We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Vieraillaan Batmanin luona Gotham Cityssä!

02. 02. 2022

Kukapa ei tuntisi Batmania, Gotham Cityn puolustajaa. Sarjakuvat, elokuvat, pelit ja jopa LEGO ovat paikkoja, missä voit tavata tämän sankarin. Ja tiesitkö, että Batman on kolmanneksi rikkain supersankari? Ensimmäisen sijan ottaa Black Panther ja toisen paikan Iron Man. Ja jos pidät tämän sankarin elämäntyylistä, älä huoli! Voit elää kuten Batman vain 682 450 750 dollarin hinnalla. 

Batman esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1939 ja tuli heti suosituksi osaksi DC:n sarjakuvia. Vuonna 1940, Robin liittyi Batmanin joukkoon uskottuna liittolaisena. Ja siitä lähtien, sarjakuvat tällä sankarilla ovat täyttäneet kaupat ympäri maailman. Ensimmäinen Batman -elokuva tuli ulos vuonna 1966 ja ensin Batmania esitti Adam West. Ensimmäinen elokuva ja hän on jo isoissa ongelmissa! Häntä vastassa on neljä legendaarista vihollista – Catwoman, Penguin, Jokeri ja Riddler. Cesar Romero, joka esitti Jokeria, kieltäytyi ajamasta viiksiään roolia varten. Meikkitaiteilijat yrittivät peittää viikset parhaan mukaan, mutta ne silti näkyivät. Mutta se tavallaan sopi Jokerin kaoottiseen persoonaan. 

Nykyajan maailmassa, fanit voivat ilmaista mielipiteensä sosiaalisessa mediassa. Tämä ei juurikaan ollut vaihtoehtona vuonna 1988. Joten mitä sarjakuvan kirjoittajat tekivät? Neliosaisessa sarjakuvassa Death in the Family, he antoivat lukijoille mahdollisuuden päättää kuinka tarina tulisi jatkumaan. Eikä se ollut mikä tahansa päätös, sillä fanit saivat päättää Robinin kohtalosta. Yli 10 000 ihmistä soitti puhelimeen, jonka kautta päätös tehtiin ja vain 72 äänestystä tuli päättää Robinin elämä. DC sai osakseen kritiikkiä yhden päähenkilön tappamisesta. Tarina on kuitenkin yhä suosittu fanien keskuudessa ja vuonna 2020 elokuva Batman: Death in the Family, tuli ulos. Sinulle katsojana, on olemassa 7 erilaista loppua. 

Vuosien varrella, Batmania on esittänyt monta eri näyttelijää. Tunnetuimpia Batmanin näyttelijöitä on esimerkiksi Micheal Keaton, Ben Affleck, George Clooney ja Christian Bale. Ja tänä vuonna heidän joukkoonsa liittyy Robert Pattinson, joka tunnetaan elokuvista Twilight, Harry Potter sekä the Goblet of Fire ja Tenet. Pattinson on valmistautunut rooliin vuosien ajan, mutta ensi-iltaa on jouduttu siirtämään pandemian vuoksi useamman kerran. Ja miten hän on valmistautunut rooliin? Ensimmäiseksi, hän on keskittynyt fyysiseen puoleen treenaamalla ja hän aloitti jiu jitsun harjoittamisen. Hahmoon hän tutustui lukemalla paljon sarjakuvia klassikoista moderneihin teoksiin. Mitä tulee Batmanin vihollisiin, Colin Farrell ja Paul Dano ovat mukana sekä Catwomanin roolissa nähdään Zoë Kravitz. 

Kukaan heistä ei kuitenkaan voi sanoa, että he ovat olleet Batman eniten. Tämän tittelin vie Kevin Conroy, joka esitti roolia yli kolmekymmentä kertaa animaatioissa, sarjoissa sekä videopeleissä. Lisäksi vain yksi henkilö voi sanoa esittäneensä Batmania sekä Supermania. Tämä on Ben Affleck, joka esitti molempia näistä hahmoista. Hän voisi tehdä roolit molempina hahmoina Batman vs Superman -teoksessa. Batman kokee muodonmuutoksen vuonna 1966, DC:n ja Marvelin yhteistyön ansiosta. Tässä teoksessa, Batman ja Wolverine tulevat yhdeksi. Tämä uusi hahmo on nimeltään Dark Claw tai Logan Wayne tavalliselta nimeltään. 

The Batman saapuu elokuviin maaliskuussa 2022. Me odotamme sitä innolla. Entäpä sinä? 

 

Meidän Batman -kokoelmamme

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top