We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Osa nro. 5: Vinkit työhuoneen sisustamiseen

07. 08. 2022

Vinkit kuinka sisustaa työhuone 

“Olla tekemättä mitään on vaikeaa…” Tämä on osa kuuluisaa Leslie Nielsonin lausahdusta. Valitettavasti, se on vain lausahdus huumorilla. Todellisessa elämässä meidän täytyy tehdä töitä ja usein myös kotoa käsin. Eikä kaikilla ole valintaa tehdä töitä vain oman työhuoneen rauhassa. Mutta älä ole epätoivoinen! Jokaisen asunnon voi sisustaa tarpeiden mukaan. Tee itsellesi oma yksityinen nurkkaus (esimerkiksi olohuoneeseen) – kaikki mitä tarvitset on mukava pöytä ja tuoli sekä mahtavat koristeet! 

Miten saada se aikaan? 

  1. Hyvin järjestetyssä työhuoneessa on paikka jokaiselle ja kaikelle, eikä huoneesta saa tehdä varastoa. Sotku häiritsee keskittymistä – joka on oleellista työhuoneessa eikö vain?
  2. Minne pöytä laitetaan? Feng shui neuvoo, että tulee välttää istumista seinää tai ovea päin. Sinun kannattaisi olla myös mahdollisimman kaukana makuuhuoneesta – siellä nukutaan eikä tehdä töitä! 
  3. Panosta tuoliin! Jos vietät tietokoneen ääressä useita tunteja voi terveytesi vaarantua. Panosta laadukkaaseen ja mukavaan tuoliin. Älä unohda myös kiinnittää huomiota käsiesi asentoon. 
  4. Elegantit koristeet ovat tarpeellisia! On tieteellisesti todistettu että täysin koristamaton huone voi alentaa motivaatiota. Koristellut seinät sen sijaan luovat kodikkaan tunnelman työhuoneeseen, jossa on ilo tehdä töitä. 

 

Vinkit seinän koristeluun 

Pidätkö matkustamisesta? Siinä tapauksessa kartat ovat täydellinen koriste työhuoneeseen! Valitse useasta vaihtoehdosta kaupunkien tai maiden karttoja, joita voit käyttää myös opiskelun  koristeena! 

Et voi koskaan mennä metsään lausahduksilla tai tekstillä! Ne sopivat hyvin muiden kuvitusten ja julisteiden kanssa sekä lisäävät motivaatiota ja mielihyvää! Kokoelmamme on valtava! Joten minkä valitset? 

Etkö halua maalata tai pohtia miten yhdistellä julisteet tai kuvitukset yhteen? Kokeile meidän seinätapetteja! Ne on helppo asettaa seinään ja näyttävät upeilta. Me suosittelemme himmeän värisiä teemoja, jotka eivät varasta huomiotasi. 

Suunnittelijan vinkki: Jos haluat työhuoneesta tyylikkään, tee seinistäsi harmoniset huonekalujen kanssa. Tarrat tekevät helposti pöydästäsi tai hyllystäsi viimeistellymmän. 

Luo oma keidas rauhaa, joka motivoi sinua tekemään ahkerasti töitä, jopa kodistasi käsin! Herrasmiehet voivat inspiroida sinua Man Cave kokoelmassa ja voit luoda oman elegantin miehekkään huoneen, jonka seiniä koristavat ikoniset elokuvien tai urheiluautojen kuvitukset. Ja naiset voivat ihailla Women power kokoelmaa, joka vakuuttaa että jokainen nainen on ainutlaatuinen, itsenäinen ja kaunis! 

 

Työhuoneeseen

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top