We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MATKUSTELU alennus -20 % ×

Toy Storyn tarina

30. 08. 2019

Buzz Lightyear, Herra Perunapää, Rex ja Andy… Jos olit lapsi tai vanhempi 90-luvun puolivälissä, muistat varmasti nämä Toy Storyn keskeiset hahmot! Pixarin upeasti animoitu tarina lelujen maailmasta oli ensimmäinen kokonaan tietokoneella tehty kokopitkä animaatioelokuva. Yhdeksän vuotta edellisen jatko-osan jälkeen saamme viimenkin nähdä neljännen (ja viimeisen) osan elokuvateattereissa. Sen vuoksi kokosimme yhteen mielenkiintoisia faktoja Toy Storysta, joita et ehkä vielä tiennyt (tai tiesit, mutta et muistanut).

Toinen ihminen kuussa

Oletko koskaan ajatellut tarkemmin nimeä Buzz Lightyear? Yksi Toy Storyn rakastetuimmista hahmoista ei saanut nimeään sattumalta. Jos muistelet 50 vuotta sitten tapahtunutta vierailua kuussa, tiedät että Neil Armstrong oli ensimmäinen ihminen, joka astui kuun pinnalle, mutta hän ei ollut yksin. Apollo 11 -aluksen miehistöön kuuluivat myös Michael Collins ja Buzz Aldrin. Tuntemamme muovinen astronautti on siis nimetty Aldrinin mukaan. Eikä siinä vielä kaikki! Aldrin henkilökohtaisesti auttoi Buzz Lightyearia vierailemaan kansainvälisellä avaruusasemalla ISS:llä vuonna 2005! Mutta mitä lelujen avaruudenvalloitukseen tulee, tsekkiläinen Myyrä pääsi pidemmälle. Hän oli astronautti Andrew Feustelin mukana kuulennolla.

Bo Peep

Bo Peepin oli tarkoitus olla Barbie-nukke, mutta vuonna 1995 Mattel ei suostunut siihen. Siihen aikaan yhtiö halusi Barbien olevan neutraali, eikä siksi antanut nuken esiintyä missään animaatioelokuvissa. Mattel halusi, että lapset itse päättäisivät mitä nukella leikkisivät, ilman elokuvien vaikutusta. Myöhemmin yhtiö kuitenkin muutti mieltään ja Barbie sai esiintyä Toy Story 2:ssa. Nykyään Barbiella on jopa oma tv-sarjakin!

Toy Story 2 lähes katosi

Oletko joskus tehnyt tietokoneellasi jotain hyvin tärkeää, joka sitten ”vain pyyhkiytyi pois itsestään”? Kun Toy Story 2 oli 90% valmis, studion koneelle hyökkäsi tuntematon hakkeri, joka onnistui deletoimaan  elokuvan. Onneksi yksi tekijätiimin jäsenistä oli juuri tehnyt itselleen kopion, jotta pystyisi työskentelemään kotonaan. Hän totisesti pelasti projektin!

Toy Story 4

Buzzin ja Woodyn ensimmäisestä seikkailusta on kulunut jo lähes 25 vuotta. Tällä kertaa lelujen asuttamaan huoneeseen saapuu Kahveli, joka tarvitsee tulla pelastetuksi. Tiedossa on toimintaa ja naurua, kuten myös Tom Hanksin, Tim Allenin ja Keanu Reevesin tunnetut äänet.

TOY STORY -KOKOELMA

 Decorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top