We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MUKIT & ASTIAT alennus -40 % ×

Sam Toft

30. 07. 2019

Sam Toft on suosittu englantilainen taidemaalari, joka on kuuluisa persoonallisesta tyylistään. Hänen värikkäät taulunsa ovat täynnä kepeää huumoria ja tunnistettavia hahmoja, ja hän on saanut koko maailman ihastumaan tauluihinsa. Taulut sopivat hienosti sekä edustustiloihin että koteihin. Tässä esittelemme muutamia, ja koko kokoelman löytää täältä.

INSPIRAATIO

Sam Toft on tehnyt paljon muuta ennen kuin hänestä tuli arvostettu taiteilija. Hän työskenteli monissa erilaisissa tehtävissä kunnes eräänä päivänä hän päätti muuttaa elämänsä kokonaan; hän alkoi opiskella, jonka jälkeen hän muutti Liverpooliin ja alkoi ottaa taide- ja maalauskursseja. Nämä vaikuttivat häneen niin voimakkaasti, että hän päätti ryhtyä taiteilijaksi. Omien sanojensa mukaan hän löysi tällöin itsensä.

VÄRIKYLLÄINEN KOKOELMA

Sam Toft luo maalauksensa muutamien aiheiden ympärille. Hän inspiroituu omista elämänkokemuksistaan ja herättää ne henkiin laajalla väripaletilla. Hän on taiteensa suhteen hyvin pikkutarkka, ja signeerauksen jälkeen hän saattaa jopa itse postittaa valmiin työn tilaajalleen. Kokoelmastamme löydät hänen töidensä upeat jäljennökset, jotka voit saada seinillesi muutaman päivän sisään.

SAM TOFT -KOKOELMAANEuroposters – Koristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2022 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top