We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

TOP 5 Ihmeellistä otusta, jotka haluaisimme lemmikiksi

31. 03. 2022

Kun luimme kirjan Newt Scamanderista ja Ihmeotuksista, jokainen meistä haluaisi omakseen otuksen lemmikkinä. Kissat ja koirat ovat mukavia, mutta entäpä occamy tai niffler? Tänään olemme listanneet 5 fantastista otusta, joiden luo haluaisimme palata töiden tai koulun jälkeen. 

 

5. Niffler 

Niffler on tavallaan pieni pallo karvaa, jota et voi ikinä jättää yksin. Se pitää kiiltävistä esineistä, miksi sitä usein käyttävät aarteenmetsästäjät. Oikeassa elämässä siitä voi koitua hieman ongelmia. Parilla muutoksella voit kuitenkin pitää tätä otusta kotonasi. Piilota vain kaikki lusikat, kultaiset korvakorut, kolikot ja lompakot. Jos et halua muuttaa koko asuntoasi, jätä se vain puutarhaan. Ja ehkäpä se löytää sieltä aarteen, josta et edes ollut tietoinen. 

 

4. Demiguise

Kaikille rennoille tyypeille paras lemmikki on demiguise. Tämä rauhallinen otus on vaikea napata kiinni, joten sen täytyy todella haluta asua kanssasi. Sillä on kaksi upeaa supervoimaa – näkymättömyys ja tulevaisuuden näkeminen. Kuten huomaat, nämä taidot tekevät hänestä vaikean saada kiinni. Jos se on onnellinen kanssasi, sinun ei tarvitse edes olla siitä tietoinen kiitos sen taikavoimien. 

 

 

3. Thunderbird 

Thunderbird ei oikeastaan ole hyvä lemmikki kaupunkiin, mutta jos asut maatilalla tai suuressa talossa, se käy hyvin. Tämä lentävä otus voi taikoa myrskyn. Se on myös melko herkkä vaaralle. Jos thunderbirdilläsi on kaikki mitä se tarvitsee, se voi olla hyvä kumppani. Se on myös niin suosittu velhojen maailmassa, että amerikkalainen koulu Ilvermornyssä on nimetty sen mukaan, johon Tina Goldstein kuului. 

 

2. Occamy

Occamy on taas täydellinen jokaiseen asuntoon ja taloon. Se voi helposti pienentyä tai suurentua riippuen missä tilassa se on. Voit ottaa sen mukaan kouluun taskussasi tai jättää sen yksin huoneeseen. Mutta ole varuillasi, sillä jos sillä on munia se voi olla hyvin agressiivinen. Munat ovat täysin hopeaa, joten niiden perässä ovat salametsästäjät. Eivätkä vain salametsästäjät! Gilderoy Lockhart suunnitteli sarjan shampoita, joissa on pää raaka-aine – keltuainen occamyn munasta. Munan saaminen oli erittäin vaarallista, joten Gilderoyn täytyi jatkaa kirjojen julkaisemista. 

 

1. Bowtruckle 

Ja parhaista parhain on bowtruckle. Bowtrucklet näyttävät virheiltä oksilta, jotka muistuttavat jotakin hahmoa. Ne ovat hyvin pieniä ja ne mahtuvat pieneen taskuun. Ne voivat elää kasviesi joukossa tai parvekkeella. Ole varovainen, jotta ne eivät kaadu. Niitä on vaikea löytää luonnosta. Pickett on Bowtruckle, joka Newt Scamanderilla on Ihmeotuksien elokuvissa ja se on näyttelijän Eddie Redmanyen suosikki. Se on myös meidän suosikkimme, mistä johtuen se vei ensimmäisen sijan. 

Ja tähän loppuu listamme. Ainut asia, mitä nyt voit tehdä on odottaa elokuvaa Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

 

Ihmeotukset

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top