We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET PELIJULISTEET Osta nyt ×

Viisi faktaa: Banksy ja katutaide

09. 05. 2017

Banksy on yksi maailman tunnetuimmista katutaiteilijoista, jonka sapluunakuvissa ja sprayteoksissa toistuvat poliittiset kannanotot. Hänen identiteettinsä on pysynyt salassa jo vuosia, vaikka spekulaatioita hänen henkilöydestään onkin usein noussut esiin. Vaikkemme varmasti tiedä kuka Banksy on, keräsimme hänestä muutamia hauskoja faktoja!

Banksy graffitikuvatapetti, hinnat vaihtelevat koon mukaan

  1. Banksyn on väitetty olevan Robin Gunningham, mutta väitteitä ei ole koskaan vahvistettu. Edes Banksyn edustaja ei vahvista eikä kiellä väitteitä. Banksyyn viitataan myös nimellä Robin Hood, hänen hyväntekeväisyyslahjoitustensa vuoksi.
  2. Vuonna 2015 Banksy perusti Iso-Britanniaan yhteiskuntakriittisen antihuvipuiston, jossa tavattiin töykeitä työntekijöitä, kammottavia huvipuistolaitteita ja valtavasti kiistanalaista taidetta 58 taiteilijalta.
Banksyn graffiti betoniseinällä-kuvatapetti, hinnat vaihtelevat koon mukaan
  1. Banksy ei myy taidettaan perinteisten taidegallerioiden kautta. On vaikea tietää mitkä Banksyn teoksina myytävät teokset ovat aitoja, mutta jotenkin hän onnistuu tienaamaan.
  2. Vuonna 2010 TIME -lehti nimesi Banksyn yhdeksi maailman 100 vaikutusvaltaisimmista ihmisistä. Hänen poliittisia graffitejaan on julkaistu ympäri maailman.
  3. Elokuva Exit Through the Gift Shop (2010) lisäsi myös hänen mainettaan. Elokuvassa hän antaa anonyymejä haastatteluita, jotka vain lisäävät hänen mystisyyttään. On katsojasta kiinni uskooko hän “dokumentin” aitouteen.

Osta Banksyn ja muiden katutaidetta!

Lähde 1 / Lähde 2 / Lähde 3Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top