We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: METALLIKYLTIT alennus -15 % ×

Valmiina Halloweeniin?!

29. 10. 2019

Halloweeniin pitää valmistautua perusteellisesti – kaivertaa kurpitsat, ostaa tekohämähäkit ja seitit, luurangot ja zombiet, ja koristella talo niin, että kaikki naapurit vihertävät kateudesta. Elleivät he jo saaneet sydänkohtausta upeiden koristeidesi vuoksi ja joutuneet siksi teho-osastolle. Näinhän tätä Kaikkien pyhien aattoa yleensä kuvataan amerikkalaisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Mutta koska halloweenin vieton ei tarvitse olla yliampuvaa, olemme valmistelleet tämän oppaan sinulle. Ota kurpitsat ja kaiverrusveitset esiin, Halloweenin vietto voi alkaa!

Jos et ole tumpelo veitsien kanssa, kokeile tänä vuonna jotain omaperäistä!

 

KURPITSALYHTY JA SYY, MIKSI NIITÄ KAIVERRETAAN

Yksi halloweenin tunnetuimmista perinteistä on kurpitsalyhdyn kaivertaminen. Aikoinaan lapset, jotka vierailivat naapureillaan karkki- ja kepponen-kierroksella, kantoivat kurpitsalyhtyjä mukanaan. Yksi kurpitsalyhtyjen alkuperään liitetyistä tarinoista kertoo irlantilaisesta miehestä nimeltään Jack, joka oli kerran halloweenina niin juovuksissa, että alkoi irtautua ruumistaan. Itse paholainen huomasi tämän ja yritti ottaa Jackin mukaansa manalaan. Juopumuksestaan huolimatta Jackin onnistui paeta paholaiselta, jopa kolmesti! Niinpä paholainen lupasi Jackille, ettei enää koskaan yritä viedä tätä helvettiin, ja antoi tälle hehkuvia hiiliä valaisemaan tämän matkaa takaisin kotiin. Niinpä Jack kaiversi itselleen kurpitsan lyhdyksi, jonka sisään hän laittoi hehkuvat hiilet. Ja siitä lähtien ihmiset ovat kaivertaneet kurpitsalyhyjä. Marraskuun 31. päivän jälkeinen yö on maaginen, koska silloin meidän elävien maailma sekoittuu kuolleiden maailman kanssa. Joissain kulttuureissa kurpitsalyhdyt kuvastavat rakkaita edesmenneitä, jotka palaavat luoksemme hetkeksi tänä taianomaisena yönä.

Saata vieraasi halloween-tunnelmaan heti kotiovellasi

 

MISTÄ LÖYTÄÄ UPEAT HALLOWEEN-KORISTEET

Kurpitsoiden kaivertaminen on perinteikästä, mutta jos sinulla ei ole puutarhaa tai parveketta, jonne laittaa lyhdyt, suosittelemme valitsemaan jonkin toisen koristelutavan. Sisätiloissa kurpitaslyhdyt nimittäin houkuttelevat hyvin nopeasti edesmenneiden sielujen sijaan ötököitä. Lisäksi terävän veitsen ja kovan kurpitsankuoren kanssa puuhastelu ei sovi kaikille. (Mutta jos hommaan ryhdyt, muista että mitä isompi kurpitsa, sen helpompi se on kaivertaa.) Kokeile siis tällä kertaa kestävämpiä koristeita.

Jos kurpitsalyhdyt eivät ole enää tarpeeksi jännittäviä, kokeile jotain muuta tänä vuonna!

 

KUINKA KORISTELLA SEINÄT

Nykyään suosittu halloweenin viettotapa on kauhuelokuvien katselu. Miksi siis ei koristelisi sillä teemalla? Pennywise-klovni voi vaikka auttaa asiassa. Hanki punaisia ilmapalloja ja tarjoile juhlajuomat 3D-kupeista, joissa komeilee Se. Jos Pennywise on liikaa, Jokeri toimii myös tunnelmanluojana. Ja nythän Jokeri on vieläpä todella ajankohtainen! Muista myös toivottaa vieraasi tervetulleiksi halloween-kynnysmatolla. The Walking Dead, Penny Dreadful tai jotkin videopelit voivat myös antaa inspiraatiota. Suosittelemme Resident Eviliä! Jos pelottavat koristeet eivät sovi lasten vuoksi, valitse silloin vaikka Painajainen ennen joulua tai söpö Vampirina!

VAIHDA SUKLAA PIENIIN LAHJOIHIN

Jos et odota ovellesi laumoittain vieraita lapsia pyytämässä karkkia, kokeile antaa lapsillesi tänä vuonna jotain suklaata kestävämpää. Mukit, rintamerkit ja avaimenperät ovat suosittuja! Tai jos haluat kiusata jollain kouluun liittyvällä, Jackin koristama muistikirja tai kirjoitusvälineet sopivat mainiosti.

Inspiroidu halloween-kokoelmastamme ja valitse sopiva lahja läheisellesi. Tai itsellesi, emme kerro kenellekään! 🙂

TÄSTÄ HALLOWEEN-KOKOELMAAN, JOS USKALLAT!Decorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top