We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET ANIME, MANGA alennus - 15 % Osta nyt ×

Tee itse: Kehystä omat kuvasi

05. 12. 2016

Sosiaalisen median vallatessa tilaa perinteiseltä printtimedialta myös suhtautuminen valokuviin on muuttumassa. Jatkuvan kuvasyötteen rullatessa eteenpäin harvemmin enää pysähtyy yksittäisen kuvan äärelle sitä tutkimaan ja ihailemaan. Tämä on harmillista varsinkin omien valokuvien kohdalla, sillä ovathan kuvat omista erityisistä hetkistä jotain henkilökohtaisempaa ja tärkeämpää, ja ne ansaitsevat enemmän huomiota kuin ohikiitävän hetken somekanavien kuvavilinässä. Onko sinulla suosikkivalokuva perheestäsi tai parhaasta ystävästäsi? Tärkeästä tapahtumasta kuten häistä tai illanvietosta rakkaimpiesi kanssa? Tulostamalla ja kehystyttämällä nämä erityiset hetket pysäytät ajan, ja saat hetkestä iloa yhä uudestaan ja uudestaan. Kehystetyt kuvat ovat loistava sisustusidea tai kaunis lahja lähimmäisellesi.

Kauniilla kehystyksellä tuot kuvan tyylikkäästi esiin.
Kauniilla kehystyksellä tuot kuvan tyylikkäästi esiin.

  1. Mikä on suosikkikuvasi?

Sinulla saattaa jo olla jokin tietty valokuva mielessäsi. Jos ei, niin mieti mikä on suosikkimuistosi, ja etsi siihen liittyvä kuva. Tai selaa läpi kuvasi Facebookissa tai tietokoneellasi. Kun löydät suosikkisi, tarkista että sen resoluutio on tarpeeksi suuri tulostettavaksi. Saat helposti selville sopiiko kuvasi tulostettavaksi lataamalla sen kuvaohjelmaamme sivuillamme.

  1. Valitse tulostus laadukkaaksi valokuvajulisteeksi tai canvas-tauluksi

Mikä erottaa meidän tulosteemme kilpailijoidemme vastaavista tuotteista tai kotona tulostetuista kuvista? Korkealaatuiset valokuvajulisteemme tulostetaan ammattimaisilla tulostimilla käyttäen pitkäkestoisia, laadukkaista väriaineita, jotka eivät himmene ajan kuluessa. Voit valita haluatko kuvasi valokuvajulisteena vai canvas-tauluna. Canvas-taulun puuvillakangas venytetään puukehikon päälle myös sivuilta, jolloin se muodostaa ainutlaatuiseen teoksen suosikkikuvastasi.

Kuvasi tai canvas-taulusi kokovaihtoehdot

Valitse kehyksesi yli 50 tyylin ja värin joukosta.
Valitse kehyksesi yli 50 tyylin ja värin joukosta.
  1. Valokuvan kehystys

Sopivan kehyksen löytäminen voi olla vaikeaa. Kuvan koon ja kehyksen koon yhteensovittaminen voi olla aikaavievää, ja toisaalta mittatilauskehykset ovat usein todella kalliita. Meiltä löydät yli 50 erityylistä kehystä, useista eri hintaluokista. Ladattuasi kuvasi ohjelmaamme voit tarkastella eri kehysvaihtoehtoja kuvaasi sovitettiúna, ja sopivan kehyksen valitseminen on näin paljon helpompaa. Kaikkiin kehystettyihin valokuviin teemme myös mattaviimeistelyn, joka suojaa kuvaa vahingoilta ja haalistumiselta.

Lue lisää kehystyspalvelustamme

Bonus: Tutustu myös valmiisiin kehyksiimme, mikäli etsit pelkästään kehystä valmiiseen kuvaan.  Valmiskehyksillämme kehystät kuvan tai julisteen helposti ja nopeasti.Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top