We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Top 5 elokuvien konnaa

10. 03. 2021

Mahtava sankari on tehty mahtavasta konnasta ja tämä on totta myös listassamme. Olemme valinneet sinulle voimakkaimmat, legendaarisimmat, ja meidän mielestämme mielenkiintoisimmat konnat, jotka usein ovat onnistuneet jättämään varjoon heidän vastakkaiset taistelijansa, joita ilman heidän maailmansa olisi paljon köyhempi ja tylsempi. 

 

5. Sauron 

Suuri silmä ilman silmäluomea, liekeillä peitetty, se joka ei ikinä nuku. Näin Dark Lord Sauronia kuvaillaan. Nekromantti, joka on hiljentänyt melkein koko Keski-Maan ja joka on usein upottanut tontut, kääpiöt ja ihmiset useimmin kuin kerran. Hänen mahtavat voimansa pohjautuvat siihen, kuinka helposti hän voi korruptoida joka voimakkaimmat ja rehelliset olennot, jotka ikinä ovat kävelleet Ardalla. Todiste hänen voimistaan ei ole vain Sormuksissa, joiden avulla hän on luonut sormushaamuja, mutta myös kuinka hän on saanut tuhottua Númenorin – kerran vahvin ihmiskunta toisessa Keski-Maassa.

 

 

4. Darth Vader 

Darth Vader tulee neljäntenä. Kuka ei tunne tätä legendaarista konnaa, jonka tunnistettava maski ja hengityksen vinkuminen pelottaa galaksien asukkaita Star Wars universumissa. Mutta kaikkein mielenkiintoisin asia Darth Vaderissa ei ole hänen voimansa, jolla hän kukistaa vastustajansa, eikä punainen valomiekka, jolla hän halkaisee kapinoitsijat, vaan hänen henkilökohtainen historiansa. Kuinka Jedi Ritarista tuli yksi eniten pelätyistä Sitheistä ja kuinka hänen elämänsä lopussa, hän liittyi takaisin voiman valoisaan joukkoon. Ja tämä hahmon kehitys on syy miksi Vader on yksi mielenkiintoisimmista hahmoista Star Warsissa

 

 

3. Dolores Umbridge 

No niin, myönnetään. Kuten mekin, sinäkin vihaat tätä naista Harry Potterissa enemmän kuin Voldemorttia. Henkilökohtaisesti, emme tiedä ketään, jota ei ärsyttäisi hänen psykopaattinen käytös yhdistettynä söpöihin kissanpentuihin. Ja emme edes haluaisi mainita hänen kidutusta opiskelijoitaan kohtaan. Kuitenkin, pelottavin asia tässä koko hahmossa on hänen motivaationsa, joka on palvella parhaiten Taikaministeriötä. Tästä syystä, hän ei epäröi käyttää kaikkia keinoja tämän saavuttamiseksi. Ja siksi Dolores on erinomainen esimerkki siitä, kuinka ohut ero on hyvän ja pahan välillä ja kuinka vaarallista hänen fanaattisuutensa voi olla. 

 

2. Thanos 

Thanos, planeettojen tuhoaja ja mies, joka tuhoaa puolet universumista. Me laitoimme hänen toiseksi listallamme, hänen voimiensa vuoksi, joiden ansiosta hän yksinään päihitti jokaisen Avengerin, mutta suurimpana syynä oli hänen tavoitteensa ja motivaationsa. Thanos ei ole klassikko konna, joka tavoittelee omaa hyötyä tai organisaation fanaattista tavoitetta. Hänen ainut toiveensa, joka ajaa häntä eteenpäin on pelastaa universumi ja sen kaikki asukkaat kärsimyksestä ja kuolemasta, mikä johtuu “liikakansoituksesta”. Ja tämän motivaation ansioista, monet katsojat ovat voineet olla sympaattisia häntä kohtaa ja löytää hänelle tilaa sydämestään. 

Tekijän huomautus:”Itkin kun Thanos murhattiin brutaalisti hänen kuvankauniissa mökissään.” 

 

 

1. Jokeri 

Meidän täytyy julistaa voittaja! Kuka muukaan olisi konnien kuningas kuin Jokeri, jonka suurin tavoite on päihittää Batman ja olla koko Gothamin hallitsija. Jos jätämme pois Jokerin Suicide Squadista, niin voimme sanoa, että tämä pelle on yksinkertaisesti virheetön negatiivi kaikissa elokuvissaan. Lyhyesti, voimme kuvailla häntä epäluotettavana ja röyhkeänä hulluna, joka ei pelkää käyttää kaikkia keinoja menestyäkseen. Hän kuitenkin ansaitsi paikkansa enimmäkseen sarkastisen huumorin ja “taikatemppujen” ansiosta. Juuri näiden piirteiden ansiosta pidämme hänestä enemmän kuin kokoajan tosikosta Batmanista. 

 

 

Muiden asioiden lisäksi, me suosittelemme elokuvaa The Dark Knight, missä Heath Ledger koettelee hulluuden rajoja. Ja myös viimeisimpää Jokeri -elokuvaa, joka näyttää kuinka hulluus voi herätä kaikista meistä. 

 

Katso top -elokuvien julisteet 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top