We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Pahempi infektio kuin koronavirus: Parhaat maailmanlopun jälkeiset tarinat

25. 05. 2020

Tappava infektio, joka jättää jälkeensä kasoittain ruumiita. Tämä on uusi virus covid-19, jota vastaan olemme taistelleet jo jonkin aikaa. Emme halua vähätellä tätä globaalia pandemiaa, mutta kiitos meidän suosikki elokuvien ja tv-sarjojen, tiedämme pahemmankin olevan mahdollista. Ruumiit voisivat alkaa purra! Muistele millaisesta maailmasta Rick heräsi muutaman viikon kooman jälkeen suositussa Walking Dead– sarjassa. Tappavat infektiot ja elävät ruumiit ovat inspiroineet monia elokuvantekijöitä. Haluamme muistuttaa sinua parhaista elokuvista, tv-sarjoista ja videopeleistä, jotka saavat nykytilanteen näyttämään paremmalta! Mutta jos haluat pitää hengityssuojainta lukiessasi, tämä artikkeli on täynnä tappavia viruksia… 😊

 

Miten näet tämän kesän? 

 

Suosittuja zombeja

Vain yksi pieni puraisu ja tavallinen elämäsi on ohi. Joko kuolet ja ruumiisi muuttuu myöhemmin rapistuvaksi hirviöksi, tai muutut vain “hieman” ja tapat läheisesi kun uusi sinä kontrolloi sinua. Kun koko maailma muuttuu verenhimoisiksi zombeiksi hetkessä, joita vain muutamat ovat voineet vastustaa, et odota onnellista loppua. Luultavasti vielä kaksi uutta tuotantokautta on tulossa ennen kuin Walking Dead-sarja loppuu, mutta jokainen joka on lukenut alkuperäisen sarjakuvan tietää, varo spoileria, ettei Rick Grimes ole todellakaan Brad Pitt. (Eikä vain ulkonäöllisesti). Hänen hahmonsa World War Z – elokuvassa vuodelta 2013 – ei ainoastaan selviydy, mutta myös löytää nopeasti ratkaisun kuinka selvitä zombie infektiosta. Valitettavasti, Rick ei ollut yhtä onnekas. 

 

Kun olet ollut kotona sisällä pitkään, mitä näet peilistä? 

 

Uusi alku 

Miltä elämäsi näyttää, kun välttelet tappavaa zombievirusta? Kun katsot (pelaat) Resident Evil ja muita samanlaisia elokuvia, joissa päätarkoitus on löydä mutanttien päät, mietit mikä tarkoitus elämällä on, jos se on pelkkää selviytymistä. Videopeleissä, me nautimme jatkuvasta taistelusta, mutta tosielämässä asia ei olisi niin. Kokeile lyödä nyrkkeilysäkkiä hetken ajan, ja tulet huomaamaan ettei sinulla ole samanlaista kestävyyttä kuin elokuvien sankareilla! Eikä ikuisesti riittävää määrää ammuksia. Olipa se mahdollista voittaa kaikki zombit ja uudelleen asuttaa planeetta niinkuin Aadam ja Eeva on kysymys, mutta luonnolla on aina ratkaisu. Joka tapauksessa, Fallout:issa, ihmiset kokivat ydinpommeja ja Mutantti johtajan ja hänen armeijansa! Toivo kuolee viimeisenä, tai sinun kanssasi. 

 

Selviytyjiä voi olla jopa ydinsodan jälkeen. Ja virvoitusjuomia! 

 

Maailmanloppu käytännössä

Jos olet aina kadehtinut Mila Jovovichia Resident Evil:in stuntmania, niin on ehkä aika hommata Play Station VR ja ostaa videopeli! Tällaisten pelien pelaaminen kuten Resident Evil 7 ruudulla on upeaa, mutta kokeile sitä kun mutantit voivat kirjaimellisesti hypätä päällesi mistä tahansa! (Vinkki: jos haluat antaa VR-laseissa pelaavalle todella jännittävän kokemuksen, katso heidän peliään ruudulta ja kun he tuntevat olevansa “turvassa” kosketa heidän olkapäätä). Tätä kokemusta he eivät tule unohtamaan! 🙂

 

The Last of Us Part II. on tuloillaan. Odotatko sitä innolla? 

 

Parhaat maailmanlopun jälkeiset videopelit 

On paljon pelejä, joissa voit yrittää selviytyä julmasta maailmasta täynnä käveleviä ruumiita, mutta kaikki niistä ei ole samaa laatua. Kun The Last of Us julkaistiin vuonna 2013, se oli kirjaimellisesti vallankumous – vaikuttava tarina, mahtavat grafiikat, upea ääninäyttely Troy Baker:ilta (Joel), kiitoksena mistä tunnet pelissä oikeita tunteita. (Kuka teistä ei olisi tiputtanut pari kyyneltä, kun Joel kannattelee kuollutta tytärtään ja vähitellen ymmärtää hänen lapsensa olevan poissa?). Tänä vuonna (ehkäpä toukokuun lopussa) näemme jatkoa tällä menestyneelle pelille. Mutta jos haluat pelata jotakin nyt ja pidät zombeista, niin suosittelemme: State of Decay 2, DayZ, The Walking Dead, Dying light, Dead Island: Riptide or Resident Evil 7 Biohazard. Jos pidät yleisesti selviytymispeleistä, niin ala pelaamaan Fallout 4, I Am Alive or Horizon: Zero Dawn. On paljon pelejä, joista valita! Jos olet etsinyt joitakin videopelejä karanteenin aikana, olet varmaankin huomannut näiden pelien olevan pelatuimpien pelien joukossa. Vaikuttaa siltä, että meidän kaikkien täytyy “kokea” pahempia tilanteita kuin tämän hetkinen todellisuus. 

Siirry Kauhuvideopelien kokoelmaan

 

 

 

Huumori – ainut suoja koronavirusta vastaan

Zombievirusta vastaan tarvitaan luoti aivoihin, mutta rokote on riittävä koronavirusta vastaan. Kuitenkin, rokotteen kehittäminen on (riippumatta mitä näimme World War Z:ssa) pitkä prosessi, joten meidän täytyy hyväksyä tiukkojen hygienia rajoitteiden noudattamista vielä hetken. Sillä välin, me voimme parantaa vastustuskykyämme voimalla henkisesti hyvin. Nauru parantaa, joten olemme valmistelleet parhaat kollaasimme, jotka loimme tänä vaikeana aikana sinun huviksesi. Jos tykkäät, seuraa meitä Instagramissa ja pidä hauskaa kanssamme joka päivä! 

 

Voiko Hulk saada koronaviruksen? 

 

Maskit ikuisesti! 

 

Koronaviruksen vastustamista vuodesta 1998. 

 

Ainut keino miten päästä elokuviin on käyttää maskia… 

 

 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top