We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?

Uutuuselokuva: Rogue One: A Star Wars Story

02. 01. 2017

Uusi Star Wars-elokuva julkaistiin joulua edeltävällä viikolla. Ensimmäinen ajatukseni oli, että Joulupukki päätti antaa lahjan Star Wars-faneille etukäteen. Toinen ajatus (ja ehkä kolmas ja neljäskin) olikin sitten pähkäilyä siitä, mihin elokuva ajallisesti sijoittuu. Siis edellinen elokuva, The Force Awakens, sijoittui elokuvasarjan aikajanalla kuudenneksi. Rouge One taas sijoittuu ensimmäisen ja toisen trilogian väliin… Mikä elokuvista olikaan se ensimmäinen? Etkö sinäkään meinaa pysyä kärryillä? Sillä ei kuitenkaan ole nyt väliä, nautit elokuvasta varmasti vaikkei sen aikajärjestys olisikaan niin selvä.

Rouge One: Star Wars Story - Rebels-juliste, 4,79€
Rouge One: Star Wars Story – Rebels-juliste, 4,79€

Imperiumin tapaaminen

Tässä elokuvassa tutustumme Galaktiseen Imperiumiin sen huippuaikanaan. Stromtrooper-iskujoukot ovat läsnä kaikkialla pitämässä yllä Imperiumin määrittelemää rauhaa. Unohda Kapinaliitto ja sen saavuttamat voitot edellisistä elokuvista. Tässä elokuvassa ei ole nuorta Luke Skywalkeria tai Han Soloa taistelemassa galaksin vapauden puolesta. Katsojille, jotka pitävät Imperiumin puolta, tämä elokuva muodostuu varmasti suosikiksi. Darth Vader ja galaksin kauhistuttavin armeija ovat iskussa!

SOTA!

Tämä elokuva on Star Wars-elokuvista ensimmäinen, jossa galaktinen sota ja väkivalta ovat pääosassa. Sankareita ei kuitenkaan elokuvasta puutu, ja ihastut heihin varmasti. Kapinallisten kapteeni Cassian Andor on erittäin taitava vakooja, joka on jo vuosien ajan työskennellyt kapinallisten lukuun. Jyn Erso taas on itsenäinen ja voimakas nuori nainen, joka on oppinut tulemaan toimeen omillaan. Tutustumme myös K-2S0-droidiin, joka on uudelleenohjelmoitu taistelemaan kapinallisten kanssa. Ja kuten aina, päähahmojen missiota tukee joukko rohkeita kumppaneita.

Rogue One: Star Wars Story - Enlist Now ja Stormtrooper Patrol -julisteet erityishintaan 5,99€/kpl
Rogue One: Star Wars Story – Enlist Now ja Stormtrooper Patrol -julisteet erityishintaan 5,99€/kpl

Star Wars-elokuvien uusi aikakausi

Tämän elokuvan myötä löydät luultavasti uuden tavan nauttia Star Wars-elokuvista. Mitä ennen kaikkea opit tästä elokuvasta on se, että hyvä Star Wars-elokuva ei vaadi Jediä. Tarina on mielenkiintoinen ja sopii yhteen edellisten elokuvien kanssa (mikä ei varmaan ollut helppo tehtävä). Jos jostain syystä et pidä Rogue One:ista, palaa rauhassa katsomaan uudestaan edellisiä Star Wars-elokuvia, sillä ne eivät koskaan menetä hohdettaan. Tai keskity tulevaan ja ala laskea päiviä uusimman trilogian seuraavaan elokuvaan, joka toivottavasti tulee täyttämään odotuksesi.

Katso kaikki Star Wars-tuotteemmeDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top