We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET ELOKUVAJULISTEET alennus 25 % ×

Vihreä tuo kotiisi harmoniaa ja rauhaa

10. 09. 2018

Sisustuksessa väreillä voi saada ihmeitä aikaan: huoneen voi saada näyttämään suuremmalta, pienemmältä, valoisammalta tai jopa hämärämmältä, sekä myös rauhallisemmalta. Ja vihreä väri on se, joka pystyy nostattamaan rauhallisia tuntemuksia. Se yhdistetään usein luontoon ja se symbolisoi harmoniaa ja toivoa. Vihreä värin näkeminen voi antaa energiaa ja tukea keskittymistä.

Useimpien mielestä vihreä ei ole ärsyttävä, ei edes niiden, jotka välttävät muiden selkeiden värien, kuten punaisen, käyttöä. Älä kuitenkaan yhdistä vihreää ja punaista, sillä tämä yhdistelmä luo kaoottista tunnelmaa.

Tässä säännöt vihreän käyttöön sisustuksessa:

Käytä sitä täydennysvärinä

Vihreät osat huonekalussa ovat parempi valinta kuin kokonaan vihreä huonekalu, kuten sohva tai keittiön kaapisto. Jos vihreää käyttää täydennysvärinä, se ei menetä vetovoimaansa. Siksi on parempi hankkia neutraalin värinen sohva ja yhdistää siihen vihreitä tyynyjä, mattoja tai muita sisustustuotteita, kuten maljakoita, ruukkuja tai tauluja.

Vihreän ja keltaisen yhdistelmä: ehdottomasti kyllä

Keltainen ja vihreä sopivat täydellisesti yhteen, kuten myös oranssi ja vihreä. Tämä yhdistelmä tuottaa rauhoittavan ja tasapainoisen lopputuloksen. Mutta älä kuitenkaan lisää tähän punaista, se olisi jo liikaa.

Vihreän eri sävyt – kaikki eivät ole sopivia

Vihreän eri sävyjä on runsaasti. Asuntoon sopii parhaiten oliivinvihreä, pullonvihreä, smaragdinvihreä ja herneenvihreä. On kuitenkin olemassa myös “sairaalanvihreä”, jota käytetään leikkaussaleissa, ja joka voi luoda epämiellyttävän tunnelman. Joillekin se voi jopa olla henkisesti epämukava.

Vihreä on siis täydellinen väri sisustukseen, mutta se vain vaatii oikeanlaista yhdistelyä muihin väreihin. Toivotamme sinulle onnea yhdistelyyn, mikäli vihreä on sinun valintasi. 😉

Lisää vihreitä kuviaDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top