We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: METALLIKYLTIT alennus -15 % ×

Skandinaavinen tyyli

27. 10. 2019

Skandinaavinen tyyli täyttää luetuimpien sisustuslehtien sivut. Tämä yksinkertaisuutta huokuva tyyli sai alkunsa 1950-luvulla Pohjoismaista, ja sen ytimessä ovat valkoiset seinät ja puiset huonekalut, sekä minimalismin ja luonnon korostus. Lue artikkelistamme kuinka sisustaa skandinaaviseen tyyliin.

PUHDASTA TYYLIKKYYTTÄ

Valkoiset seinät, huonekalut, matto… Mitä skandinaaviseen tyyliin tulee, valkoista väriä ei koskaan ole liikaa. Valkoinen on kaiken perusta, koska se on ainoa väri joka pystyy yksin kuvastamaan puhtautta sekä luomaan ajattoman ja yksinkertaisen tunnelman. Lisäksi siihen pystyy helposti yhdistämään minkä hyvänsä värin, joka sattuu kulloinkin olemaan pinnalla, tarvitsematta miettiä värien yhteensopivuutta.

LUONNOLLISET MATERIAALIT

Valkoiseen yhdistetyt puiset sisustuselementit auttavat luomaan harmoniaa. On omasta mausta kiinni haluaako käyttää harmahtavaa, haalistunutta vai tumman ruskeaa puuta, vaiko kirsikkaa tai tammea… Sisustuksessa on hyvä hyödyntää luonnon kauneutta ja sen hyväksi todettuja ominaisuuksia. Joitakin puupintoja, kuten huonekaluja, seiniä tai lattioita, voi myös maalata läpikuultavalla valkoisella maalilla, mikä antaa rustiikkisen säväyksen.

Ei pidä myöskään unohtaa muita pohjolassa käytettyjä materiaaleja, kuten metallia, lasia, kiveä ja marmoria, jota käytetään usein koriste-esineissä ja esimerkiksi kokouspöydissä tai kahvipöydissä. Skandinaavisessa tyylissä käytetään usein myös luontoa henkiviä tekstiilejä, kuten pellavaa, puuvillaa, villaa ja nahkaa.

On myös hyvä pitää mielessä, että luonto on yleensä paras inspiraation ja ideoiden lähde. Me suosittelemme esimerkiksi metsän rauhoittavaa tunnelmaa ja suden villiä katsetta.

LUONTOKOKOLEMAANDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top