We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET KEHYSTETYT JULISTEET alennus - 30% ×

Uutisia Blizzcon 2019 -tapahtumasta

12. 11. 2019

Vaikka et olisikaan Blizzard Entertainmentin fani, olet varmasti kuullut nimen World of Warcraft (tai Diablo) ainakin kerran elämässäsi. Ja niille, joille tämän peliyhtiön pelit tuntuvat olevan koko elämä, marraskuu on kuukausista parhain – silloin nimittäin pidetään BlizzCon-tapahtuma, jossa Blizzard kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan. Tänä vuonna saimme kuulla kahdesta uudesta pelistä sekä kahdesta pelilaajennuksesta. Katsotaanpa tarkemmin oliko tämän vuoden  BlizzCon odotuksen arvoinen, ja mitä lähitulevaisuudessa on tulossa.

OVERWATCH

Annetaan WoW-uutisten vielä odottaa, ja katsotaan sen sijaan mitä Overwatchilla on meille tarjota. Parin viime vuoden aikana peli on saanut enemmän huomiota suurelta yleisöltä, kiitos e-urheilun suosion. Ja mikä on Overwatchin tulevaisuus? Overwatch 2! Se on totta, jatko-osa on tulossa. Mutta ilmeisesti se ei ole tyypillinen jatko-osa… Tiedossa on ennemminkin lähestulkoon uusi peli, joka keskittyy PvE-moodiin (pelaaja vs. ympäristö), kun taas PvP-moodi (pelaaja vs. pelaaja) jaetaan, ensimmäistä kertaa videopelien historiassa) aikaisemman pelin kanssa. Overwatch 2 tarjoaa aivan uuden tarinan, jossa pelaaja voi pelata myös yksittäisien sankareiden tarinoita. Pahisten, kuten Reaperin, Widowmakerin ja Sombran fanit joutuvat kuitenkin pettymään, sillä peliä voi pelata ainoastaan hyvisten, kuten Tracerin, näkökulmasta. Paranneltu grafiikka on saatavilla vain uuteen peliin, mutta uudet sankarit ja kartat lisätään myös ensimmäiseen Overwatchiin. Pelaajat, jotka ihastuivat pelin hahmoihin, tulevat varmasti iloitsemaan uudesta pelistä, mutta vaikea sanoa kuinka PvP-pelaajien käy.

WORLD OF WARCRAFT

Vaikutti jo siltä, että Azerothin (World of Warcraftin maailman) kaikki vaarat oli jo taltutettu ja hahmot pääsivät ansaitusti eläkkeelle. Mutta se ei pidäkään paikkaansa… Battle for Azeroth-laajennoksen tapahtumien jälkeen, kun Horden soturijohtaja Sylvanas astui sivuun roolistaan, hän päätyi tekemään jotain ennenkuulumatonta ja haastoi Lich Kingin (Bolvar Fordragonin) kaksintaisteluun. Tuloksen voi nähdä trailerissa, mutta annamme pienen vinkin – Lich King sai selkäänsä. 🙂 Tästä tapahtumasta saa alkunsa uusi laajennus nimeltään Shadowlands, jossa pääsemme vierailemaan kuolleiden maassa, ja jossa saamme kokea useita muutoksia pelimekaniikassa. Luultavasti tärkein muutos on hahmojen tasoissa. Ylin taso nousee 60:sta 120:een, ja pelinkehittäjät ovat luvanneet, että prosessi on nopeampi ja viihdyttävämpi. World of Warcraft viettää tänä vuonna 15-vuotispäivää, ja nähtyäni kartan universumin tasoista, jossa Shadowlands on vain pieni osa kokonaisuutta, luulen etteivät pelin sankarit pääsen eläkkeelle vielä pitkään aikaan. 

DIABLO

Viime vuonna Diablon fanit odottivat innokkaasti, mutta turhaan jatko-osaa, sillä ainoastaan mobiilipeli Diablo: Immortal näki päivänvalon. Tänä vuonna on toisin ja saamme tulevaisuudessa nähdä Diablo IV:n. Ajankohta on kuitenkin vielä avoin, luultavasti edes pelinkehittäjät eivät sitä vielä tiedä… Traileri kuitenkin on todella kaamea ja brutaali. Siitä voi päätellä, että tiedossa on paluu pelin juurille, sekä epälineaarinen tarina jota voi pelata omaan tahtiinsa. Sankarivaihtoehtoina tulee olemaan ainakin barbaari, velho ja druidi. Hahmojen animaatio näyttää ensinäkemältä upealta, eikä grafiikassakaan pitäisi olla valitta,ista. Ainoa mitä pelistä kuitenkaan voi tällä hetkellä sanoa, on mitä pelinkehittäjät sanoivat eräässä haastattelussa – peli on saanut paljon inspiraatiota kauhupeleistä (ja maalauksista). Mutta siinä kaikki tällä hetkellä.

HEARTHSTONE

Viimeisimpänä otetaan esiin Hearthstone, jolla valitettavasti on aina vaikeaa Blizzconissa. Sen lisäksi, että peli on suunnattu hyvin pienelle pelaajajoukolle (jopa hautajaisissa saattaa olla parempi tunnelma kuin pelin korttien julkaisutilaisuudessa), pelin ympärillä on leijuu kiistaa, josta emme nyt halua puhua enempää. Joka tapauksessa peliin on tulossa uusi laajennus, jonka nimi on Descent of Dragons, ja tiedossa on paljon uusia lohikäärmekortteja. Mukava yllätys on, että peli jaa uuden moodin nimeltä Battlegrounds, joka on saanut innoitusta “autobattle” genrestä.

VIDEOPELIJULISTEISIINDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top