We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Osa nro. 4: Sisusta keittiösi ja olohuoneesi

18. 05. 2022

Tee keittiöstäsi viihtyisämpi

On mahtavaa kuinka paljon aikaa vietämme keittiössä – huone, jossa aina tuoksuu maukas ruoka ja ilmassa tuoksuu teen höyry! Antiikin aikaan, keittiötä ei pelkästään käytetty ruoan tekemiseen, mutta myös suunnitteluun, sanomalehden lukemiseen tai korttien pelaamiseen. Keittiö on aina ollut asunnon sydän! Ja sydän ansaitsee hyvää kohtelua, joten kokosimme yhteen kauneimmat valokuvat, jotka inspiroivat sinua kokkaamaan terveellisempiä vaihtoehtoja ja tuovat hyvän mielen. Ruoanlaitto tulisi tehdä hymyssä!

Uusi keittiö on suuri investointi, joten mieti tarkkaan minkä tyylin haluat. Kaipaatko retroa keittiötä, niinkuin isoäidilläsi, vai haluatko modernin keittiön? Mielikuvituksella ei ole rajoja, voit ottaa inspiraatiota maaseudusta ja puun tuoksusta tai Ranskan Provencesta! Tutustu kaikkiin keittiön tyyleihin – inspiroidu ja luo keittiö, jossa haluat viettää tunteja päivittäin… tai minuutteja. 🙂

Nykyaikainen keittiö 

Yhdistelmä tyylejä, teollisia tuotteita, vahvoja värejä ja geometrisia kuvioita – tältä näyttää nykyaikainen keittiö. Paikka, jossa voit tehdä töitä kahvimuki kädessä, paikka johon palaat torilta, ja viimeiseksi paikka jossa vietät laatu-aikaa ystävien kanssa virkistävillä juomilla. Meidän kokoelmassamme yritimme luoda tunnelman unelmiesi keittiöstä. Nyt me olemme onnellisia saadessamme jakaa sen kanssasi: täältä löydät julisteita, maalauksia ja tuotoksia, jotka sopivat kauniisti jokaiseen moderniin keittiöön – inspiroidu ja älä pelkää yhdistellä!

Maaseudun keittiö 

Mikään ei ole parempaa kuin klassinen vanhanaikainen keittiö, jossa vietämme mielellämme tunteja kerrallaan aikaa. Tämänkaltainen keittiö auttaa unohtamaan arkipäivän huolet tuoreiden leipien, leivoksien ja astioiden avulla. Tutustu kodin kokoelmaamme ja heitä itsesi maaseudun tyyliseen keittiöön, retroon suunnitteluun, maisemiin ja Ranskaan. Valikoimastamme löydät julisteita, maalauksia ja koristeita, jotka auttavat sinua luomaan maaseudun tyylisen keittiön ja saavuttamaan Provencen tunnelman. 


Pastellit, öljymaalaukset, nätit värit ja tyypilliset muodot – tämä on erehtymättömästi Sam Toftin tyyli. Älä epäröi – tuo uniikki elämän tunnelma sisustukseen maaseudun keittiössä. 

Art Deco keittiö 

Ihmiset, jotka elävät taidetta varten tarvitsevat sitä ympärilleen. Jos olet yksi heistä ja taide on suosikki tyylisi, niin tämä kokoelma on juuri sinulle! Art deco -tyyli ilmestyi ensin Ranskassa 1920-luvulla. Se yhdistää ylellisyyden ja glamourin tekniikalla. Tällä ajalla, art decosta tuli sanomallinen askel kohti vallankumousta taiteen historiassa, joka myös näkyy kokoelmassamme. Löydät erilaisia elementtejä ja yksityiskohtia. Tyypillisiä kubistisia luomuksia, suosittuja ajankohdan alussa ja kappaleita suprematismilla teemoilla yhdistettynä Art Nouveau julisteisiin. Julisteistamme, maalauksistamme ja luomuksista löydät varmasti kaiken mitä tarvitset luodaksesi täydellisen yhdistelmän ja uniikin sekoituksen art deco -kokoelmasta.

Perinteinen keittiö 

Perinteinen keittiö on paikka johon palata takaisin. Design ja tunnelma usein sisältävät asioita, jotka tunnemme ja joita rakastamme. Monelle ihmisille nämä ovat tuttuja perhe-elokuvia omasta lapsuudesta. Moni muistaisi hyvin kaikki klassiset maalaukset, jotka olivat mukana heidän aamupalansa aikana sekä eri tapahtumissa tai juhlissa. Kokoelmamme avulla voit luoda oman perinteisen keittiösi – tarvitset vain suuren valikoiman perinteisiä maalauksia, jotka herättävät huomiota sekä muistuttavat mukavista hetkistä ja lisäävät sisustukseen viihtyvyyttä – huoneeseen, jolla on eniten väliä. 

Suositko puhdasta valkoista keittiötä vai pidätkö värikkäistä laatoista? Jos et halua keittiöösi laattoja, voit valita tyylikkään valokuvatapetin

Kokoelmastamme löydät maalauksia keittiöön, joissa ruoka on oleellisesti mukana. Lisäksi meillä on jotakin retron ja metallikylttien rakastajille. Tiedätkö jo miten aiot sisustaa keittiösi? 

 

Keittiöön

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top