We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MUKIT & ASTIAT alennus -40 % ×

Skandinaavinen tyyli

27. 10. 2019

Skandinaavinen tyyli täyttää luetuimpien sisustuslehtien sivut. Tämä yksinkertaisuutta huokuva tyyli sai alkunsa 1950-luvulla Pohjoismaista, ja sen ytimessä ovat valkoiset seinät ja puiset huonekalut, sekä minimalismin ja luonnon korostus. Lue artikkelistamme kuinka sisustaa skandinaaviseen tyyliin.

PUHDASTA TYYLIKKYYTTÄ

Valkoiset seinät, huonekalut, matto… Mitä skandinaaviseen tyyliin tulee, valkoista väriä ei koskaan ole liikaa. Valkoinen on kaiken perusta, koska se on ainoa väri joka pystyy yksin kuvastamaan puhtautta sekä luomaan ajattoman ja yksinkertaisen tunnelman. Lisäksi siihen pystyy helposti yhdistämään minkä hyvänsä värin, joka sattuu kulloinkin olemaan pinnalla, tarvitsematta miettiä värien yhteensopivuutta.

LUONNOLLISET MATERIAALIT

Valkoiseen yhdistetyt puiset sisustuselementit auttavat luomaan harmoniaa. On omasta mausta kiinni haluaako käyttää harmahtavaa, haalistunutta vai tumman ruskeaa puuta, vaiko kirsikkaa tai tammea… Sisustuksessa on hyvä hyödyntää luonnon kauneutta ja sen hyväksi todettuja ominaisuuksia. Joitakin puupintoja, kuten huonekaluja, seiniä tai lattioita, voi myös maalata läpikuultavalla valkoisella maalilla, mikä antaa rustiikkisen säväyksen.

Ei pidä myöskään unohtaa muita pohjolassa käytettyjä materiaaleja, kuten metallia, lasia, kiveä ja marmoria, jota käytetään usein koriste-esineissä ja esimerkiksi kokouspöydissä tai kahvipöydissä. Skandinaavisessa tyylissä käytetään usein myös luontoa henkiviä tekstiilejä, kuten pellavaa, puuvillaa, villaa ja nahkaa.

On myös hyvä pitää mielessä, että luonto on yleensä paras inspiraation ja ideoiden lähde. Me suosittelemme esimerkiksi metsän rauhoittavaa tunnelmaa ja suden villiä katsetta.

LUONTOKOKOLEMAANEuroposters – Koristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2022 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top