We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

TOP Joululahjat – Mitä antaa fanille elämässäsi

10. 10. 2023

Me kaikki tiedämme, että adventtiaika lähestyy, joulu on hiljalleen tulossa emmekä vieläkään tiedä, mitä antaisi rakkaille. Jos tunnistat kuvauksesta itsesi, älä huoli! Olemme valmistelleet joitakin lahjaideoita elämäsi faneille. 

 

Kalenterit 2024

Aloitetaan helpoimmasta lahjasta – kalenterista. Sitä voi käyttää niin aikataulujen järjestelyyn kuin kauniin sisustuksen luomiseen, pöydällä tai seinällä. Ja mikä olisikaan parempaa kuin rakastetun elokuvan, animen tai bändin kalenteri. Oli se sitten klassikko kuten Harry Potter tai Star Wars tai jos etsit jotakin erikoisempaa kuten Blackpink tai Ronaldo, jokainen voi valita tästä kokoelmasta. 

Julisteet

Jos tiedät, että henkilö jolle valitset lahjaa haluaa täyttää seinänsä, voit valita julisteen tai piirroksen. Meillä on jokaiselle jotakin. Eikä valikoima lopu tähän! Nyt sinun täytyy valita, lisäätkö laminaatin? Kehyksen väri? Vaiko seinätapetti? Voit jopa valita kankaan. Se riippuu sinusta ja lahjan vastaanottajasta. Pitävätkö he tavaroiden siirtämisestä? Anna heillä seinätarra, jota voi siirtää monta kertaa eikä se vaurioita seinää. Me uskomme tämän lahjan saavan aikaan paljon iloa. 

Palapeli 

On myös mahdollista, että henkilö jolle valitset lahjaa tykkää omien koristeiden teosta. Tässä tapauksessa, älä etsi kauempaa vaan valitse palapeli. Annat samalla tunteja hauskaa puuhaa, mutta palapelin kokoamisen jälkeen he voivat kehystää sen ja ripustaa lopputuloksen seinälle. Lisähaasteena, valitse palapeli mahdollisimman monella palalla ja mahdollisimman vähällä värillä. 

Kodin koristeet 

Meillä on paljon kodin koristeita vanhemmille faneille, joilla on oma koti. Tästä lähtien, heillä voi olla Spiderman kello, Pikachu peitto ja Hedwig tyyny sängyssä taikka Frendien teemalla oleva ovimatto. Kodin koristeet eivät ole pelkästään aikuisille. Voit hankkia Minecraft tyynyn tai Pipsa Possu vuodevaatteet lapsellesi. Sisustamisella ei ole rajoja. 

Mukit & Astiat 

Asunto ei voi olla ilman keittiötä eikä keittiö ilman asioita. Voitko kuvitella kuinka paljon ihmisen tunnetila muuttuu kun he juovat aamukahvinsa suosikki tv-sarjan mukista? (Henkilökohtaisen kokemuksen perusteella paljon). Entäpä lounaan pakkaaminen suosikki elokuvan teema-astiaan? Ja iltaisin kylmän juoman nauttiminen suosikki pelin lasista? On niin helppoa piristää jokapäiväistä elämää pienillä asioilla. 

Lahjasetit 

Ja jos et ole valinnut mitään mainituista vaihtoehdoista, voisit antaa ne kaikki? Ratkaise ongelmasi lahjasetillämme. Sitten se riippuu vain sinusta, minkä yhdistelmän valitset mukeista, lasinalusista, vihkoista tai sukista. Me emme voi unohtaa lahjasettien suurta hyötyä. Ne ovat myös jo valmiiksi pakattuja, joten sinun täytyy vain kirjoittaa nimi ja laittaa se joulukuusen alle. 

Mahtavaa! Nyt olet valmis. Hyvää joulua! 

Inspiroidu toisista lahjoistamme 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top