We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET CANVASTAULU alennus 22 % ×

5 faktaa, jotka sinun tulee tietää Venomista

12. 10. 2018

Maailmanpelastajasankareiden aikakausi on ohi. Antisankarit ovat valmiina valloittamaan elokuvateatterit. Joten suojaa aivosi ja osta suklaata, Venom saapuu…vahvempana kuin koskaan.

Ennen kuin ryntään leffateatteriin, ota seuraavat faktat haltuusi. Ne voivat suojella sinua itse Venomilta.

Aivoja ja suklaita

Ei nyt pitkitetä esittelyä pidempään. Kyllä, Venom käyttää aivoja ravinnokseen, varsinkin ihmisaivoja, muttei kieltäydy oravan aivoistakaan. On ainoastaan yksi asia josta hän pitää enemmän, ja se on suklaa. Öhöm…

Kuuma ex-vaimo

Venomista kirjoittaessa on vaikea valita kummasta puolesta kirjoittaa, mutta tällä kertaa valinta on Eddie. Hänellä on ex-vaimo, sekä sarjakuvissa että elokuvassa, ja heidän välillään on vieläkin jotain sutinaa. Elokuvassa ex-vaimoa esittää Michelle Williams, joka on Heath Ledgerin leski ja tämän tyttären äiti.

Television katselu

Sarjakuvan mukaan Venom pitää television katselusta. Mutta kuinka hän milloinkaan ehti lempipuuhaansa? Silloin kun Eddie nukkuu, tietenkin.

Perhesuhteet

Eddien lapsuus oli kurja ja ehkä hän siksi on niin sopiva Venomin uhriksi. Hänen äitinsä kuoli synnytyksessä ja vain hänen siskonsa yritti pitää kaikesta huolta. Eddien isä ei pojasta piitannut ja jopa syytti tätä äidin kuolemasta. Moinen tilanne varmasti määrittää elämää.

Hän ei osaa valehdella

CBR-nettisivuston mukaan Venom on tunnustanut sarjakuvassa, ettei hän pysty valehdella. Ylipäätään hän ei puhu paljon, mutta valheita vieläkin vähemmän.

Uskomme, että odotat Venomin näkemistä yhtä paljon kuin me!

Loppujen lopuksi ehkäpä hän on vain tavallinen, mukava kaveri, joka tykkää katsoa televisiota ja mutustaa suklaata. 🙂

Lisää Venomia

Astu Marvelin maailmaan

LähdeDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top