We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET MUSIIKKI alennus 15 % ×

Elokuva-arvostelu: Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset

25. 11. 2018

Ihmeotusten toinen osa saapui vauhdikkaasti elokuvateattereihin, vaikka loputon tarinointi tekikin elokuvasta hieman väsyttävän. Älä ymmärrä väärin, me Europostersilla rakastamme kaikkea mikä liittyy Harry Potter -universumiin; sen lukemattomia hahmoja sekä monitasoisia ja risteäviä tarinoita ja juonenkäänteitä. Siksi haluamme antaa arviomme sekä elokuvan upeista hetkistä että sen osittain väsyttävästä tarinasta, ja vakuuttaa sinut siitä, että se on kuitenkin ehdottomasti näkemisen arvoinen elokuva.

Maaginen sirkus

Yksi elokuvan maagisista tapahtumapaikoista on Sirkus Arcanus, jossa tavataan salaperäinen Nagini, joka on monien fanien ennustusten mukaisesti Harry Potter -sarjan Voldemortin käärme. Hänet on kirottu lopulta muuttumaan käärmeeksi lopullisesti. Katsojaa hemmotellaan pelottavilla kummajaisilla, jännittävällä toiminnalla sekä uudella pörröisellä ihmeotuksella, joka pian muuttaa Liskon salkkuun.

Niffler yllättää taas

Kaikki rakastavat tätä pientä, pitkäkuonoista eläintä, joka aiheutti paljon hässäkkää ensimmäisessä elokuvassa. Tässä elokuvassa Niffler on huomion kohteena useassa hassunhauskassa kohtauksessa. Mutta hän ei ole yksin! Muutama pikkuniffler pääsee myös parrasvaloihin naurattamaan katsojia. Elokuvan lopussa Niffler pääsee tärkeään osaan, sillä hän varastaa kimaltavan esineen, jolla on tarinassa paljon painoarvoa.

Uusi pahis saapuu näyttämölle

Sarjan ensimmäisen elokuvan lopussa Grindelwaldin salattu henkilöllisyys paljastui ja hänet laitettiin vankilaan. Johnny Deppin esittämää Grindelwaldia seurataan nyt paljon kun hän kulkee ympäri Pariisia etsimässä tukijoita. Samalla katsojille annetaan vihjeitä Grindelwaldin ja Jude Law’n esittämän Dumbledoren suhteesta, joka ei ole vain monimutkainen vaan jättää myös tilaa huhuille.

Loputonta tarinointia

Vaikka elokuva hurmaa maagisilla hetkillä ja kauniilla efekteillä, siitä puuttuu selkeä rakenne. Kaikissa muissa Harry Potter-universumin elokuvissa hahmoilla on syvyyttä ja taustatarina, joka yleensä punoutuu muiden hahmojen tarinoihin. Tämä elokuva taas kuormittaa katsojaa loputtomilla juonenkäänteillä, hahmojen rakentamisella ja päällekkäisillä tarinoilla. Varsinkin elokuvan viimeinen puolituntinen on täynnä tietoa hahmoista, ja se huipentuu ratkaisevaan päätöksentekoon siitä, asettuuko Grindelwaldin vai Ranskan taikaministeriön tukeman Dumbledoren puolelle.

Toivoa on

Elokuvan tarkoitus on luoda perusta sarjan tuleville elokuville, joita on tiedossa kolme. Siksi jotkin hämmentävät osat ja tietoa täynnä olevat monikerroksiset tarinan osat voikin jättää lähes huomiotta. Suosittelemme ehdottomasti silti elokuvan katsomista, sillä sen efektit ovat mahtavat ja ainakin osa ihmeotuksista on hurmaavia. Toivottavasti tulevat elokuvat ovat kuitenkin yhtä hyviä kuin sarjan ensimmäinen elokuva, tähtenään Eddie Redmayne rakastettavana Lisko Scamanderina.

Etkö vieläkään ole varma haluatko nähdä elokuvan? Katso sitten vaikka sen traileri. 🙂

Lisää ihmeotuksia

Lisää Harry PotteriaDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top