We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

TOP 5 kauhuelokuvaa kauhun rakastajille

27. 10. 2023

Vuoden pelottavin aika on pian täällä kun painajaiset ja pelottavat tarinat heräävät eloon. Kyllä, halloween on aivan nurkan takana ja se on täydellinen mahdollisuus pelottavan tunnelman luomiseen niille, jotka rakastavat olla peloissaan. Jos olet yksi näistä rohkeista sieluista, jotka kaipaavat korkealaatuista kauhua, anna meidän Europostersilta esitellä meidän TOP 5 hyytävää elokuvaa, joita et voi ohittaa. 

 

 

1. Nunna

Jos olet kauhuelokuvien fani ja himoitset pimeyden ja mysteerin tunnelmaa on siinä tapauksessa Nunna varmasti sinulle unohtumaton kokemus. Tämä elokuva on osa laajaa kauhuelokuvien kokoelmaa, johon kuuluu niin Annabelle kuin myös yleisön rakastama Kirottu. Kauhuelokuva Nunna kertoo tarinan synkästä nunnaluostarista Romaniassa ja esittelee pelottavan ja demonisen nunnan nimeltään Valak. Menevä juoni sekä kauhistuttava tunnelma vievät mukaansa, etkä voi mennä pieleen jos valitset tämän elokuvan. Kaiken tämän lisäksi tänä vuonna elokuvissa pyörii tällä hetkellä Nunnan jatko-osa. 

 

 

2. Se

Elokuva Se on jotakin mitä kauhun rakastajat eivät vain arvosta vaan myös rakastavat. Stephen Kingin teokseen perustuva elokuva vie sinut mukanaan maailmaan, jossa lapset taistelevat pimeyden voimia vastaan pellen muodossa nimeltään Pennywise, joka syö lasten sieluja elääkseen. Tätä elokuvaa katsoessasi saat nauttia yhdistelmästä selkäpiitä karmivaa kauhua ja tarinaa ystävyydestä. Se on kauhuelokuva, joka sinun täytyy nähdä… On aika kellua! 

 

 

3. Saw

Elokuva Saw esittelee kauhukokemuksen, joka saa verenkin jäätymään. Tämä kulttiklassikko vie sinut sadistisen tappajan mukaan nimeltään Jigsaw, jota esittää Tobin Bell ja joka antaa uhreilleen hirvittäviä tehtäviä, joista on lähes mahdotonta selviytyä. Saw on yhdistelmä upeaa ohjausta ja käsikirjoitusta, joka ei pelkää tavanomaisen kauhun rajojen rikkomista. Tämä kauhuelokuvien sarja saa varmasti huomiosi ainutlaatuisella tunnelmalla ja juonella, joten älä missaa sitä! 

 

 

4. Annabelle

Annabelle on kauhuelokuva, jossa esiintyy demoninen ja paha nukke, mutta joka ulkopuolelta näyttää viattomalta. Tämä elokuva on myös osa kauhuelokuvien kokoelmaa ja varmasti pitää sinut valveilla öisin kiitos elokuvan kauhun ja jännityksen tunnelman. Anna itsesi matkata maailmaan, jossa tavallinen lelu voi pitää sisällään pimeitä voimia. 

 

 

5. Chucky

Elokuva Chucky esittelee meille maailmaan, jossa lapsen lelusta tulee pahuuden ja kauhun väline. Elokuva on kulttiklassikko, jossa pahantahtoinen nukkenäyttelijä siirtää sielunsa nukkeen ja tekee hirvittäviä tekoja. Ehkäpä tässä on samankaltaisuuksia aiempana mainittuun Annabelleen eli nukkeihin ei voi luottaa, sillä et ikinä tiedä mitä ne sisältävät!

Valitsitpa sitten näistä elokuvista jonkun tai vain haluat tutustua kauhuelokuvien valikoimaan kokoelmassamme on yksi asia varma – halloween on aavemainen ja jännittävä tänä vuonna! Valmistaudu kanssamme kauhun juhlaan ja lisää jotakin kauhun kokoelmaasi. 

 

Tsekkaa kokoelmamme kauhun tuotteita! 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top