We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

TOP 5 Avatar hauskaa faktaa

18. 12. 2022

Jokainen on ainakin kuullut James Cameronin Avatar -elokuvasta. Mutta vain muutamat tietävät tähän elokuvaan liittyvistä hauskoista seikoista. Ja siinä me, Europosters, jaamme TOP 5 hauskaa faktaa Avatar -elokuvasta. Täydellinen aika, sillä Avatar 2 on elokuvissa!

1.) Avatareilla on liikaa sormia 

Na’vin edustajat eivät ehkä pystyisi laskemaan kaikkia hauskoja seikkoja, jotka kerromme täällä, sillä heidän sormiensa lukumäärä on erilainen kuin ihmisten (ainakin meillä täällä toimistossa). Ihmisillä on yleensä 5 sormea kummassakin kädessä aivan kuten apinoilla. Mutta huomaat helposti, että Na’vit ovat erilaisia. He pystyvät laskemaan vain neljään yhdellä kädellä. Ja kiitos sormien lukumäärän, pystymmy helposti päättelemään kuka piirsi Neytirin sotamaalit. Hänellä on kämmenen jälki kehossaan, joka muistuttaa Sarumanin käden valkoista jälkeä.

2.) Sodan syy ei välttämättä ole epätodellinen

Syy Avatarien olemassaoloon ja sotaan Na’vin ja ihmiskunnan välillä on Unobtainium. Arvokas mineraali, joka sijaitsee Pandora planeetalla. Todellisuudessa Unobtainium on vain keksitty nimi täydelliselle materiaalille, joka uhmaa jokaisen fysiikan lain tällä hetkellä. Valitettavasti, se ei ole olemassa, vaikka sille on jo oma atomin symboli: Uo. Mutta, kuka tietää milloin ja missä joku tekee tieteellisen läpimurron, eikö niin?

3.) Avatar on edelleen elokuvahistorian kannattavin elokuva 

Vaikka Avatar julkaistiin jo vuonna 2009, se on silti kannattavin elokuva historiassa. On mielenkiintoista, etteivät menestykset kuten Avengers: Endgame tai Star Wars: The Force Awakens ole ottaneet titteliä. Molemmat ovat olleet aika lähellä Avataria, mutta kummallakaan ei ole ollut tarpeeksi voimaa tai faneja voittamaan sitä. 

4.) Na’veilla on erikoinen tyyli jousiammuntaan

Ohjaaja James Cameron päätti, että Na’vien sormien lukumäärän takia heidän tyylinsä jousiammuntaan täytyisi myös olla erilainen. Yleensä kämmenen tulisi olla jousiampujaa kohti, mutta Na’vi vetää jousen vastakkaiseen suuntaan (pois jousiampujasta). Cameron onnistui jopa osoittamaan tavan toimivaksi. Ammattilaiset koittivat saada hänet luopumaan ideasta, mutta hän onnistui ampumaan jousen Na’vien tapaan 75 metriä. Cameron kylläkin harjoitteli, mutta myönsi että oli onnekas osuman kanssa. 


5.) Tutut äänet 

Suurin osa fauna ja flora äänistä Avatar -elokuvassa ovat Jurassic Parkin tuotannosta. Valtaosa äänistä on kierrätetty ja editoitu sopimaan elokuvan olentojen maailmaan. Mutta jotkut äänistä ovat alkuperäisiä. Nämä äänet ovat alunperin hyeenojen elinympäristöstä. Valmistaudu Avatar 2 -elokuvaan kanssamme! 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top