We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET CANVASTAULU alennus - 20% ×

Shabby Chic: Tervetuloa kevät!

12. 03. 2020

Kevät on tuloillaan ja pian niityt täyttyvät kukkasilla. Onneksi meidän ei kuitenkaan tarvitse odottaa luonnon heräämistä, Shabby Chic antaa sinun kotiisi kevään tunnelman vuoden ympäri. Me neuvomme, miten saat tämän aikaan, mutta ensiksi esittelemme sinulle romanttisen tyylin. 

 

Mikä on Shabby Chic? 

Shabby Chic, tyyli joka on ympäri maailmaa suosittu. Sen on luonut suunnittelija Rachel Ashwell, joka keksi sen 1980-luvulla. Hän oli inspiroitunut vanhasta englantilaisesta tyylistä, jonka hän yhdisti ranskalaisen provinssin ja Toscanan. Vaikka tyyli on tyttömäinen, herrasmiehien ei tarvitse välttää sitä. Kaiken kaikkiaan, englantilaisen maaseudun herrasmiehet eivät karttaneet kukkia! Tämä tyyli on romanttisille sieluille. Sen pääpiirteet ovat pehmeät värit, enimmäkseen valkoinen, kerma ja pastellivärit. Mutta kaikkein tärkeimpänä – Kukat! Kukkia voit löytää maalauksista, seiniltä ja maljakoista. Viimeisimmäksi, tyyliin kuuluu hieman kuluneet huonekalut, jotka viimeistelevät kotiisi maaseudun tunnelman. Mikäli asut kaupungissa ja pidät urbaanista elämästäsi, tämän tyylin voit käyttää mökin sisustukseen. Shabby Chic yhdistää luonnon ja maaseudun elämäntavan harmoonisella tavalla.

 

Vinkkejä Shabby Chic kotiisi

Sanotaan, että tämän tyylin sisustukseen, koko koti pitää muokata sen mukaisesti. Seinät, huonekalut, koristeet – kaikki pitäisi olla yhdistetty pirteisiin väreihin. Me ymmärrämme, ettei aina ole mahdollista sisustaa koko kotia alusta saakka, joten me näytämme että Shabby Chic:in voi luoda kotiin ilman isoa maaseutu keittiötä tai vanhoja huonekaluja. Me keskitymme enimmäkseen väreihin:

  • Kaikkein tärkein väri on valkoinen – kotisi säihkyy kauniisti ja kukalliset teemat erottuvat hyvin joukosta. Jos pidät valkoista liian tylsänä, voit käyttää kermaa tai vaalean pinkkiä. Neuvomme kuitenkin naisia varmistamaan miehiltään, että he tuntevat itsensä mukavaksi “tyttömäisessä” sisustuksessa. 
  • Käytä seinämaalauksiaseinämaalaukset ovat hyvä lisä seinillesi. Voit myös hyödyntää pieniä kukkasia tai kuvioita. Esimerkiksi, tämä kuvio sopii hyvin kotiin. Mutta myös pilkut ja neliöt käyvät hyvin. 
  • Kuvat – Shabby Chicin pääteema ovat kukkaset, joita voit pitää kotonasi seinämaalauksina (kuten nämä August Renoirin teokset). Jos sinulla on jo tarpeeksi kukkia kotonasi, voit käyttää macaronsien tai muoti -kuvia. 
  • Koristeet – Kukkien lisäksi, voit sisustaa kotisi puisilla tai messinkisillä koristeilla. Pienet koriste-esineet, vanhat kellot – ei väliä mitä käytät, kunhan tavaroillasi on jokin tarina. Koristeet ovat tässä tyylissä hyvin tärkeitä, joten älä varo niiden käyttämistä. Täytä vain hyllysi näillä “turhilla” tavaroilla ja nauti! 
  • Tekstiilit – voit saada kukkateemassa lakanoita, sängynpeitteitä, pöytäliinoja ja teepyyhkeitä. Äläkä unohda tyynyjä! Shabby Chic on mukavuutta, joten älä pohdi onko tyynyjä liikaa vai ei! 

 

 

Onko tämä liikaa? Ehdottomasti ei! 

Shabby Chic on käytännössä minimalismin vastakohta, jossa kaikki on käytännöllistä, täydellisesti järjestettyä ja pienin määrin. Tämä tyyli ei ole määrän pienyyttä, eikä siihen kuulu kysely “tarvitsenko tätä” tai “onko tällä joku tarkoitus”. Jos tykkäät jostain, osta se! Tätä mottoa sinun tulee noudattaa. Löydä inspiraatiota valikoimastamme ja ala valitsemaan kauneimpia tauluja ja teemoja sisustukseesi! 

 

Löydä inspiraatio Shabby Chic kokoelmastamme

 

 

 

 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!Decorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top