We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Valmistaudu videopelientäyteiseen marraskuuhun!

07. 11. 2019

Marraskuu on pelaajille kuin aikainen joulu. Jostain syystä (hmm…markkinointi?) marraskuussa julkaistaan todella paljon videopelejä. Nyt esittelemme viisi uutta videopeliä, jotka ehkä jo tunnet, tai ehkä et, ja saatat inspiroitua paitsi ostamaan pelin, myös koristelemaan peliluolasi sopivaan tunnelmaan.

Heti alkuun pitää mainita peli, joka ei oikeastaan ole ihan uusi, mutta jota monet ovat hartaasti odottaneet. Pelin nimi on Red Dead Redemption 2. Se julkaistiin ensi kertaa jo viime vuoden lokakuussa, mutta vain konsolipelinä. Eli konolipelaajat ovat saaneet nauttia upeasta grafiikasta ja tarinasta kokonaisen vuoden, kun PC-pelaajat ovat odottaneet omaa versiotaan tippa linssissä. Ja nyt! Marraskuun 5. päivä viimeinkin julkaistiin PC-versio, jossa on entistä parempi grafiikka, uusia tehtäviä ja suurempi resoluutio. Joten jos sinulla sattuu olemaan 3 näyttöä 4K-resoluutiolla, sekä NASA:lta omittu tietokone, saat nauttia pelistä sen parhailla asetuksilla! Ja vaikka ei olisikaan, voit hankkia pelihuoneeseesi tyylikkään kuvatapetin luomaan parhaan mahdollisen pelitunnelman.

Samana päivänä kuin “RDR2” julkaistaan, näkee päivänvalon myös Planet Zoo, joka on Zoo Tycoonin henkinen perillinen. Vaikka rakennuspelit eivät tällä hetkellä ole trendien huipulla, tämä tulokas luultavasti kerää historiansa takia pelaajia ympäri maailman. Pelin kehittäjä Frontier Development yritti elvyttää pelisarjaa jo vuonna 2013 julkaisemalla uuden pelin alkuperäisellä Zoo Tycoon -nimellä pelikonsoleille. Pelistä ei tarvitse sanoa muuta, kuin että edes sen rakennuspalikoita ei pystynyt muokkaamaan – kaikki palat oli ennaltasuunniteltu, ja ainoastaan niiden koon pystyi valitsemaan. Näyttää siltä, että pelinkehittäjät oppivat fiaskosta läksynsä, ja tämä uusi peli vaikuttaa siksi lupaavalta. Olitpa sitten pelisarjan fani, tai uusi pelaaja, joka vain pitää söpöistä eläimistä, pelin taustalle sopii hienosti muutama eläin– tai kukka-aiheinen juliste.

Marraskuun 8. päivä julkaistaan peli nimeltä Death Stranding, ja jos et ole koskaan kuullutkaan siitä (peli ei ehkä ole valtavirtaa), avaamme pelin juonta hieman. Pelaaja kävelee avoimessa pelimaailmassa, ja sitten hän kävelee vielä lisää, jonka jälkeen hän taas kävelee… Siis mitä? Jopa tällainen voi kiinnostaa ihmisiä, varsinkin kun pelin on suunnitellut Hideo Kojima. Hän on tunnettu Metal Gear Solid -pelisarjasta. Vaikka pelin esittelyvideo oli omituinen (siinä tosiaan vain käveltiin), mikään ei kuitenkaan ole siltä miltä näyttää, ja pelin julkaisua odotetaan malttamattomasti. Yksi pelin tärkeimmistä komponenteista on sen päähenkilö, jota esittää Norman Reedus, joka tunnetaan paremmin Walking Deadin Darylina. Mikäpä siis sopisikaan pelihuoneeseen silloin paremmin kuin juliste Darylista.

Myös Death Strandingin kanssa samana päivänä julkaistaan toinenkin peli – Need For Speed -pelisarjaan kuuluva uusi videopeli Heat. Need For Speed -sarjalla on takanaan pari hankalaa vuotta. Paitsi että kilpa-ajopelit ovat menettäneet suosiotaan, modernit ajopelit eivät ole onnistuneet saavuttamaan klassikoiden kuten Undergroundin, Most Wantedin ja Carbonin suosiota. Alkuun sarjan pelit olivat kilparata-ajoa, sitten katuajoa, sitten taas rata-ajoa… Pelit vain kiersivät ympyrää. (Ehkä monet nyt odottavat uutta ajopeliä Fast and Furious -elokuvien suosion siivittämänä?) Heat sijoittuu katuajojen maailmaan, ja sitä voi kiittää modernista grafiikasta, yksityiskohtaisista ajoäänistä, lupaavasta tarinasta sekä hienosti suunnitellusta “poliisilta pakoon” systeemistä. Pelissä on valittavana ällistyttävät 127 autoa, ja jotkin näistä voit saada myös seinällesi, esimerkiksi tyylikkään mustangin.

Kirsikkana marraskuun kakun päällä on Star Wars -universumiin sijoittuva peli Jedi: Fallen Order. Tietokoneroolipeliä on fanien taholta odotettu hartaasti viimeiset kymmenen vuotta. Silloin julkistettiin edellinen roolipeli Force Unleashed, joka otettiin hyvin vastaan (toisin kuin pelin jatko-osa..). Peliä pelataan kolmannen persoonan näkökulmasta, ja pelin päähahmona on nuori padawan Cal Kestis, joka yrittää paeta Imperiumista käskyn 66 täytäntöönpanon jälkeen. Peliin on kehitetty hieno taistelusysteemi (jopa Dark Souls -peliin verrattava) sekä valoisia ja pimeitä valinnanmahdollisuuksia, ja lisäksi Star Wars -elokuvien inspiroima sankaritarina. Pelissä esiintyy esimerkiksi Saw Geterra, jota Forest Whitaker näytteli Rogue One -elokuvassa. Oletpa itse sitten taipuvainen voiman valoisaan tai pimeään puoleen, Star Wars -valikoimamme mukit ja julisteet saavat varmasti sinut virittäytymään pelin intensiiviseen tunnelmaan.

Pelijulisteiden kokoelmaanEuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top