We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MATKUSTELU alennus -20 % ×

Usein kuulemme, että Assassin’s Creed Valhalla on kautta aikojen paras peli

29. 11. 2020

Olemme kaikki odottaneet Valhallaa jo kauan aikaa: mielenkiinto peliä kohtaan on noussut kiitos Ubisoftin markkinoinnin joka ei antanut odottamattomien pelaajien unohtaa taikka vuoden 2019 skandaali, jossa Ubisoft esitteli kritiikkiä saaneen Ghost Reconin. Viimeinen niitti yleisölle, joka näytti, että strategiaan ja yksityiskohtiin täytyy kiinnittää enemmän huomiota. 

Internetin ja sosiaalisen verkoston mielipiteiden ja palautteen mukaan Valhallan kehitys on todellakin menestynyt: vaikka useimmat pelaajat silti tuntevat klassisen Assassin’s Creed Valhallan hengen, se ei enää ole sama kuin Assassin’s Creed Origins tai Assassin’s Creed Odyssey– luova tiimi päätti muokata olemassa olevaa versiota ja lisätä uusia ominaisuuksia siihen: riippumatta siitä, että tämä on tyypillinen Ubisoft-peli joissakin asioissa, enimmäkseen niissä jotka paljastavat kartan ja pääjuonen, mutta myös (paljon arvostetussa) sivujuonessa. Peliä verrataan paljon suosittuun Skyrim:iin tai jopa The Witcher:iin kiitoksena tarkalle silmälle yksityiskohtiin (kuten myös RPG). 

 

 

Valhalla alkaa Norjasta vuonna 873 ja keskittyy Euroopan keski-ajan mielenkiintoisempaan ajanjaksoon – Viikinkien maahantunkeutumiseen Britteinsaarille. Vuosisatojen ajan, rohkeat soturit merkittävästi vaikuttivat Englannin ja manner-Euroopan historiaan ja tulevaisuuteen. Pohjoisessa asuvat jopa pääsivät Pohjois-Amerikkaan asti – ja uudessa Assassin’s Creedin versiossa, tämä on myös melko merkittävää. 

Pelissä ei tunnu olevan päähenkilöä, vaan klaani on juonen avain.  Voimme kuitenkin sanoa, että Eivor tuntuu olevan päähenkilö (röyhkeä soturi, jonka neutraalin nimen vuoksi voimme valita hänen sukupuolensa), jolla on ennaltamäärätty kohtalo ja maailmankuva, mutta hänen päätehtävänsä ja auttaa klaania. Peli alkaa Eivorin tarinalla, johdannolla ja myöhemmällä Eivorin ja hänen velipuolensa paolla Englantiin. Pelin aikana, henkilöt ratkovat kyliin liittyviä ongelmia suurimman osan ajasta, tutustuvat karttaan, auttavat ihmisiä hädässä ja hyökkäävät toisiin kyliin ja Kristittyihin kirkkoihin, täyttääkseen kartan ja parantaakseen omaa kylää – kuten jo aiemmin mainittu, päätavoite on saada klaani hyötymään. 

 

 

Pelin aikana, tulet törmäämään molempiin taistelutyyleihin, jotka on valmiiksi tunnettu aiemmista pelin osista ja täysin uusiin sivutehtäviin tutkiessasi karttaa, kuten kissojen pyydystäminen, käärmeiden etsiminen tai henkilöiden pelastaminen rottien hyökkäykseltä. Pelin kehittäjien mukaan, tarvitsemme pieniä tehtäviä, jotta voimme harhauttaa ja viihdyttää itseämme pelatessa ja poistua hetkeksi pääsuunnalta. Sivuhenkilöt ovat myös hyvin kehitettyjä pelissä, mikä antaa valinnan pääjuonen ja sivujuonen välillä. Loppujen lopuksi, jotkut kertovat nauttivansa saadessaan pelata rauhassa ilman pakottamista mihinkään suuntaan. 

Huolimatta näennäisestä kompaktiudesta, Valhalla Assassin’s Creed on peli useammalla sadalle tunnille. Päätehtävien teko vie noin 60 tuntia, mutta jos suoritat myös sivutehtäviä, tämä luku saattaa lisääntyä loputtomiin ja jos joku etsii tälläistä kokemusta, tämä saattaa olla juuri heille. Mutta myös ne, jotka haluavat vain seurata pääjuonta, löytävät etsimänsä: tällä kertaa se on helpompaa, sillä pelissä ei ole tarkkaa linkkiä vahinkojen tasoon, joten voit keskittyä päätehtäviin. 

 

Niille, jotka eivät ole vielä ostaneet peliä, mutta aikovat viettää loppuvuoden Viikinkien seurassa ja nauttia keski-ajan Englannin tunnelmasta, tarjoamme tuotteita uudella Assassin’s Creed Valhalla -kokoelmalla, joka ilahduttaa niin kuuluisan sarjan faneja kuin pelaajia, jotka osaavat valita parasta. 

Assassin’s Creed Valhalla -kokoelma 

 

 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!Decorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top