We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Review: Stranger Things -sarjan neljäs kausi

18. 06. 2022

Olemme viimein saaneet Stranger Things -sarjan neljännen kauden. No, ei aivan kokonaista kautta, sillä seuraavat osat tulevat heinäkuussa. Mutta katsottavissa on upeita jaksoja, joten pidä varasi! Tämä artikkeli sisältää juonipaljastuksia, joten jos et vielä ole nähnyt kautta, lue omalla vastuulla. 

Verrattuna aikaisempiin kausiin, tämä kausi on jaettu eri paikkoihin. Eleven, Will, Jonathan ja Joyce muuttivat Kaliforniaan, Hopper on venäläisellä työleirillä ja loput hahmoista pysyivät Hawkinsin kylässä. Laskematta mukaan vanhoja hahmoja, joukkoon liittyy muutamia uusia kasvoja. Heidän joukkoihinsa kuuluvat Eddie, Hellfiren jäsen, Argyle, Jonathanin kaveri Kaliforniassa tai koko uuden kauden vihollinen, Vecna. 

Vecna on mysteeri usealle meistä lähes koko kauden ajan, mutta hänen kohtauksensa ovat yksiä kauden parhaista. Vecnan näyttelijän täytyi saada paljon neulan piikkejä puvustaan päivittäin. Näyttelijöiden mukaan puvun ylle pukeminen kesti ennätykselliset 6 tuntia ja 20 minuuttia. GCI:in lisäksi kohtaamme yhden pelottavimmista vihollisista sarjan aikana. 

Verrattuna aikaisempiin kausiin, neljäs kausi on pelottavampi. Sitä vahvistavat useammat viittaukset kauhun klassikoihin. Kohtaus rullaluistimilla viittaa Stephen Kingin tarinaan Carriesta, Nancy ja Robin mielisairaalassa viittaa kohtaukseen Uhrilampaassa, mutta selvin viittaus on elokuvaan Painajainen Elm Streetillä. Freddy Kruegerin hahmo muistuttaa ulkomuodoltaan unelmien valtakuntaa ja Vecnan murhat ovat samanlaisia. Voit nähdä Freddyn itse sarjassa. Näyttelijä Robert Englund esittää hahmoa Victor Creel.

Sarjan ääniraidalla on suuri rooli sarjassa. Ensimmäisessä neljännen kauden jaksossa voit kuulla klassikoita kuten California Dreamin’, You Spin Me Round (Like a Record), Dream A Little Dream of Me or Psycho Killer. Kuitenkin suurin hitti oli Kate Bushin Running Up That Hill. Kappale ylsi ensimmäiselle sijalle iTunesissa ja ensimmäisille paikoille 34:ssä maassa. 

Loppuosa neljännestä kaudesta tulee pian! Oletko valmis? 

Stranger Things 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top