We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Top 5 ikonista rekvisiittaa, jotka kertovat sinulle elokuvan nimen ilman sanoja

10. 06. 2021

Monet kulttielokuvat ja sarjat muuttuvat kulteiksi ei vain niiden fantastisen tarinan, taiteen ja roolituksen takia vaan myös tyypillisten asioiden myötä, jotka ilman sanoja kertovat mistä elokuvasta on kyse. Ja koska olemme suuria elokuvien rakastajia, teimme top 5-listan ikonisimmista elokuvien ja sarjojen rekvisiitasta. 

5. Taikasauva 

Harry Potterin Velhomaailma on täynnä asioita, joista voisimme puhua tunteja. Asia, jonka olemme kuitenkin valinneet on tärkeä Harrylle sekä maailman jokaiselle velholle! Ja ei, se ei ole Golden snitch eikä Lajitteluhattu, vaan Taikasauva! Sillä ilman sitä, jopa Volder… no herrasmies jonka nimeä emme mainitse, ei pärjäisi. Ja myönnä pois, ajatteletko mitään muuta kun nimi Harry Potter mainitaan? Me ainakaan emme, sillä tämä taikasauva saa kirjaimellisesti aikaan ihmeitä. 

 

4. Ninja otsanauha 

Tiedätkö, mikä on helpoin tapa tulla ninjaksi? Heittämällä kunai? Piiloutumalla? Hiipimällä? Kyllä, kaikki nuo asiat auttavat, mutta mikä tekee ninjasta todellisen ninjan on oikeat varusteet! Ja varusteilla tarkoitamme ninja otsanauhaa! Kun näet jonkun yllään Hidden Leaf otsanauhan, tiedät heti, että se on ninja joka on valmis tulemaan Hokageksi. Ole kuten ninja! 

 

3. Witcher kaulakoru 

Kun jättiläinen tai jokin toinen hirviö ilmestyy alueellesi, tarvitset oikean hirviöiden metsästäjän. Ja onko tähän tehtävään kukaan parempi kuin kuuluisa Geralt of Rivia, valkoinen susi, joka pääsee eroon mistä tahansa hirviöstä oikeanlaista palkkiota vastaan? Ja valkoisen tukan ja Geralt-miekkojen lisäksi, hänen susi kaulakorunsa ovat hänelle tyypillisiä. Sillä siitä selviää mihin koulukuntaan Geralt kuuluu sekä se näyttää jokaiselle hirviölle ja viholliselle, että kannattaa piiloutua kun tämä sankari on lähellä. 

 

2. One ring 

Keskimaassa piileksii lukemattomia fantastisia ja voimakkaita aarteita, kuten miekkoja ja haarniskoja. Kuitenkin, mikään niistä ei päihitä lord Sauronin teosta One Ring. Sillä One Ring pystyy mihin tahansa. Ja se oli tämä pieni aarre, joka usein aiheutti ongelmia sormuksen ritareille, jotka yrittivät tuhota sen. Mutta Sormusta ei ole ihan helppo tuhota, ja siksi ryhmä joutui monille seikkailuille täynnä hirviöitä, jättejä ja vuoria kuumasta laavasta. On vaikea edes uskoa, mitä yksi pieni sormus voi saada aikaan. 

 

1. Valomiekka 

Ja tässä on ensimmäinen paikka! Mikä olisikaan ikonisempi kuin valomiekka?! Ikoninen ase, joka teki tästä upeasta avaruus-sarjasta kuuluisan. Valomiekka sai fanit sekaisin ja muutti elokuvamaailmaa ikuisesti. Valomiekka voi leikata metallia kuin voita ja kukistaa viholliset. Eikä siinä vielä kaikki! Miekan värin mukaan voit tunnistaa kuuluuko omistaja Pimeälle vai Valoisalle voiman puolelle.  Ja ilman häpeää myönnämme, että  haluaisimme samanlaisen miekan kotiimme, sillä ainakin voisimme leikata kinkkua tai tehdä voileipiä sen avulla. 🙂 

 

 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top