We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Shabby Chic: Tervetuloa kevät!

12. 03. 2020

Kevät on tuloillaan ja pian niityt täyttyvät kukkasilla. Onneksi meidän ei kuitenkaan tarvitse odottaa luonnon heräämistä, Shabby Chic antaa sinun kotiisi kevään tunnelman vuoden ympäri. Me neuvomme, miten saat tämän aikaan, mutta ensiksi esittelemme sinulle romanttisen tyylin. 

 

Mikä on Shabby Chic? 

Shabby Chic, tyyli joka on ympäri maailmaa suosittu. Sen on luonut suunnittelija Rachel Ashwell, joka keksi sen 1980-luvulla. Hän oli inspiroitunut vanhasta englantilaisesta tyylistä, jonka hän yhdisti ranskalaisen provinssin ja Toscanan. Vaikka tyyli on tyttömäinen, herrasmiehien ei tarvitse välttää sitä. Kaiken kaikkiaan, englantilaisen maaseudun herrasmiehet eivät karttaneet kukkia! Tämä tyyli on romanttisille sieluille. Sen pääpiirteet ovat pehmeät värit, enimmäkseen valkoinen, kerma ja pastellivärit. Mutta kaikkein tärkeimpänä – Kukat! Kukkia voit löytää maalauksista, seiniltä ja maljakoista. Viimeisimmäksi, tyyliin kuuluu hieman kuluneet huonekalut, jotka viimeistelevät kotiisi maaseudun tunnelman. Mikäli asut kaupungissa ja pidät urbaanista elämästäsi, tämän tyylin voit käyttää mökin sisustukseen. Shabby Chic yhdistää luonnon ja maaseudun elämäntavan harmoonisella tavalla.

 

Vinkkejä Shabby Chic kotiisi

Sanotaan, että tämän tyylin sisustukseen, koko koti pitää muokata sen mukaisesti. Seinät, huonekalut, koristeet – kaikki pitäisi olla yhdistetty pirteisiin väreihin. Me ymmärrämme, ettei aina ole mahdollista sisustaa koko kotia alusta saakka, joten me näytämme että Shabby Chic:in voi luoda kotiin ilman isoa maaseutu keittiötä tai vanhoja huonekaluja. Me keskitymme enimmäkseen väreihin:

  • Kaikkein tärkein väri on valkoinen – kotisi säihkyy kauniisti ja kukalliset teemat erottuvat hyvin joukosta. Jos pidät valkoista liian tylsänä, voit käyttää kermaa tai vaalean pinkkiä. Neuvomme kuitenkin naisia varmistamaan miehiltään, että he tuntevat itsensä mukavaksi “tyttömäisessä” sisustuksessa. 
  • Käytä seinämaalauksiaseinämaalaukset ovat hyvä lisä seinillesi. Voit myös hyödyntää pieniä kukkasia tai kuvioita. Esimerkiksi, tämä kuvio sopii hyvin kotiin. Mutta myös pilkut ja neliöt käyvät hyvin. 
  • Kuvat – Shabby Chicin pääteema ovat kukkaset, joita voit pitää kotonasi seinämaalauksina (kuten nämä August Renoirin teokset). Jos sinulla on jo tarpeeksi kukkia kotonasi, voit käyttää macaronsien tai muoti -kuvia. 
  • Koristeet – Kukkien lisäksi, voit sisustaa kotisi puisilla tai messinkisillä koristeilla. Pienet koriste-esineet, vanhat kellot – ei väliä mitä käytät, kunhan tavaroillasi on jokin tarina. Koristeet ovat tässä tyylissä hyvin tärkeitä, joten älä varo niiden käyttämistä. Täytä vain hyllysi näillä “turhilla” tavaroilla ja nauti! 
  • Tekstiilit – voit saada kukkateemassa lakanoita, sängynpeitteitä, pöytäliinoja ja teepyyhkeitä. Äläkä unohda tyynyjä! Shabby Chic on mukavuutta, joten älä pohdi onko tyynyjä liikaa vai ei! 

 

 

Onko tämä liikaa? Ehdottomasti ei! 

Shabby Chic on käytännössä minimalismin vastakohta, jossa kaikki on käytännöllistä, täydellisesti järjestettyä ja pienin määrin. Tämä tyyli ei ole määrän pienyyttä, eikä siihen kuulu kysely “tarvitsenko tätä” tai “onko tällä joku tarkoitus”. Jos tykkäät jostain, osta se! Tätä mottoa sinun tulee noudattaa. Löydä inspiraatiota valikoimastamme ja ala valitsemaan kauneimpia tauluja ja teemoja sisustukseesi! 

 

Löydä inspiraatio Shabby Chic kokoelmastamme

 

 

 

 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top