We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET RETRO & VINTAGE alennus 20 % Osta nyt ×

Viisi erilaista: Kalenterit, joista valita vuodelle 2018

05. 11. 2017

Me kaikkihan haluamme olla silloin tällöin hieman luovempia, ja joskus tuollainen hetki tulee kun näemme tyhjän, valkoisen seinän. Ehkä se on liian yksinkertainen luovalle mielellemme. Luovuutta kannattaa ruokkia, ja helppo ja retro tapa täyttää tyhjä seinä olisi kiinnittää siihen juliste. Mutta vielä parempi on laittaa siihen seinäkalenteri. Voisi ajatella, että seinäkalenterit ovat vanhanaikaisia, mutta niillä voi koristaa seinän helposti ja edullisesti. Valitse aihe, josta pidät ja joka viihdyttää sinua. Tässä esittelemme viisi teemaa, joista voit löytää suosikkikalenterisi.

Tv-sarjanörtit

Parempaa ei voisi olla kuin hyvä tv-sarja, johon jäädä koukkuun. Joskus öisinkin lempisarjan juonenkäänteet valtaavat mielen, ja suosikkihahmojen kanssa olisi hienoa päästä seikkailemaan. Ripustamalla seinällesi suosikkisarjasi kalenterin näytät intohimosi muillekin. Onneksi meiltä löytyy useiden upeiden sarjojen seinäkalentereita, kuten The Walking Dead, Game of Thrones, Supernatural ja Uusi Scherlock.

Peliaddiktit

Oli suosikkisi sitten jokin uusi peli kuten Overwatch, tai nostalginen klassikko kuten Five Nights at Freddy’s tai Minecraft, sinun pitäisi näyttää se jotenkin. Mikään ei voita sitä tunnetta, kun on onnistunut pelaamaan vaikean tason loppuun.

Musadiggarit

On vaikea kuvitella maailmaa ilman musiikkia. Jo aikojen alusta musiikki on ollut ihmisten seurana, ja se on auttanut rakentamaan yhteisöjä, kulttuuria ja perinteitä. Nykyään musiikkityylejä on niin monia, että suosikkityyliä voi olla vaikea valita. Suurimpien suosikkien joukossa ovat muunmuassa AC/DC, Pink Floyd ja Michael Jackson. On aika valita omasi.

Elokuvien ystävät

Elokuvissakäynti voi olla erityinen hetki, aika jolloin voi omistautua sille, mikä eniten kiinnostaa. Se voi myös olla aikaa, jolloin tapaa ystäviä. Me voimme auttaa valitsemaan elokuvan kiinnostuksesi pohjalta. Esimerkiksi Star Wars on hyvä teorioiden lähde. Pirates of the Caribbean on taas tuore, ja Taru sormusten herrasta ilahduttaa fantasian ystäviä.

Harrastukset

Kuinka ontto olo olisi, jos harrastukset eivät innostaisi meitä elämässämme. Suosituimpien harrastusten joukossa ovat eläimet, jalkapallo ja moottoripyörät, noin muutamia nimetäkseen. Nauti siis harrastuksistasi

Toivomme, että pystyimme auttamaan sinua valitsemaan seinäkalenterin, joka vie sinut uuteen vuoteen. Jos tästä ei löytynyt sinulle sopivaa, käy tutustumassa koko valikoimaamme ja poimi sieltä suosikkisi. Muista pitää sisustuksesi tuoreena.

Lisää seinäkalenterita vuodelle 2018Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top