We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET MUSIIKKI alennus 15 % ×

Viisi faktaa: Game of Thrones

16. 01. 2018

Seksiä, vehkeilyä ja massoittain verisiä murhia.

Kolme sanaa, jotka määrittävät yhtä kaikkien aikojen suosituimmista ja nerokkaimmista HBO:n luomista tv-sarjoista. Kaikki tietävät mistä on puhe. Jep, kyseessä on suosittu Game of Thrones!

On vaikeaa valita vain viisi faktaa GoT:sta, kun menossa on jo kahdeksas tuotantokausi! Mutta tässä on nyt minun mielestäni mielenkiintoisimmat viisi faktaa:

  1. GoT on yksi kalleimmista tv-sarjoista. Yhden GoT-jakson tekeminen maksaa kolme kertaa enemmän kuin yhden Rillit huurussa -jakson tekeminen. Samat katsojat eivät välttämättä seuraa molempia sarjoja, mutta molemmat ovat tämän hetken suosituimpia tv-sarjoja. Yksi GoT-jakso maksaa kuitenkin miljoona dollaria vähemmän kuin Frendien viimeinen jakso – joka oli ja luultavasti yhä on kaikkien aikojen suosituin tv-sarja.

Game Of Thrones – Winter is Here juliste, 61 × 91,5 cm

  1. Emilia Clarken esittämä Daenerys on niin suosittu, että jo vuonna 2013 146 tyttövauvaa sai hänen mukaansa nimen Khaleesi. Useat GoT-fanit, ja ehkä jopa ei-fanit, ovat nimenneet lapsiaan sarjasta tutuilla nimillä, ja se on meistä mahtavaa! Kiitos GoT kaikista upeista, ainutlaatuisista nimistä, maailma on nyt paljon kauniimpi paikka!

Game Of Thrones – The 7 Kingdoms juliste, 91,5 × 61 cm; kehys: puu, musta

3. Kaksi kieltä, dothraki ja valyrian, luotiin erityisesti sarjaa varten, ja vain muutamasta sanasta. Vau! Tämä vasta on vaikuttavaa! Arvostan näiden kielten tekijöitä, ne kuulostavat hyviltä eikä niiden sanoissa ole mitään tutulta kuulostavaa, ne ovat niin uniikkeja.

4. GoT on kaikkein eniten ladattu tv-sarja. Bit Torrent on julkaissut tiedon, että vuonna 2013 GoT:n kauden viimeinen jakso ladattiin heidän kauttaan 5,9 miljoonaa kertaa. Mutta vaikka haluammekin nähdä uudet jaksot mahdollisimman pian, varsinkin kun joka puolelta kaikuu “Winter is coming” ja kärsivällisyys on koetuksella, on parasta odottaa virallisia lähetyksiä eikä ladata jaksoja laittomasti!

Game Of Thrones – Season 7 Night King juliste, 61 × 91.5 cm; kehys: puu, musta

  1. Hirviösudet ovat todellisia, mutta ne vain kuolivat sukupuuttoon satojatuhansia vuosia sitten. Onneksi! Tämän muinaisen suden sanotaan olleen neljänneksen suurempi kuin nykyajan harmaasuden. OMG!  Petojen uudelleenluomiseen käytettiin inuiittikoiria, joita suurennettiin digitaalisesti tietokoneella. Enpä haluaisi törmätä moiseen, mutta onneksi se ei ole mahdollistakaan!

Mutta nyt paljastan jotain, mitä ette vielä tienneet: Game of Thrones voidaan jakaa kolmeen tarinaan, jotka perustuvat kolmeen näkökulmaan koko kuningaskunnasta. Ja tiedän, ettei minun tarvitse kertoa teille mistä GoT:ssa on kyse, mutta kerronpa teille, että olen ollut siellä missä King’s Landing on. Olen kävellyt siellä tuhansia kertoja, sillä olen syntynyt ja kasvanut Dubrovnikissa, jossa GoT on pääosin kuvattu. On mahtavaa nähdä tämä vaikuttava UNESCO:n nimeämä maailmanperintökohde osana yhtä suurimmista tv-sarjoista!

‘Only those who know to play The Game of Thrones survives. There is no middle ground. You win, or you die.

Osta Game of Thrones -tuotteitaDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top