilight elokuvissa (vaikka kirjojen kirjoittaja Stephanie Meyer puolusti häntä) ja liian nuorena näytelläkseen James Bondia vuonna 2005. Lisäksi hänen kollegansa, Brandon Routh sai roolin Supermiehenä häneltä ensimmäisellä kerralla. Nykyään näyttelijä kuitenkin saa paljon suosiota ja kiitosta roolisuorituksessaan Noiturissa. Jopa kirjojen luoja Andrzej Sapkowski on häneen todella tyytyväinen. Se on jo jotakin! Sapkowski nimittäin ei kehu ilman syitä. 

 

 

Uutta rooliaan varten, Henry joutui tekemään paljon. Hän harjoittelija miekkailua Vladimir Furdikin kanssa (Games of Thrones Night King). Harjoittelu todellakin oli sen arvoista, mutta lisäksi näyttelijän täytyi olla juomatta edes pisaraa vettä 24 tuntiin paidattomia kohtia varten. Lopputuloksena oli kuitenkin “killer body”, ja ilmeisesti monet katsojat olivat mielissään tuloksesta. 

 

 

1) Vaikka sarjassa jatkuvasti mainitaan Geraltin syntyneen Riviassa, se ei pidä paikkaansa. Voimakas noita Visenna toi hänet (käyttäen taikaa) Kaedwen maailmaan. Miksi siis Geraltin väitetään olevan Riviasta? Vastaus saattaa yllättää sinut – markkinoidakseen hänen taitojaan! Hän jopa opetteli puhumaan rivialaisella aksentilla. 

2) Noiturille tyypillinen ulkomuoto, pitkä hopeinen tukka ja karkea ulkomuoto saattaa hämätä katsojia, sillä Geraltin pitäisi olla 90-100-vuotias, mutta näyttelijä saa hahmon näyttämään noin 45-vuotiaalta. Noiturin hiukset eivät ole valkoiset iän takian, vaan hänen mutaation. 

3) Netflixin versio Noiturista ei ole ensimmäinen versio. Vuonna 2001 puolalainen elokuva The Hexer julkaistiin, mutta Andrzej Sapkowski ei halunnut itseään yhdistettävän kyseiseen teokseen. 

4) Netflixin versio ottaa inspiraatiota videopeleistä, eikä niinkään kirjoista. Tästä johtuen Geralt ulvoo tv-sarjassa paljon, jota jotkut kutsuvat huonoksi näyttelemiseksi, mutta jotkut ovat siitä innostuneita. 

 

 

Tämä on hitti! 

Toisessa jaksossa, Geralt tapaa Jaskierin, jota sarjassa esittää Joey Batey. Jakson lopussa, Jaskier laulaa uutta hittiään “Toss a coin to your Witcher”.  Tämä laulu on saanut arvostusta myös sarjan katsojien ulkopuolelta ja siitä tuli heti hitti! Näyttelijä kertoi haastattelussa edelleenkin laulavansa biisiä suihkussa. Hän myös paljasti, kuinka oli voinut huonosti laulun esitys hetkellä, mutta lopputulos oli silti uhrautumisen arvoinen. Ehkäpä tekijät saavat jonkin palkinnon parhaasta ääniraidasta. 

 

Voimme jo alkaa odottamaan sarjan toista kautta, jonka pitäisi tulla ensi vuonna. Toisen kauden on sanottu olevan ymmärrettävämpi kuin edellinen kausi, niillekin, jotka eivät ole lukeneet kirjoja tai pelanneet videopelejä. Näin ainakin Netflix lupaili. Emme malta odottaa, sillä olemme sarjan, kirjojen ja videopelien faneja! 

Näe Noituri kokoelma tästä

 

Tagit: Fantasia, Netflix, Noituri, tv-sarjat

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!Decorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top