We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Osa nro. 1: Vinkkejä kuinka tehdä olohuoneestasi kotoisa

04. 04. 2021

Vinkkejä kuinka sisustaa olohuone 

Kodin saaminen kodikkaaksi ei ole tiedettä! Olemme valmistelleet “deco sarjan” sinulle, josta löydät neuvoja ja vinkkejä kuinka jokainen kotisi huone on parasta sisustaa. Ensimmäisestä osiosta löydät tujun määrän inspiraatiota olohuoneeseesi. 

Ollako vai eikö olla olohuoneessa koko viikonloppua on se kysymys! Olohuoneessa vietämme vapaa-aikamme perheen kanssa kun emme halua mennä ulos. Se on myös paikka, jossa vieraat ovat – lyhyesti syitä miksi olohuoneen pitäisi olla ylellinen paikka rentoutua on paljon! Sinun ei tarvitse heti ostaa uutta sohvaa, vaan voit parannella olohuonetta valitsemalla sopivia värejä ja sisustuselementtejä seinille! Ja me autamme siinä! Tästä kokoelmasta löydät kauneimmat maalaukset ja kuvalliset seinämuraalit! 

  1. Pidä huoli että huonekalut ovat aseteltu kunnolla. Seuraa Feng Shuin sääntöjä – istuinpaikat pitäisi olla ympyrässä ja tilaa kohden. Tärkeimpänä, ikinä ei tule istua selkä oveen päin! 
  2.  Olohuoneessa tulee olla tarpeeksi valoa! Jos sinulla on ikkunat kohti pohjoista, älä valitse tummaa sisustusta. Jos kotisi on silti liian pimeä, hanki lamppuja jotka antavat kotoisan tunnelman. Muista, että valon pitäisi tulla TV:n takaa jotta että rasita silmiäsi! 
  3. Kuinka saada tunne isommasta olohuoneesta? Maalauksessa, valitse kevyitä sävyjä väreistä, joita haluat käyttää! Myös 3D tapetti voi auttaa. 
  4. Olohuone on perinteisesti huone, missä vietämme eniten aikaamme sekä paikka, missä asioita tapahtuu eniten! Tästä syystä, suosittelemme huomioimaan tasapainon – jokaisella nurkalla tulisi olla tarkoituksensa. Aivan kuten jokaisella seinällä! Inspiroidu kokoelmistamme: 

Eklektinen olohuone 

Mitä oikein eklektismi tarkoittaa? Sana “eklektinen” on usein käytetty sisustuksessa ja muodissa. Se tarkoittaa tyyliä, jossa yhdistellään uutta ja modernia ja vanhoja elementtejä. Tutustu uuteen kokoelmaamme, joka tyylikkäästi yhdistää modernin designin ja perinteisen taiteen. 

Maalaismainen olohuone 

Rakastatko luontoa ja matkustamista? Jos vastasit kyllä, tämä kokoelma on sinua varten! Nämä julisteet tekevät olohuoneestasi kotoisan sekä bonuksena olohuoneesi tulee näyttämään freesimmältä kuin koskaan! 

Moderni olohuone 

Jos rakastat modernia tyyliä, niin tämä kokoelma antaa sinulle varmasti hyvän määrän inspiraatiota – se on täynnä esimerkkejä tämänhetkisistä trendeistä. Lisäksi, se yhdistää täydellisesti Skandinaavisen minimalismin kokoelman. 

Lumoava Hollywood olohuone 

Jos et pelkää ylellisiä tuotteita ja kulta on suosikkivärisi, glamour on sinua varten! 

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisempänä, älä unohda kodin asusteita ja tarvikkeita. Tästä kokoelmasta löydät verhoja, koristetyynyjä ja muita asusteita, jotka sopivat täydellisesti julisteiden ja maalausten kanssa. 

Toivomme, että olemme viimeistään nyt vakuuttaneet sinut, ettei olohuoneen tekeminen kotoisaksi ole vaikeaa. Valitset vain tyylin, joka parhaiten sopii sinulle ja voit alkaa sisustamaan! 

Olohuoneeseen 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top