We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Tee se itse: Kuinka ripustaa taulu

16. 10. 2022

Ennenkaikkea, mieti etukäteen mihin haluat ripustaa kuvasi. Sijoituksessa on myös tärkeää miettiä ripustaako vain yhden kuvan vai useamman kuvan ryhmän. Joka tapauksessa mittaa seinätila ja merkitse halaumasi kuvan tai kuvien paikka, joko suoraan seinään tai hahmottelemalla paperille. Muista sijoittaa kuva silmien korkeudelle – ethän halua katsella sitä yläviistoon. Jos saat jonkun avuksesi, pyydä häntä pitämään kuvaa eri kohdissa, jotta saat katsottua sopivan sijainnin ja korkeuden pienen etäisyyden päästä.

Kuinka kiinnittää kuva paikalleen

Vasara ja naulat

Kuvan ripustaminen naulaan on vanhin ja yleisin tapa. Jos olet tottunut käyttämään vasaraa ja haluat mahdollisimman vahvan kiinnityksen, tämä on sinulle sopivin tapa. Kuitenkin jos valitsemasi taulu on suuri ja painava, naula yksinään ei ole riittävän vahva vaihtoehto. Tällöin on hyvä lisätä kiinnitystulppa eli proppu, joka varmistaa painavammankin taulun kiinnityksen.

Juliste ripustimet

Jos haluat vain ripustaa pieniä ja kevyitä kuvia tai et halua tehdä tarpeettoman suurta reikää seinään, ovat meidän “easy-on/easy-off” koukut sinulle oikea valinta. Jokainen pystyy kiinnittämään ne seinään ja voit vaihtaa mitä taidetta niihin ripustat. Ja kun haluat siirtää kuvaa, voit helposti irroittaa ripustimen seinästä ja asettaa sen muualle.

Kiinnityspalat ja tarrat

Saatavilla on myös erilaisia kiinnityspaloja ja tarroja, joiden avulla voit ripustaa kuvan jättämättä jälkiä seinään. Kiinnityspalat ovat yleensä itseliimautuvia, ja voit kiinnittää kuvan suoraan seinään tai ripustussiiman tai vaijerin avulla.

Taulun ripustus vaiheittain

  1. Määritä taulun keskikohta ja paikka seinällä

Kun tiedät paikan, johon haluat ripustaa taulusi, mittaa seuraavaksi taulun keskikohta. Aseta taulu seinälle haluamaasi kohtaan ja piirrä merkki seinään taulun keskikohtaan, jotta tiedät mihin kiinnität naulan tai vastaavan kiinnikkeen.

  1. Ripustimen kiinnitys

Valitsitpa naulan, ruuvin tai kiinnityskoukun, kiinnitä se nyt seinälle merkitsemääsi paikkaan. Jos käytät vasaraa ja pelkäät jättäväsi jälkiä, kiinnitä merkin päälle kaksi kerrosta läpinäkyvää teippiä, niin suojaat hieman seinää. Jos päätit käyttää ruuvia, poraa ensin seinään pieni reikä, johon sitten poraat ruuvin.

  1. Ripusta taulu

Varmista, että ripustin on kunnolla kiinnitetty ja pysyy paikallaan, ja ripusta sitten taulu. Katso myös, että taulu on kunnolla kiinni ripustimessa. Tarkista, että taulu on suorassa – tähän voit käyttää apuna vatupassia.

Valmista! Nyt olet mestari kiinnittämään tauluja seinälle!

Osta tauluja seinillesiEuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top