We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Osa nro. 2: Kuinka tehdä olohuoneestasi kotoisa?

24. 04. 2021

Vinkkejä kuinka sisustaa olohuone

Vietämme noin kolmanneksen päivästä makuuhuoneessa, mutta tiesitkö etteivät useimmat ihmiset tiedä kuinka saada tilasta todellisesti rauhallisen? Uni on hyvän elämän perusta, joten olemme luoneet tämän erityisen kokoelman sinulle, jotta löytäisit makuuhuoneeseesi kiinalaista Feng Shui taktiikkaa ja värien psykologiaa. Valitsimme kaikkien hillityimmät sävyt sinisestä, vihreästä, pinkistä ja keltaisesta, jotka energisoivat sinua unen aikana ja saavat makuuhuoneestasi viihtyisän. Lisäksi meillä on jotain klassisen mustan ja valkoisen rakastajille, joille olemme valikoineet kauneimmat taidekuvat!

  • Ennen kuin aloitat sisustamaan, harkitse tarkasti makuuhuoneesi tyyliä. Pidätkö kylmästä ja terävästä Skandinaavisesta tyylistä, lämpimästä Provence-tyylistä vai haluatko makuuhuoneeseesi englantilaista maaseutu-tyyliä?
  • Vinkki: Kuinka maalata makuuhuone? Jos makuuhuoneesi on pohjoiseen päin, valitse lämpimiä värejä kuten keltainen tai oranssi piristämään huonetta. Jos makuuhuoneesi on etelässä, valitse kylmiä värejä kuten vihreä tai sininen.
  • Tiedätkö kuinka järjestellä pieni makuuhuone? Valitse maalaukseen hempeitä värejä. Voit myös maalata vain yhden seinän tai laittaa siihen seinämuraalin. Mitä tulee koristeisiin, älä laita liikaa huonekaluja, maalia tai koristeita. Kaksi maalausta yhdellä seinällä riittää.
  • Jos sisustat tai haaveilet sisustavasi ihanan makuuhuoneen nyt, anna itsesi inspiroitua harkiten valikoiduista kokoelmista, jotka sopivat jokaisen makuun. Suositko minimalistista tai perinteistä makuuhuonetta? Etnistä tai romanttista? Et varmasti mene luonnollisuudella metsään. 

Luonnonläheinen makuuhuone 

Kävele tiheän metsän läpi tai pulahda uinnille mereen. Julisteilla, voit mennä minne haluat. Ja bonuksena, sinun makuuhuoneesi tulee näyttämään ihanan freesiltä! 

Perinteinen makuuhuone 

Rakastatko perinteisyyttä? Koristele makuuhuoneesi suosituilla maalauksilla maailmankuuluilta artisteilta kuten – Mucha, Gogh, Klimt sekä muut. 

Romanttinen makuuhuone 

Rohkaise romanttisuutta makuuhuoneessa romanttisella sisustuksella! Söpöt eläimet, herkät värit ja kukkakuviot saavat takuulla oikean tunnelman aikaan. 

Etninen makuuhuone

Koe safari itse! Katso suoraan villieläimiä silmiin ja saa inspiraatiota Afrikan kulttuurista ja tuo hieman etnistä tunnelmaa myös makuuhuoneeseesi. 

Minimalistinen makuuhuone 

Yksinkertainen, täysin minimalistinen sisustus yhdistettynä vaaleaan väritykseen. Tämä tyyli on käytännöllinen niille, jotka eivät halua asioiden ympärille olevan häiritseviä. 

Viimeisinä vielä pieni vinkki: Koristeet tekevät seinästä mieluisan. Tyynyt, petivaatteet ja muut kodin tekstiilit yhdistettynä tiettyyn värimaailmaan viimeistelevät makuuhuoneen tai olohuoneen. Joten tiedätkö miten aiot sisustaa makuuhuoneesi? 

Makuuhuoneeseen 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top