We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Saavuta uudenvuodenlupauksesi kanssamme!

13. 01. 2022

Ihmiset tekevät kaikenlaisia uudenvuodenlupauksia. Esimerkiksi, tiesitkö että lähes puolet lupauksista liittyvät liikuntaan ja painonpudotukseen? Muita aiheita ovat esimerkiksi järjestelmällisyyden lisääminen sekä ystävien kanssa olo ja uudet harrastukset. Olitpa sitten jo miettinyt omia lupauksiasi tai et, sillä ei ole väliä. Autamme mielellämme. Ehkäpä löydät lupauksen aiheen tästä artikkelista. Tai löydät avun lupauksen saavuttamiseen kanssamme. Joten katsotaanpa lupauksia. 

 

Urheile enemmän

Tämä lupaus ei kaipaa esittelyjä. Kuka myös katsoi peiliin joulun jälkeen ja sanoi, että nyt riittää ja lupasi urheilla enemmän uuden vuoden jälkeen! Sitten tammikuun ensimmäinen päivä tuli ja motivaatio lähti. Älä anna sen tapahtua nyt! Me emme myy painoja, mutta Fitness kategoria auttaa sinua muuttamaan kodistasi kuntosalin koristeilla. 

 

Syö terveellisemmin 

Syöminen menee käsi kädessä urheilun kanssa. Toisinaan on helpompi syödä jotakin nopeaa ja epäterveellisesti. Mutta sen ei tarvitse olla niin. Hanki jotakin itsellesi kategoriasta Lautaset & Kulhot. Huomaat, että syöminen on mukavampaa kun näet rakastamasi hahmot astioilla. Ja kosteudesta huolehtiminen hoituu helpommin lasiemme kanssa. 

Järjestelmällisyys

Olemme jotenkin tottuneita tähän kokoaikaiseen kiireeseen. Valitettavasti siitä johtuen, joskus unohdamme tapaamisen vaikka varmasti kirjoitimme sen ylös. Tähän ongelmaa ratkaisuna toimivat meidän Toimisto- ja koulutarvikkeet. Kirjoita kaikki tarvittavat asiat vihkoon tai kalenteriin etkä enää ikinä unohda mitään. 

Nuku enemmän

Nukuitko sinäkin liian vähän ennen joulua? Totuus on, että uni on yksi tärkeimmistä asioista elämässämme. Jotta saisimme sinut odottamaan innolla nukkumaanmenoa, tsekkaa valikoimamme peittoja. Mukavuuden lisäksi, lämpimän peiton kanssa säästät lämmityskuluissa! 

Uuden harrastuksen aloittaminen 

Ehkäpä olet jo miettinyt, että haluaisit aloittaa jotakin uutta tänä vuonna. Voit löytää inspiraatiota Palapeleistä. Vaihtoehdoista löydät elokuvien, pelien sekä kuuluisien maalausten teemoja. Jos sinua ei kiinnosta tasaiset palapelit, kokeile 3D -palapelejä. Ne ovat hauskoja sekä upea koriste. 

Ajoissa oleminen 

Me kaikki menetämme toisinaan ajantajun. Muistat varmasti hyvin aamuruuhkan, jolloin et ehdi edes juomaan kahviasi loppuun. Tähän on myös helppo ratkaisu, kello! Nyt voit järjestellä kaiken ajallaan. Kellot ovat lisäksi niin upeita, ettet ikinä katso niistä pois ja tiedät jatkuvasti mitä kello on. 

Nyt sinulla on kaikki mitä tarvitset uudenvuodenlupauksen toteuttamiseen. Paljon tsemppiä jokaisen lupauksen toteuttamiseen. Hyvää uutta vuotta!

 

Kaikki muu mitä saatat tarvita on täällä

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top