We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

TOP 5 musikaalia elokuvien faneille

08. 11. 2022

Meitä ei pelota myöntää, että suurin osa teistä (meidät mukaan lukien) ovat suuria hyvien elokuvien ja musiikin faneja. Ja entä jos yhdistämme elokuvat ja musiikin? Nykyään musikaalit kertovat muustakin kuin Alexander Hamiltonista tai Paholaisparturista. Esittelemme täysin uuden genren – musikaalit, jotka perustuvat suosituimpiin elokuviin. Katsotaan ‘parhaat’ listaa ja löydät ehkä inspiraation sieltä! 

5. Paluu tulevaisuuteen -musikaali 

Kukapa olisi uskonut, että tästä vuoden 1985 elokuvasta tulisi kulttielokuva myös teatterissa! Juonessa ei ole odotettavissa suuria muutoksia, mutta voit nauttia laulavasta Marty McFlyestä. Tietysti, Emmet Brown ei voi olla kateissa DeLorean mukaan lukien. Jos tämä musikaali kiehtoo sinua, sen ääniraita on jo julkaistu ja voit osallistua Broadwayn näytökseen vuonna 2023. 

 

 

4. Holy Musical B@man!

Kaikki DC:n fanit, tämä on teille. Vuonna 2012 tämä upea Batmanin parodia tuli ulos ensi-iltana Chicagossa, mutta löydät kokonaisen version YouTube:sta. Älä anna nimen hämätä sinua, sillä Batmanin lisäksi siinä on muita DC:n supersankareita – Teräsmies, Vihreä Lyhty, Robin. Näet myös  suosikkisi kuten Arvuuttaja, Kaksinaama, Pakkasherra ja Penguin. Mutta Jokerin sijaan valmistaudu roistoon nimeltä Sweeth Tooth, joka rakastaa makeaa ja hänen suunnitelmansa on… no, ota itse selvää! 

 

 

3. Frozen 

Menestynein Disneyn elokuva on myös teattereissa. Käsikirjoittajilla oli tässä tapauksessa helppo tehtävä, sillä Frozen sisälsi jo valmiiksi kappaleita. Ja elokuvan hitit ovat varmasti mukana, sillä teos sisältää 16 uutta kappaletta. Mutta ne menevät vielä pidemmälle erikoistehosteiden ansioista ja tekijät loivat alkuperäisen elokuvan tunnelman. Elsa luomassa portaat? Mekon vaihto? Ei ongelmaa, sillä tässä musikaalissa on kaikki. Ääniraita on julkaistu, mutta musikaalia esitetään ympäri maailmaa – Hampurissa, Tokiossa tai Australiassa ja Lontoossa. 

 

 

2. Death Note -musikaali 

Viimeinkin animen fanit ilahtuvat. No, ehkäpä kuoleman jumalien teemalla oleva musikaali ei ilahduta aluksi, mutta Japanissa kaikki on mahdollista kuten näimme. Ja näin saapui Death Note -musikaali. Kukaan päähenkilöistä ei puutu teoksesta ja kaikki laulavat. L, Ryuk ja jopa Light. Jos sinua kiinnostaa tämä kuvailu voit katsoa alkuperäisen version YouTubesta:sta joko japaniksi ja englanninkielisellä tekstityksellä tai kappaleet englanniksi ja dialogi japaniksi. Muut animen musikaalit, joita suosittelemme ovat Pokémon Live, Naruto sekä Sailor Moon. Emmekä malta odottaa vuotta 2023, jolloin the Attack on Titan -musikaali julkaistaan Japanissa. 

Ennen kuin etenemme ensimmäiselle sijalle, meidän täytyy mainita teos: Rogers: The Musical. No, etenkin Save The City -kappale, jonka voi kuunnella Hawkeye -sarjassa. Suosittelemme sitä vahvasti kaikille Marvelin faneille, jotka eivät vielä ole katsoneet sarjaa. 

 

1. A Very Potter Musical 

A Very Potter Musical tehtiin kiitos muutaman yliopisto-opiskelijan vuonna 2009, mutta se on ollut suosittu siitä lähtien. Ensimmäistä osaa seurasi A Very Potter Sequel ja viimeiseksi A Very Potter Senior Year. Suurta suosiota keräsi roolittaja Evana Lynch, alkuperäisen Luna Lovegoodin näyttelijä, musikaalin kolmannessa osassa. Jos päätät antaa tälle musikaalille mahdollisuuden, kaikki kolme osaa ovat YouTube:ssa. Älä kuitenkaan odota juonen seuraavan J.K. Rowlingin kirjojen juonta. Saat varmasti silti hyvät naurut. 

Kokeile mitä tahansa meidän TOP 5:stä musikaalista tai tsekkaa musiikin kategoria täynnä klassikoita: 

 

Musikaali

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top