We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET KARTAT alennus 20 % ×

Viisi faktaa: Captain Marvel

15. 08. 2018

Vuonna 2019 Marvel Studios tuo valkokankaalle ensimmäistä kertaa Captain Marvelin. Sarjakuvissa kokonaiset seitsemän supersankaria kuuluu Captain Marvelin aliakseen; ensimmäinen oli Mar-Vell, Kreestä tuleva avaruusolento-upseeri, jonka tehtävänä oli seurata Maan asukkaita kehittelemässä avaruuden tutkimiseen sopivaa laitteistoa. Viimeisin Captain Marvel on itseasiassa Neiti Marvel – Carol Danvers, joka on myös tulevan elokuvan supersankari.

Useita identiteettejä

Ennen identiteettiään Captain Marvelina (Kapteeni Ihmeenä), kunnianosoituksena mentorilleen Captain Mar-Vellille, Carol Danvers tunnettiin Neiti Ihmeenä, Binarina ja Sotalintuna. Hän sai yliluonnolliset kykynsä räjähdyksessä, jossa hänen DNA:hansa yhdistyi Captain Mar-Vellin DNA:ta. Hänestä tuli ihmis-kree-hybridi, jonka supervoimiin kuuluu muunmuassa lentäminen, energian manipulointi ja vastustuskyky vammoille. Brood-alienheimon hänelle suorittamat geenikokeet johtivat hänen ulkonäkönsä muuttumiseen ja Binari-nimen syntyyn.

Useita aikaisempia ammatteja

Carol Danvers aloitti uransa USA:n ilmavoimissa vakoojana. Myöhemmin hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun ja hänet nimitettiin  turvallisuusjohtajaksi NASA:an, jossa hän tapari Dr. Walter Lawsonin, alias Captain Mar-Vellin. Tämän jälkeen hän päätyi kirjoittamaan Peter Parkerin Daily Bugle -lehteen.

Kamppailu alkoholismin kanssa

Carolin menetettyä kaikki supervoimansa hän joutui kamppailuun kuningas alkoholin kanssa. Hänen alkoholisminsa ei sopinut yhteen työn kanssa Kostajissa, ja hänet jopa erotettiin väliaikaisesti kun hän ilmaantui töihin humalassa.

Feminismin symboli

Carol Denvers luotiin edustamaan feministisiä arvoja voimakkaana, kunnianhimoisena ja ahkerana naisena. Alussa hänen vaatetuksensa ei kuitenkaan kuvastanut noita arvoja. vaan vähäpukeisuus ja ilmeinen epäsopivuus kaksinkamppailuissa kiljuivat ristiriitaa. Siksi hänen asukseen muodostui myöhemmin tuntemamme kokovartalohaalari.

DC:n Captain Marvel

DC Comics loi supersankari Captain Marvelin ennen Marvelia. Marvel kuitenkin pakotti oikeuden avulla DC:n muuttamaan sankarinsa nimeksi Shazamiksi (joka tulee myös valkokankaalle tulevana vuonna).

Lisää MarveliaDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top