We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Osa nro. 3: Kuinka sisustaa lastenhuone tai huone teinille

13. 08. 2021

Vinkit lastenhuoneen sisustamiseen 

Lapset ovat ilo ja tulevaisuus. Jos haluamme heistä kasvavan tasapainoisia ja hyvin koulutettuja, meidän pitää muuttaa heidän valtakuntansa heidän mukaiseksi! Ei ole tähtitiedettä sisustaa lapsen huone, sillä lapset yleensä kertovat mistä pitävät. Mutta jos haluat yllättää tyttäresi tai poikasi uudella mahtavalla huoneella, löydät inspiraation täältä! Me seuraamme jatkuvasti trendejä ja me tiedämme mikä tekee lapsestasi onnellisen. Tästä kokoelmasta löydät suosittujen lastenelokuvien julisteita, mutta myös tyylikkäitä kuvituksia eläimistä ja hilpeitä lasten seinämuraaleja. Lyhyesti sanottuna, kaikkea mistä lapsesi pitää!

  • Lastenhuone ei saa olla tylsä – päin vastoin, sen täytyy inspiroida lastasi leikkimään ja tekemään koulutehtävät. Kun maalaat huoneen, valitse lapsen lempivärit. Älä takerru vain pinkkiin tytöille ja pojille siniseen!
  • Lisäksi, lapset iloitsevat jos saavat mahdollisuuden liimata tarrat heidän suosikki satujensa teemoilla kaikkialle huonetta. 
  • Kasvaako kodissasi pieni arkkitehti tai suunnittelija? Ehkäpä lapsesi on jo tykästynyt Skandinaaviseen tyyliin. Ei kuitenkaan unohdeta sisustaa huonetta lapsen iloksi! 

  • Vaikuttaako huone liian tavalliselta? Koristele se! Me tarjoamme suuren valikoiman julisteita ja seinätapetteja oviin. Huoneesi muuttuu hetkessä tavallisesta upeaksi. 
  • Ovatko lapsesi liian luovia ja maalaavat seinät? Hanki heille väritysjulisteita, jotta heidän ei tarvitse enää värittää kaikkialta taloa. 
  • Hyödynnä suuri valikoimamme tyynyjä ja vuodevaatteita. Olemme varmoja, että haluaisit nukahtaa suosikki elokuvasi sankarin viereen, eikö vain? 

Viimeiseksi, kun olet saanut lapsesi huoneen sisustettua, lapsesi silti kaipaa huomiota ja hauskuutta. Tee heidät onnelliseksi pehmoleluilla tai hahmoilla, jotka ovat tuttuja heillä. Lisäksi, palapelillä heidän aikansa kuluu varmasti! 

 

Lasten huoneeseen

 

Vinkit teinin huoneen sisustukseen 

Onko sinulla olento, jota kutsutaan teiniksi kotona? Tiedämme miltä sinusta tuntuu! Ja siksi olemme koonneet kokoelman julisteita ja seinämuraaleja jotka miellyttävät teiniäsi. Me ymmärrämme hänen makuaan! Jos et usko teinisi valikoiman sisustuksen miellyttävän sinua, voit inspiroitua täältä. Olemme varmoja, että kiitos meidän sinusta tulee cool heidän silmissään ja et saa sydänkohtausta mennessäsi heidän valtakuntaansa. 

  • Jokainen teini haluaa erilaisen huoneen. Siksi ehdotamme puhumista heidän kanssaan ennen kuin aloitat sisustamaan! Onko teinisi moderni vai onko hän vanhanaikainen?
  • Nuoret rakastavat julisteita kuuluisista henkilöistä! Et ehkä pidä tatuoiduista ihmisistä paljon, mutta luota meihin, teinisi on innoissaan jos annat hänen sisustaa huoneensa julisteista kuuluisista bändeistä tai elokuvista.
  • Onko jälkeläisesi keräilijä? Siinä tapauksessa mikään ei ole helpompaa kuin alkaa keräilemään ainutlaatuisia kehystettyjä julisteita – meillä on suuri valikoima elokuvien ja pelien teemoja. 
  • Jokainen teini tarvitsee motivaatiota. Sisusta heidän huoneensa motivoivilla julisteilla! Kokeile hauskoja julisteita Finlay & Noa

Etsitkö koristeita, jotka eivät vain näytä hyvältä vaan ovat myös käytännöllisiä? Hanki tyylikäs maailmankartta teinisi huoneeseen! 

 

Teinin huoneeseen

 

Me toivomme, että olet nyt vakuuttunut ettei lasten huoneen sisustaminen ole vaikeaa. Olemme valmistaneet paljon inspiraatiota sinulle, mutta älä unohda lisätä lastasi valinnan tekemiseen. Loppujen lopuksi, se on hänen valtakuntansa. 🙂 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top