We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET METALLIKYLTIT alennus 20 % ×

Viisi faktaa: Avengers – Kostajat

23. 04. 2018

Voi sentään… Hartaasti odotettu elokuva on vihdoinkin saapumassa elokuvateattereihin ympäri maailmaa. Ja se elokuva on tietenkin The Avengers: Infinity War. Tämä “franchise-maailman kunnianhimoisin crossover-elokuva” on tarinaltaan jaettu kahteen elokuvaan, jotka julkaistaan vuoden kuluttua toisistaan. Tarpeetonta sanoa, että Marvel-fanit ovat ekstaasissa jo pelkästä ajatuksesta nähdä kaikki suosikkisupersankarinsa taistelemassa yhdessä Thanosta vastaan. Ja voit olla varma, että löydät sivuiltamme elokuva-arvostelun hyvinkin pian, sillä mekin ryntäämme lähimpäään elokuvateatteriin katsomaan elokuvan niin pian kuin mahdollista! Mutta mitä lähemmäksi ensi-ilta tulee, sitä pidemmältä odotusaika tuntuu, joten tässä 5 Avengers-faktaa odotuksen ratoksi.

1. Kaikkein ensimmäinen The Avengers (Kostajat) -sarjakuva julkaistiin 10. syyskuuta 1963. Tuohon aikaan supersankareiden nimet suurimmaksi osaksi suomennettiin, ja tarinassa Rautamies, Thor, Muurahaismies, Ampiainen ja Hulk yhdistivät voimansa superroisto Lokia vastaan.

2. Sarjakuva luotiin alunperin siksi, että Daredevilin kirjoittaminen kesti liian kauan. Marvel tarvitsi jotain julkaistavaksi nopeasti, ja oli helpompaa käyttää jo olemassaolevia supersankareita ja kirjoittaa heidät samaan tarinaan.

3. Kapteeni Amerikka liittyi Kostajien joukkoon vasta neljännessä sarjakuvassa. Vaikka häntä nykyään pidetään yhtenä ryhmän alkuperäisistä jäsenistä, hänet lisättiin vasta myöhemmin kun joitakin muita jäseniä poistettiin.

4. Ensimmäinen Avengers -elokuva tuotti elokuvateattereissa 1,5 miljardia dollaria, ollen täten kaikkein tuottavin Marvel-elokuva. Sitä myös kiiteltiin sekä fanien että ammattilaisten joukossa. Joten pitää paikkansa, että joukossa on voimaa.

5. Yksi kuuluisimmista Marvelin supersankareista, Hämähäkkimies, alunperin kieltäytyi liittymästä Kostajiin. Hänen perustelunsa oli, että hän halusi taistella rikoksia vastaan paikallisella tasolla.

Toivomme, että pidit viidestä faktastamme Kostajien historiasta. Meidän mielestämme tämä supersankarien joukko on yksi Marvelin suurimmista menestyksistä, emmekä malttaisi odottaa heidän seuraavaa seikkailuaan valkokankaalla. Vielä yksi bonusfakta tulevista elokuvista: ohjaajat ovat paljastaneet, että jopa 68 hahmoa osallistuu Infinity War -saagaan! Lisäksi he vihjailivat joidenkin päähahmojen kuolemasta… Ja tässä kaikki tällä kertaa, jätämme teidät tähän peljon ja jännityksen välimaastoon aina elokuvan ensi-iltaan, ja elokuva-arvosteluun, saakka. Siihen asti:

Osta Avengers -tuotteita

ja

Lisää Marvelin universumista 

LähdeDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top