We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET MUKIT alennus -15% ×

Elokuva-arvostelu: The Wasp and the Ant-Man

30. 07. 2018

Marvel toimitti meille tänä vuonna vielä yhden viihdyttävän elokuvan – Ant-Man and the Wasp. Avengers: Infinity Warin jälkeensä jättämän lievän pettymyksen jälkeen odotimme uteliaina Ant-Manin seikkailuita, varsinkin nähdäksemme saisiko Marvel pelastettua sydämemme täydelliseltä murtumiselta. Me näimme jo tämän pikkumiehen ja hänen lentävän ystävänsä valkokankaalla, ja haluamme jakaa mielipiteemme elokuvasta.

Tarina alkaa Scottin eli Muurahaismiehen viimeisistä kotiarestipäivistä, joka on seurausta Captain America: Civil War –elokuvan tapahtumista. Vain hänen tyttärensä on saanut vierailla hänen luonaan lyhyesti, ja hän kihisee innosta saada poistaa nilkkapantansa, poistua talosta ja elää jälleen normaalia elämää. Hienoja tavoitteita, mutta kohtalo on tietenkin päättänyt asettaa esteitä hänen unelmoimansa normaalielämän tielle. Seikkailu kutsuu Hank ja Hope Pymin muodossa, jotka yrittävät löytää vaimonsa ja äitinsä kvanttimaailmasta. Luonnollisesti he uskovat, että ainoastaan Scottilla on tarvittavat taidot auttaa heitä.

Tarinan kerronta on kevyttä ja nautittavaa mielikuvituksettomasta ja kornista pahiksesta huolimatta. Tarinaa ei varjosta pimeys eikä surullinen taustatarina, joten elokuvan ainoa tarkoitus on olla kepeä ja viihdyttävä. Suoraan sanottuna olen iloinen, että tämä elokuva julkaistiin niin pian Infinity Warin jälkeen, sillä se oli niin synkkä ja ahdistava, että siitä jäi kurja ja iloton olo pitkäksi aikaa. Voidaan jopa olettaa, että Ant-Manin and the Waspin pohjimmainen syy on antaa fanien arvostaa sen viihdettä ja nostaa heidän mielialaansa. Tarina ei kuitenkaan ole yhtä vaikuttava ja sen kohtaukset yhtä kiehtovia kuin ensimmäisen Muurahaismies-elokuvan vuonna 2015. Näytteiijäjoukko on silti vaikuttava – Michael Douglas, Lawrence Fishburne, Michelle Pfeiffer ja monet muut antavat koko elokuvalle erityistä potkua.

Ja tiedoksi kaikille Muurahaismies-faneille ja Marvel-fanaatikoille: virallinen elokuvajuliste tulee valikoimiimme muutaman päivän päästä.

Lisää MarveliaDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top