We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MATKUSTELU alennus -20 % ×

Sam Toft

30. 07. 2019

Sam Toft on suosittu englantilainen taidemaalari, joka on kuuluisa persoonallisesta tyylistään. Hänen värikkäät taulunsa ovat täynnä kepeää huumoria ja tunnistettavia hahmoja, ja hän on saanut koko maailman ihastumaan tauluihinsa. Taulut sopivat hienosti sekä edustustiloihin että koteihin. Tässä esittelemme muutamia, ja koko kokoelman löytää täältä.

INSPIRAATIO

Sam Toft on tehnyt paljon muuta ennen kuin hänestä tuli arvostettu taiteilija. Hän työskenteli monissa erilaisissa tehtävissä kunnes eräänä päivänä hän päätti muuttaa elämänsä kokonaan; hän alkoi opiskella, jonka jälkeen hän muutti Liverpooliin ja alkoi ottaa taide- ja maalauskursseja. Nämä vaikuttivat häneen niin voimakkaasti, että hän päätti ryhtyä taiteilijaksi. Omien sanojensa mukaan hän löysi tällöin itsensä.

VÄRIKYLLÄINEN KOKOELMA

Sam Toft luo maalauksensa muutamien aiheiden ympärille. Hän inspiroituu omista elämänkokemuksistaan ja herättää ne henkiin laajalla väripaletilla. Hän on taiteensa suhteen hyvin pikkutarkka, ja signeerauksen jälkeen hän saattaa jopa itse postittaa valmiin työn tilaajalleen. Kokoelmastamme löydät hänen töidensä upeat jäljennökset, jotka voit saada seinillesi muutaman päivän sisään.

SAM TOFT -KOKOELMAANDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top