We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET KEHYSTETYT JULISTEET alennus 30 % ×

Tee se itse: Kuinka ripustaa taulu

08. 12. 2017

Ennenkaikkea, mieti etukäteen mihin haluat ripustaa kuvasi. Sijoituksessa on myös tärkeää miettiä ripustaako vain yhden kuvan vai useamman kuvan ryhmän. Joka tapauksessa mittaa seinätila ja merkitse halaumasi kuvan tai kuvien paikka, joko suoraan seinään tai hahmottelemalla paperille. Muista sijoittaa kuva silmien korkeudelle – ethän halua katsella sitä yläviistoon. Jos saat jonkun avuksesi, pyydä häntä pitämään kuvaa eri kohdissa, jotta saat katsottua sopivan sijainnin ja korkeuden pienen etäisyyden päästä.

Kuinka kiinnittää kuva paikalleen

Vasara ja naulat

Kuvan ripustaminen naulaan on vanhin ja yleisin tapa. Jos olet tottunut käyttämään vasaraa ja haluat mahdollisimman vahvan kiinnityksen, tämä on sinulle sopivin tapa. Kuitenkin jos valitsemasi taulu on suuri ja painava, naula yksinään ei ole riittävän vahva vaihtoehto. Tällöin on hyvä lisätä kiinnitystulppa eli proppu, joka varmistaa painavammankin taulun kiinnityksen.

Itseliimautuvat kiinnityskoukut

Jos ripustamasi kuvat ovat pieniä ja keveitä, etkä halua tehdä reikää seinään, kiinnityskoukut ovat hyvä valinta. Osta haluamasikokoiset itseliimautuvat kiinnityskoukut, jotka voit vain liimata seinään.

Kiinnityspalat ja tarrat

Saatavilla on myös erilaisia kiinnityspaloja ja tarroja, joiden avulla voit ripustaa kuvan jättämättä jälkiä seinään. Kiinnityspalat ovat yleensä itseliimautuvia, ja voit kiinnittää kuvan suoraan seinään tai ripustussiiman tai vaijerin avulla.

Taulun ripustus vaiheittain

  1. Määritä taulun keskikohta ja paikka seinällä

Kun tiedät paikan, johon haluat ripustaa taulusi, mittaa seuraavaksi taulun keskikohta. Aseta taulu seinälle haluamaasi kohtaan ja piirrä merkki seinään taulun keskikohtaan, jotta tiedät mihin kiinnität naulan tai vastaavan kiinnikkeen.

  1. Ripustimen kiinnitys

Valitsitpa naulan, ruuvin tai kiinnityskoukun, kiinnitä se nyt seinälle merkitsemääsi paikkaan. Jos käytät vasaraa ja pelkäät jättäväsi jälkiä, kiinnitä merkin päälle kaksi kerrosta läpinäkyvää teippiä, niin suojaat hieman seinää. Jos päätit käyttää ruuvia, poraa ensin seinään pieni reikä, johon sitten poraat ruuvin.

  1. Ripusta taulu

Varmista, että ripustin on kunnolla kiinnitetty ja pysyy paikallaan, ja ripusta sitten taulu. Katso myös, että taulu on kunnolla kiinni ripustimessa. Tarkista, että taulu on suorassa – tähän voit käyttää apuna vatupassia.

Valmista! Nyt olet mestari kiinnittämään tauluja seinälle!

Osta tauluja seinillesiDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top