We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET MUKIT alennus -15% ×

Ultravioletti – Pantonen® vuoden väri 2018

27. 07. 2018

Pantonen väri-instituutti valitsi vuoden 2018 väriksi ultravioletin.

“Elämme aikana, joka vaatii kekseliäisyyttä ja mielikuvitusta. Tämän kaltainen luova inspiraatio kuvaa Pantonen väriä 18-3838 Ultravioletti, sinipohjaista purppuraa, joka nostaa tietoisuutemme ja inspiraatiomme uudelle tasolle. Intuitiivinen ultravioletti heijastaa valoa uusien teknologioiden ja suurempien galaksien tutkimisesta taiteelliseen ilmaisuun ja henkiseen mietiskelyyn.” – Leatrice Eiseman, Pantonen väri-instituutin Executive Director.

Kuka näistä päättää ja miten? Pantonen väri-instituuttia pidetään johtavana värien asiantuntijana, joka luo tuotemerkeille väri-identiteettejä analysoimalla värejä ja tutkimalla niiden psykologisia ja tunneperäisiä vaikutuksia ihmismieleen. Vuodesta 2000 lähtien yhtiö arvio yhteistyössä muiden kansainvälisten väriyhtiöiden kanssa mikä väri kuvastaa parhaiten kuluvaa vuotta. Tätä purppuran sävyä kuvaillaan arvoitukselliseksi ja ajatuksia herättäväksi, viitaten äärettömän kosmoksen mysteeriin mutta myös omaperäiseen taiteelliseen nerouteen – tästä hyvinä esimerkkeinä David Bowie ja Jimi Hendrix, jotka käyttivät tummanviolettia ilmaistakseen persoonallisuutensa eri puolia.

”Pantone 8-3838 Ultravioletti viestii omaperäisyyttä, kekseliäisyyttä ja visionääristä ajattelua” – Pantone®

Kunnioittaaksemme Pantonen väri-instituutin vuosittaista perinnettä valita ajan henkeä kuvaava väri, valitsimme viisi ultraviolettia suosikkiamme.Decorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top