We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?

Parhaat lahjaideat naiselle

26. 11. 2019

Joten nyt on juuri sopiva aika lahjaostoksille! Joskus sopivan lahjan keksiminen on helppoa, kun joskus taas ideakaivo on täysin tyhjä. Siksipä keräsimme yhteen vinkkejä, joiden avulla voi ilahduttaa suurinta osaa ihmisistä – naisia. 🙂

Yksi pääsääntö

Heti alkuun on hyvä mainita eräs erittäin tärkeä asia. Jos et keksi suurempaa lahjaa, tai et halua ottaa riskiä ostaa jotain kallista, josta hän ei ehkä sittenkään pitäisi – tee hänelle lahjakori täynnä eri asioita joista hän pitää. Monilla ei välttämättä edes ole aikaa ostaa kaikkea pientä mitä ehkä haluaisi, tai tarvitsisi.

Jos hän fanittaa tiettyä elokuvaa, tv-sarjaa, artistia tai videopeliä

 1. Mukit ja kupit: Ei ehkä trendien huipulla, mutta silti suosittu vaihtoehto. Täydellinen lahja, jos hän haluaa olla luontoystävällisempi ja vähentää kertakäyttöisten vesipullojen ja take-away kahvikuppien ostoa. Tai jos hän usein unohtaa juoda tarpeeksi vettä, niin uusi pullo voi motivoida muistamaan sen. Ja mukejahan ei koskaa ole kotona liikaa. Meidän vinkkimme: Ekomuki Huscup tai tämä upea Marvel-muki.
 2. T-paidat & hupparit: Jotkut tytöt rakastavat rentoa tyyliä ja pukeutuvat mieluiten yksinkertaisiin farkkuihin ja tyylikkääseen t-paitaan. Esimerkiksi tähän kauniiseen, söpön vauvan Yodan kanssa Mandalorian-sarjasta.
 3. Julisteet: Hieno lahja jollekin, jolla on tyhjät seinät, tai tahra seinällä. 😅 Vink-vink: Suicide Squadin Daddy’s Lil Monster -juliste.
 4. Kangaskassi: Uusi lempikassi? Niitä ei koskaan ole tarpeeksi. Suosittelemme tätä Harry Potterin Tylypahkan vaakunalla, tai tummempaa Iron Maiden -kassia.
 5. Ja jos hän pitää kaikesta, jossa on jonkin tietyn elokuvan/tv-sarjan logo, kokoa hänelle lahjasetti! Meidän ehdotuksemme: Kelmien kartta-setti, jossa on muki, lasinalunen ja Harry Potter -avaimenperä.

Lahjakokoelmaan

Jos haluat antaa jotain henkilökohtaisempaa

Meillä kaikilla on puhelimissamme tuhansia kuvia, mutta siinä on oma viehätyksensä kun niistä valitsee yhden, johon on tallentunut jokin erityinen hetki, ja ripustaa sen seinälle. Antamalla lahjaksi kuvan teistä kahdesta, ilmaiset samalla kuinka välität toisesta ja yhteisistä hetkistänne. Meillä voit tulostuttaa kuvia haluamaasi kokoon valokuvapaperille tai canvas-tauluksi.

Jos hän rakastaa matkustelua

 1. Raaputuskartta: Upea tapa näyttää missä maissa on matkustellut! Lisäksi se näyttää hyvältä seinällä, ja raaputtelu on itseasiassa hyvin palkitsevaa. 
 2. Kehystetyt matkakuvat: Tulosta kaunis kuva hänen viimeisimmästä reissustaan. Tai muodosta useasta kuvasta kollaasi, ajatuskartta tai aikajana nuolten ja kommenttien kera, ja tulosta se isoksi kuvaksi tai tauluksi.
 3. Inspiraatioseinä: Onko hänen unelmansa matkustaa Machu Picchuun tai New Yorkiin? Anna hänelle kehystetty juliste tai lasitaulu kyseisestä paikasta. Tai karttajuliste! Canvaskartta! Ehkä tämä innoittaa hänet vihdoinkin ostamaan lentoliput.
 4. Korttikotelo: paljon kortteja, paljon lippuja… Eikä isoa lompakkoa ole mukava kantaa mukanaan koko aikaa. Juhlailtana on parempi ottaa mukaan vain korttitasku, ja muulloin siinä voi säilyttää niitä kortteja joita käyttää harvoin.

Arkipäivän nautintoihin

 1. Teesetti: Kauniisti suunniteltu teesetti on hyvä lahja isoäideille, äideille tai romantiikasta pitäville naisille. Suosittelemme Sam Toftin teesettiä.
 2. Ruokailuhetkiin: Kulhot ja lautaset rikkoutuvat helposti. Ja toisaalta vaikka useimmat ihmiset muuten syövät mielellään, aamiaisen nauttiminen voi olla hankalaa. Joten siksipä suosittelemme antamaan lahjaksi kivan kulhon, joka voi kannustaa syömään vaikka aamiaismuroja.
 3. Palapelit ja lautapelit: Seuraarakastaville kotihiirille hyvä lahja on ainutlaatuinen palapeli tai lautapeli, jonka parissa aivot saavat muunlaista ajateltavaa kuin töissä tai koulussa. Aktiivinen rentoutuminen toimii usein paremmin kuin sängyssämakoilu. 🙃 Esimerkiksi: 3D Palapeli

Kun työpöydän järjestely on parasta ajanvietettä

“Rakastan muistikirjoja ja kalentereita, kyniä, tehtävälistoja, ja kaikkea mikä antaa itselleni valheellisen mielikuvan, että elämäni on järjestyksessä.”

 1. Muistikirjat: Kuluvat nopeammin kuin suklaa! Valitse sopivin salaiseksi päiväkirjaksi, treenikirjaksi, matkapäiväkirjaksi, tai miksi hyvänsä muistikirjaksi. Parasta tässä lahjassa on, että sitä voi käyttää kymmeniin eri tarkoituksiin. Meidän vinkkimme: Stranger Things -muistikirja.
 2. Muistiinpanovälineet: Motivoivat tekemään lisää muistiinpanoja? Auttaa häntä pitämään sinut mielessään pitkien työpäivien ajan? Hyvä valinta joka tapauksessa!
 3. Värityskirjat ja tarrat: Joidenkin mielestä värittäminen on paras tapa rentoutua. Ja tarrat elävöittävät päiväkirjoja ja muistikirjoja. Tämä ei ehkä yksinään ole paras mahdollinen lahja, mutta yhdistettynä lahjakoriin muiden sopivien pikkulahjojen kanssa se voi nousta arvoaan suuremmaksi lahjaksi.

Uuteen kotiin

 1. Taulut ja julisteet: Huonekalut ovat yleensä tärkeimpänä listalla uuteen kotiin muuttaessa, mutta sisustustuotteet ovat tärkeitä tunnelman luomisessa. Jos yhtään tunnet hänen makuaan, tai tiedät hänen suosikkitaiteilijansa, taidejulisteistamme ja canvas-tauluistamme voit löytää sopivan lahjan. Meidän vinkkimme: tutustu suosituimpiin myyntiartikkeleihimme.
 2. Kynnysmatto: Vaihtelevat säätilat tuovat tullessaan loskaa ja kuraa. Kynnysmatto pelstaa lattiasi! 
 3. Avaimenperä: Avaimet ovat usein hukassa. Tähän auttaa mielenkiintoinen avaimenperä. Sen ei tarvitse olla olla iso ja painava, riittää että jokin yksityiskohta herättää huomion. 
 4. Magneetit: Jotain piristävää jääkaapin oveen tai lämpöpatteriin? 

Toivomme, että vinkeistä on hyötyä, ja toivotamme onnea lahjanvalintaan!

Lahjoja naisilleEuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 17:00

 

© 1999–2023 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top