We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET PELIJULISTEET Osta nyt ×

Videopeliarvostelu: Halo Wars 2

11. 04. 2017

Uutena blogikategorianamme on videopeliarvostelut! Ensimmäiseksi peliksi valitsimme uuden Halo Wars 2 -pelin, joka on reaaliaikainen strategiapeli Halo-pelien sarjassa. Valitettavasti ikoninen Master Chief ei kuitenkaan ole osa tätä peliä. Toivomme, että pidät ensimmäisestä peliarvostelustamme, mutta varoituksen sana: saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Halo Wars 2 – Key juliste, 5,99 €

Juoni

Pelaaja on UNSC:n Spirit of Fire-aluksella kapteeni James Cutterin johtaman ryhmän kanssa; ajallisesti tämä on juuri Halo 5-pelin jälkeen, jossa Master Chief ja Cortana ottivat yhteen. Vihollinen on Atrioxin johtama Banished-ryhmittymä. Pelin tavoite on estää vihollista luomasta tuhoavia Halo-renkaita. Kampanja koostuu 13 tehtävästä, ja se tukee yhteistyöpeliä.

Hahmot

Spartalaiset ovat aivopestyjä hahmoja ilman persoonallisuutta ja tunteita. Heidät on kasvatettu sotakoneiksi. Vastapainona on AI nimeltä Isabel. Hänen tunteensa, pelkonsa ja toiveensa tuovat hahmoon ihmismäisyyttä. Hän toimii oppaana useimmissa kampanjoissa. Sitten on vielä konna Atriox, jonka hahmo kehittyy pelin aikana eniten. Aiemmissa peleissä olemme jo nähneet hänen menneisyytensä, motiivinsa ja sen, kuinka pelottava hän voi olla. Hänen olemattomat johtajankykynsä laittavat miettimään kuinka hän on alunperinkään pystynyt luomaan armeijan.

Pelaaminen

Itse pelaaminen on uskomattoman hienoa. Kampanjarakenne ja juoni eivät toista itseään, mikä pitää mielenkiintoa yllä. Digitaaliset tehosteet ovat hyvin suunniteltuja. Bansheeien ja Ghostien tuhoaminen ei ole koskaan aiemmin tuntunut näin hyvältä. Miinuspuolena voi pitää sitä, että vain kaksi ryhmittymää tekee pelistä hieman tylsän. Forerunnereiden sivilisaatio olisi ollut mukava lisä ryhmittymiin. Koska pelin mekaniikka on hyvä, ja sitä voi pelata usean pelaajan kesken, peliä voi olla mukava pelata useampaan kertaan.

Kaikenkaikkiaan peliä on hauska pelata, mutta juonielementeissä voisi olla enemmän jännitystä. Pelintekijöillä on vielä opittavaa RTS-universumista, mutta pelin tulevaisuudennäkymät ovat hyvät. Peliä voisi parantaa mielenkiintoisemmalla käsikirjoituksella ja kehittämällä hahmoja.

Jos siis olet Halo-fani…

…osta Halo-julisteita ja muita tuotteita!

Katso kaikki pelijulisteet!

Lähde 1 / Lähde 2Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top