We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

TOP 5 hauskaa faktaa Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarjasta

01. 09. 2022

Kukaan meistä ei malta odottaa syyskuun loppuun saakka! Virallinen Taru sormusten herrasta -sarja on tulossa! Katsotaan mitä hauskaa tietoa liittyy Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarjaan!

5. Less is more… mutta ei silloin kun puhutaan rahasta 

Jopa kuvausten alkamisen jälkeen, Netflix ja Amazon ostivat oikeudet Tolkienin työhön. Lopulta Amazon voitti, joka osti oikeudet 250 miljoonalla dollarilla. Ensimmäisen kauden hinta tulee olemaan noin 500 miljoonaa dollaria. Mutta eihän se ole ongelma Amazonin kaltaiselle yritykselle. He voisivat halutessaan tuottaa jopa koko sarjan itse. Toimitusjohtaja Jeff Bezos ja yrityksen omistaja ovat arvoltaan noin 160 miljardia dollaria. 

4.The War of the Rohirrim

Olemme melko varmoja, ettei tämä ole ainut matka Keski-Maahan, sillä ilmoituksen mukaan vuonna 2024 anime-elokuva julkaistaan. Tämän elokuvan pitäisi kertoa Rohanin kuninkaasta nimeltä Helm. Kuulostaako tutulta? No, sen pitäisikin, sillä tiedät sen varmaan Battle of Helm’s Deep -taistelusta. Elokuvan tuottaa Warner Bros. company ja siitä tulee sarjan lisäksi jatko-osa alkuperäiseen trilogiaan. 

3. Ei paljastuksia! 

Amazon on ottanut käyttöön paljon toimia varmistaakseen ettei materiaali leviä. Huoneissa, joissa käytiin keskustelua juonesta oli peitetyt ikkunat ja tiloihin pääsy muistutti FBI:n tarkastusta. Vartijoiden piti tarkastaa kaikilta sisään tulijoilta sormenjäljet. Se oli kuitenkin sen arvoista. Sarja pysyi salaisuutena kaikille faneille kunnes traileri ilmeistyi. 

2. Haussa rumia henkilöitä 

Kukaan meistä ei voi päättää miltä näyttää. Joku syntyy näyttäen Miss Universumilta ja jotkut Quasimodolta. Tätä sarjan tekijät käyttivät hyväkseen etenkin örkkien valinnassa. Etenkin meikkauksessa koitettiin säästää rahaa, sillä se on iso kulu. Ja tähän tarkoitukseen rumat ihmiset olivat hyviä, jotka saivat örkkien roolit. Ainakin ihmiset, joita ei hyväksytty örkkien rooleihin voivat olla tyytyväisiä ulkonäköönsä. 

1. Kuka on kuka Mahtisormuksessa? 

Älä odota näkeväsi suurta määrää tuttuja kasvoja. Näemme vain muutamia hahmoja alkuperäisestä trilogiasta. Heidän joukkoonsa kuuluu Galadriel ja Elrond, joita esittää myös eri näyttelijät. Mukana saattaa olla myös toinen kuuluisa hahmo, Aragorn, mutta emme tiedä vielä varmasti. Päähenkilönä on Sauronin sijaan Melkor (tai Morgoth, tomayto, tomahto). Joten jos et vielä valinnut suosikkiasi trilogiasta sinulla on hyvä mahdollisuus valita uusista kasvoista Mahtisormuksesta. 

 

Tsekkaa kokoelma Taru sormusten herrasta

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top