We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

TOP 5 mielenkiintoista faktaa elokuvasta Guardians of the Galaxy

23. 05. 2023

Vain kourallinen ihmisistä ei tiedä supersankariryhmän Guardians of the Galaxy kosmisista seikkailuista. Mutta suurin osa ei tiedä elokuvaan liittyvistä mielenkiintoisista faktoista. Liity Europostersin joukkoon ja tsekkaa osa faktoista tutustumalla kolmanteen elokuvaan nimeltä Guardians of the Galaxy: Volume 3, joka on tulossa elokuviin nyt! 

 

  • Ääniraidan suuri suosio

 

Peter Quillin hahmo kantaa mukanaan korvalappustereoita soittaen hittejä 60- ja 70-luvuilta, jotka muovasivat koko elokuvan tunnelman. Myöhemmin 12 elokuvassa ollutta kappaletta muodosti albumin Guardians of the Galaxy: Awesome Mix Vol 1. Ääniraidasta tuli niin suosittu, että se oli Billboard listan ykkösenä. Kappaleet kuten Ain’t No Mountain High Enough sekä Moonage Daydream kuuluvat albumin tunnettuihin kappaleisiin. 

 

 

  • Guardians of the Galaxy on ensimmäinen MCU elokuva, jossa mukana on ollut Josh Brolin Thanos 

Thanos on MCU:n pääpahis, jota ensimmäisenä edusti Damion Poitier lyhyessä kohtauksessa elokuvassa The Avengers (2012). Myöhemmin roolia esitti Josh Brolin Guardians of the Galaxy -elokuvissa yllään liikkeenkaappaus-teknologiaa, sillä hänen pukunsa valmistui kuvausten jälkeen. Näyttelijä on ilmaissut olleensa innokas esittämään CGI-hahmoa olleessaan vaikuttunut Benedict Cumberbatchin suorituksesta Hobitti -elokuvassa esiintyen lohikäärmeenä ja haluten kokea jotakin samanlaista. 

 

 

  • Hahmo Groot perustui ohjaaja James Gunnin koiraan 

James Gunnin mukaan Groot on yksi hahmoista, joihin fanit tuntevat läheisyyttä. Söpö, pieni ja hieman naiivi puhuva puu on ihmisten rakastama hahmo! Ohjaaja sai inspiraation omasta koirastaan nimeltä Von Spears luodessaan Groot -hahmon. Esimerkiksi heidän silmänsä ovat hyvin samanlaiset. Osa koiran kasvoista käytettiin myös luomaan pesukarhun hahmo Rocket. 

 

 

  • Vin Diesel oli Grootin ääni 16 kielellä

Vin Diesel opetteli kuuluisan “I am Groot” lauseen kuudella kielellä ensimmäiseen Guardians of the Galaxy elokuvaan, mutta joutui opettelemaan lähes kolminkertaisen määrän elokuvan jatko-osaan. Vaikka on helpompi palkata useita ääninäyttelijöitä eri kielten versioihin, Vin Dieselin ääni oli niin sopiva Grootin hahmolle, että elokuvantekijät halusivat fanien kuulevan hänen äänensä. 

 

 

  • Hahmot Drax sekä Gamora vaativat paljon valmisteluja 

Vaikka CGI-teknologiaa käytettiin paljon Draxin ja Gamoran hahmoihin, näyttelijät Dave Bautista sekä Zoe Saldaña viettivät useita tunteja meikkatavana joka kerta rooleja esittäessään. Lopulta kuitenkin kova työ palkittiin, sillä ensimmäinen Guardians of the Galaxy elokuva sai parhaan maskeerauksen Oscar-palkinnon. 

 

 

Valmistaudu kolmanteen elokuvaan kanssamme! 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top