We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Parhaat lahjaideat lapsille

02. 12. 2019

Lapset yleensä kirjoittavat lahjatoivelistan joulua ja syntymäpäiviä varten. Mutta jotkut lapset voivat olla vaatimattomampia tai epävarmoja, eikä heidän lahjatoiveistaan silloin ole hajuakaan. Haluamme kuitenkin auttaa lahjojen valinnassa, ja siksi kokosimme yhteen kivoja lahjaideoita elämäsi tärkeimmille aarteille. 👇🏼

Kaikkein pienimmille (0-5 vuotiaat)

 1. Suloiset sisustustavarat: Auta lasta luomaan oma satumaailmansa. Tiedät varmasti jos hän pitää vaikkapa Hello Kittystä, My Little Ponysta, Pipsa Possusta tai eläimistä. Hyvin helppoa jos mietit hetken – Valitse sopiva kuvatapetti, juliste tai taulu. Ja pienille taiteilijoille meillä on jopa väritystapetteja. Sitten ei ainakaan tarvitse harmistua seinillepiirtelystä.
 2. Mukit ja kupit: Anna heidän iloita siitä, ettei heidän tarvitse enää juoda tuttipullosta. Anna lahjaksi kiva muki, esimerkiksi tämä Mikki Hiiri -muki, jonka avulla on hauskaa opetella juomaan tarpeeksi nesteitä. Ja tämä Harry Potter -munakuppi voi myös olla hauska idea.
 3. Jotakin pientä: Oletko joskus kuullut fraasin yksityiskohdista nauttimisesta? Näille pienille ihmisille se on 100% totta! Varsinkin jos se liittyy heidän lempisatuhahmoonsa. Yllätä heidät tarroilla, kynillä tai rintamerkeillä, joita he voivat käyttää askarteluissaan. Tai nämä Mikki Hiiri reput, jotka he haluavat ehdottomasti näyttää kaikille päiväkodin ystävilleen.

PIENTEN LASTEN LAHJAKOKOELMAAN

Isommille lapsille (6-12 vuotiaat)

 1. Frozen: Luultavasti jokainen tähän ikäryhmään kuuluva haluaa nähdä Frozen 2:sen. Siksi olisikin helppoa kääriä pakettiin DVD tai elokuvaliput. Mutta lisäksi voit lisätä pakettiin myös meidän Frozen -tuotteitamme, kuten julisteita, mukeja, muistikirjoja, kyniä, rintamerkkejä… Luultavasti edes Elsa ei pystyisi jäädyttämään tällaisten lahjojen lämmittämää iloista sydäntä.
 2. Hauskat sisustustuotteet: Tee lastenhuone mukavaksi, jotta sinne on kiva tuoda kavereita kylään koulun jälkeen. Jos haluat ujuttaa mukaan jotain opettavaista, tai jos lapsella on palava halu oppia tuntemaan ympäröivää maailmaa, osta hänelle opettavainen juliste. Esimerkiksi tämä Euroopan kartta on hyvin suosittu.
 3. Jotakin kouluun: Kaikkihan sen tiedämme – kun lapselle antaa jotain uutta, se viehättää hetken, mutta muutaman päivän kuluttua se on jo unohdettu. Mutta jos hänelle antaa jotain mistä hän todella pitää, kuten vaikka laukun, pullon, muistikirjan tai kyniä, saat huomata kuinka hän pitää siitä parempaa huolta. Lisäksi esimerkiksi kiva muistikirja voi auttaa keskittymään muistiinpanojen tekoon. 
 4. Mukit ja kulhot: Useat lapset eivät halua syödä paljoa. Varsinkaan jos lautasella on jotain terveellistä, kuten parsakaalia tai pinaattia. Anna lahjaksi kulho tai muki suosikkisankarilla kuvitettuna. Vinkkimme: Spiderman -astiasetti, jossa on kaksi lautasta, yksi kulho sekä muki.
 5. Jotakin pientä: Tässäkin iässä lapset pitävät pikkutavaroista kuten rintamerkeistä, tarroista ja avaimenperistä. Anna lahjaksi Harry Potter chibi-avaimenperä, ja toisin kuin Dudley Dursley, lapsi kyllä pitää siitä.
 6. Ihmeotuksista tuttu taikasauva: Nykyään lapsia pitää kannustaa leikkimään muualla kuin älypuhelinten ja tablettien äärellä. Ja on vielä parempi jos he keksivät leikin itse. Tämän taikasauvan kanssa he keksivät kaikenlaisia uusia leikkejä, aivan varmasti.

LASTEN LAHJAKOKOELMAAN

Teini-ikäisille

 1. Julisteet: Tiedätkö mistä artistista hän pitää eniten? Elokuvasta? TV-sarjasta? Tai minne hän haluaisi matkustaa? Osta hänelle juliste! Sen voi kiinnittää seinälle, oveen tai vaikka koulun säilytyslokeroon.
 2. Take-away kupit ja pullot: Ei ehkä trendien huipulla, mutta silti suosittu vaihtoehto. Täydellinen lahja, jos haluat hänen olevan luontoystävällisempi ja vähentää kertakäyttöisten vesipullojen ostoa; tai  jos hän usein unohtaa juoda tarpeeksi vettä, niin uusi pullo voi motivoida muistamaan sen – tämä on siis täydellinen lahja. Ja mukejahan ei koskaa ole kotona liikaa. Lahjavinkkimme: Playstation- muki.
 3. Kangaskassit ja reput: Taas jotain hyödyllistä, josta hän voi myös pitää. Opiskelijoille ja koululaisille reppu tai olkalaukku on loistava idea.
 4. Muistikirjat: Ne tuntuvat katoavan nopeammin kuin suklaa! Jos arvosanoissa on parantamisen varaa, kiva muistikirja voi kannustaa tekemään muistiinpanoja. Tai voi sitä käyttää päiväkirjanakin. Parasta tässä lahjassa on, että sitä voi käyttää kymmeniin eri tarkoituksiin. Vinkkimme: Stranger Things -muistikirja.
 5. Raaputuskartat: Tue hänen unelmaansa! Pitääkö hän matkustelusta? Haluaako hän matkustaa maailman ympäri? Osta lahjaksi raaputuskartta. Se näyttää hyvältä seinällä ja raaputtelu on itseasiassa hyvin palkitsevaa.

TEINI-IKÄISTEN LAHJAKOKOELMAAN

Ja loppujen lopuksi, mitä hyvänsä valitsetkaan, kaikkein eniten lapset tarvitsevat rakkautta. Viettäkää laatuaikaa yhdessä! 🖤

Toivomme, että vinkeistä on hyötyä, ja toivotamme onnea lahjanvalintaan!

LASTEN LAHJOJEN KOKOELMAANEuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top