We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

TOP 5 Ikonista kohtausta Loki -sarjasta

29. 09. 2023

Suositun Loki -televisiosarjan toinen kausi on tulossa ja sekä Marvelin että tämän karismaattisen roiston fanit odottavat uusia seikkailuja innoissaan. Loki, jota esittää upea Tom Hiddleston on tarjoillut unohtumattomia hetkiä MCU:lle. Liity joukkoomme Europostersilla ja muistellaan näitä top viittä kohtausta!

 

 

1.“I am Loki of Asgard…”

Kuka voisi unohtaa Lokin unohtumattoman lausahduksen: “I am Loki of Asgard, and I am burdened with glorious purpose.” Tämä lause ennakoi Lokin ensimmäistä ulostuloa Marvel Cinematic Universe:ssa ensimmäisessä Thor -elokuvassa. Tässä kohtauksessa  Loki esitteli itsensä yleisölle manipuloivana ja intohimoisena vastustajana, jonka päämääränä oli valloittaa Asgard ja sen kuninkuus. Hänen “glorious purpose” pysyi hahmon teemana, mikä sai yleisön pohtimaan Lokin motiivia. 

 

 

2. “I’ve been falling for 30 minutes!”

Lokin seikkailut elokuvassa Thor: Ragnarok tarjoilivat monta koomista tilannetta. Yksi ajattomista kohtauksista on hänen 30 minuutin putoaminen Doctor Strangen pyhäikköön, jonka jälkeen hän lausuu nämä kuuluisat sanat eikä epäröi kun Strange piikittelee häntä. Tämä kohtaus löytyy lähes kaikista video kokoelmista Lokin ikonisista hetkistä!

 

 

3. “We’re not doing get help!”

Toinen mahtava kohtaus on jälleen kerran elokuvasta Thor: Ragnarok, missä Loki ja Thor löytävät itsensä pahasta paikasta. Thor ehdottaa kaksikon käyttävän klassista menetelmää “get help”, jossa Loki esittää olevansa loukkaantunut ja päätyy vihollistensa syliin. Aluksi Loki on tätä taktiikkaa vastaan, mutta päätyy hyväksymään tämän “nöyryyttävän” roolin joka tapauksessa. Tässä kohtauksessa voimme myös todistaa fantastisen dynamiikan kahden veljen välillä. Kokeillaan “get help”! 

 

 

4. “I am the monster that parents tell their children about?”

Ensimmäisessä Thor -elokuvassa Loki saa tietää olevansa Laufeyn poika eikä Odinin. Hänen tunteellinen keskustelu Odinin kanssa kuuluu helposti unohtumattomiin hetkiin, joissa fanit saivat nähdä Lokin herkän puolen. Tom Hiddleston onnistui roolissaan upeasti ja vakuutti yleisön Lokin kokemasta surusta ja kokemuksista. 

 

 

5. “I assure you brother, the sun will shine on us again.”

Tämä kohtaus elokuvasta Avengers: Infinity War, missä Loki lausuu sanat Thorille luo perustan Lokin ja Thorin veljellisyydelle upeasti näyteltynä. Vaikka Loki esitetään pahiksena, tässä kohtauksessa hän yrittää pelastaa Thorin, mikä tekee tästä kohtauksesta vielä tunteikkaamman, sillä Loki kuolee myöhemmin taistelussa Thanosta vastaan. 

 

Loki palaa ruuduillemme pian uusissa tarinoissa; sitä odotellessa voit tsekata kokoelmamme Lokin tuotteita! 

Valmistaudu kanssamme toiseen kauteen! 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top