We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET CANVASTAULU alennus 22 % ×

Sam Toft

30. 07. 2019

Sam Toft on suosittu englantilainen taidemaalari, joka on kuuluisa persoonallisesta tyylistään. Hänen värikkäät taulunsa ovat täynnä kepeää huumoria ja tunnistettavia hahmoja, ja hän on saanut koko maailman ihastumaan tauluihinsa. Taulut sopivat hienosti sekä edustustiloihin että koteihin. Tässä esittelemme muutamia, ja koko kokoelman löytää täältä.

INSPIRAATIO

Sam Toft on tehnyt paljon muuta ennen kuin hänestä tuli arvostettu taiteilija. Hän työskenteli monissa erilaisissa tehtävissä kunnes eräänä päivänä hän päätti muuttaa elämänsä kokonaan; hän alkoi opiskella, jonka jälkeen hän muutti Liverpooliin ja alkoi ottaa taide- ja maalauskursseja. Nämä vaikuttivat häneen niin voimakkaasti, että hän päätti ryhtyä taiteilijaksi. Omien sanojensa mukaan hän löysi tällöin itsensä.

VÄRIKYLLÄINEN KOKOELMA

Sam Toft luo maalauksensa muutamien aiheiden ympärille. Hän inspiroituu omista elämänkokemuksistaan ja herättää ne henkiin laajalla väripaletilla. Hän on taiteensa suhteen hyvin pikkutarkka, ja signeerauksen jälkeen hän saattaa jopa itse postittaa valmiin työn tilaajalleen. Kokoelmastamme löydät hänen töidensä upeat jäljennökset, jotka voit saada seinillesi muutaman päivän sisään.

SAM TOFT -KOKOELMAANDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top