We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET DISNEY alennus -15 % Osta nyt ×

Elokuva-arvostelu: Spiderman: Homecoming

21. 08. 2017

Spiderman, Spiderman, does whatever a spider can!

Onpa mukava nähdä tämä ystävällinen supersankari taas valkokankaalla. Me kävimme Europosters-tiimin kanssa viihtymässä uutuuselokuvan parissa, joten haluamme antaa teille oman arviomme siitä. Varo pieniä juonipaljastuksia, mutta emme missään nimessä halua pilata elokuvaa sinulta.

Uusi Hämis

Hämis-tunnussävelmä toivotti uuden Hämähäkkimiehen tervetulleeksi valkokankaalle. Tom Holland on juuri sopiva Peter Parker, joka painii viattomien teini-iän ongelmiensa kanssa. Elokuva on komedia, jossa on nähtävissä yhteys uusimpiin sarjakuviin. Kaiken keskiössä on tietenkin Peter, joka yrittää pysäyttää pahiksia linsaamatta kuitenkaan liikaa koulusta.

Hyvikset

May-täti on kokenut mielenkiintoisen muutoksen avuttomasta vanhuksesta viehättäväksi, ajan hermoilla olevaksi tädiksi. Pidin siitä, että hahmolle oli annettu näkyvämpi rooli, mutta vitsit hottis-tädistä kävivät pian tylsiksi. Suosikkihahmoni elokuvassa oli Ned: perushemmo, joka osallistui pahisten jahtaukseen ilman supervoimia. Hyvä sidekick-hahmo on hauska ja realistinen, ja Ned oli tällaisena loistohahmo..

Pahikset

Minua ilahdutti erityisesti nähdä sarjakuvien pienempiä pahishahmoja elokuvassa: Korppikotka, Tärisyttäjä ja eräs kolmas hahmo (jota en halua paljastaa). Korppikotkan puku oli upeasti suunniteltu, ja Tärisyttäjän toiminta oli hienosti toteutettu. Vaikka kaikkia heidän voimiaan ei oltukaan toteutettu elokuvassa, hahmot olivat siltikin kertakaikkisen mahtavia.

Seitti

Mielestäni elokuvan tarina kuvasti nuorison ongelmia ja ”ongelmia”. Peter Parker on teininero, joka on valmis keskeyttämään koulun pyrkiäkseen kaikkein kovimpaan joukkueeseen (Kostajiin) isähahmonsa Rautamiehen/Tony Starkin lailla. Nuorilla on iät ajat ollut samanlaisia unelmia, eikä se varmaan tule muuttumaan. Kaiken kaikkiaan elokuva oli vallan mainio, lisäpisteitä annan Captain American ja Iron Manin näkemisestä. Kolme odottamatonta juonikäännettä yllättivät minut täysin, mutta en aio niitä tässä paljastaa. Äläkä jätä katsomatta lopputekstejä…

Sinkoa seittisi Spiderman-tuotteitamme kohti!Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top