We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET CANVASTAULU alennus 22 % ×

Viisi faktaa: joita et tiennyt Kapteeni Amerikasta

08. 05. 2016

Nykyään Kapteeni Amerikka tunnustetaan yhdeksi Avengers-hahmoista, kotoisemmin Kostajista. Mutta tiesitkö, että hahmo tunnetaan oikeastaan nimenomaan elokuvien vuoksi? Tässä muutama fakta kaikkien aikojen Kapteeni Amerikasta!blog-captain 

  1. Kapteeni Amerikka on sarjakuvahahmo, joka luotiin jo vuonna 1941. Jo ensiesiintymisestään lähtien hahmo keräsi suosiota, mutta myös aiheutti paheksuntaa. Eräässä kuvassa Kapteeni Amerikka lyö Adolf Hitleriä, ja tämän kuvan vuoksi hahmon luoja sai niin paljon uhkaavia viestejä lukijoilta, että hän joutui poliisin suojeluun.
  2. Kapteeni Amerikka -sarjakuva oli aikanaan vallankumouksellinen, sillä yksi sen sankareista oli Afrikkalais-amerikkalainen. Tapahtumavuonnaan 1969 tämä aiheutti paljon keskustelua amerikkalaisista arvoista.
  3. Alunperin Kapteeni Amerikan nimeksi annettiin Super Amerikka. Hyvin pian “Super” kuitenkin muutettiin “Kapteeniksi”, sillä tekijät ajattelivat, ettei maailmassa ole tarpeeksi hyviä Kapteeneita, mutta Supersankareita liikaakin.
  4. Kapteeni Amerikka ei ole aina käyttänyt kilpeään. Sankari nähtiin ensin useiden eri aseiden kanssa, mutta lopulta hänen “aseekseen” valikoitui kilpi, jonka nähtiin edustavan presidentti Franklin D. Rooseveltin puheita toisen maailmansodan aikana.
  5. Chris Evans kieltäytyi Kapteeni Amerikan roolista kolmasti. Kun hän lopulta hyväksyi roolin, oli hänellä silti epäilyksiä sen suhteen. Vasta elokuvan tuottaja onnistui vakuuttamaan hänet kahdenkeskisessä tapaamisessa.

blog-captain2

LISÄÄ TUOTTEITADecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top