We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET ELOKUVAJULISTEET alennus 25 % ×

Skandinaavinen tyyli

27. 10. 2019

Skandinaavinen tyyli täyttää luetuimpien sisustuslehtien sivut. Tämä yksinkertaisuutta huokuva tyyli sai alkunsa 1950-luvulla Pohjoismaista, ja sen ytimessä ovat valkoiset seinät ja puiset huonekalut, sekä minimalismin ja luonnon korostus. Lue artikkelistamme kuinka sisustaa skandinaaviseen tyyliin.

PUHDASTA TYYLIKKYYTTÄ

Valkoiset seinät, huonekalut, matto… Mitä skandinaaviseen tyyliin tulee, valkoista väriä ei koskaan ole liikaa. Valkoinen on kaiken perusta, koska se on ainoa väri joka pystyy yksin kuvastamaan puhtautta sekä luomaan ajattoman ja yksinkertaisen tunnelman. Lisäksi siihen pystyy helposti yhdistämään minkä hyvänsä värin, joka sattuu kulloinkin olemaan pinnalla, tarvitsematta miettiä värien yhteensopivuutta.

LUONNOLLISET MATERIAALIT

Valkoiseen yhdistetyt puiset sisustuselementit auttavat luomaan harmoniaa. On omasta mausta kiinni haluaako käyttää harmahtavaa, haalistunutta vai tumman ruskeaa puuta, vaiko kirsikkaa tai tammea… Sisustuksessa on hyvä hyödyntää luonnon kauneutta ja sen hyväksi todettuja ominaisuuksia. Joitakin puupintoja, kuten huonekaluja, seiniä tai lattioita, voi myös maalata läpikuultavalla valkoisella maalilla, mikä antaa rustiikkisen säväyksen.

Ei pidä myöskään unohtaa muita pohjolassa käytettyjä materiaaleja, kuten metallia, lasia, kiveä ja marmoria, jota käytetään usein koriste-esineissä ja esimerkiksi kokouspöydissä tai kahvipöydissä. Skandinaavisessa tyylissä käytetään usein myös luontoa henkiviä tekstiilejä, kuten pellavaa, puuvillaa, villaa ja nahkaa.

On myös hyvä pitää mielessä, että luonto on yleensä paras inspiraation ja ideoiden lähde. Me suosittelemme esimerkiksi metsän rauhoittavaa tunnelmaa ja suden villiä katsetta.

LUONTOKOKOLEMAANDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top