We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET CANVASTAULU alennus 22 % ×

Viisi faktaa: Kaupunkimaisemat ympäri maailman

08. 08. 2016

Jokaisella kaupungilla on oma tarinansa.  Jokaisella on oma historiansa, ja näkymät, tuoksut ja värit muuttuvat aina paikasta toiseen. Meillä kaikilla on tiettyjä mielikuvia eri kaupungeista. Tässä muutama hauska fakta viidestä tunnetusta suurkaupungista: Pariisista, Lontoosta, New Yorkista, Venetsiasta ja Shanghaista.

sydney-australia

Pariisi

Bonjour! Pariisista puhutaan usein valojen kaupunkina. Eiffelin torni painaa yli 7000 tonnia, ja sen maalaukseen kuluu 60 tonnia maalia! Yllättävä fakta Pariisista on, että koko kaupungissa on vain yksi stop-merkki.

Lontoo

London calling… Suosittu turistikohde Big Ben on kellotorni, mutta itseasiassa Big Ben on kellotornin sisällä olevan kellon nimi. Lontoon yli 300 konsertti- ja keikkapaikassa järjestetään yli 17000 esitystä vuosittain. Ei siis ihme, että Lontoo tunnetaan elävästä musiikkikulttuuristaan!

New York City

Aah, Iso Omena. NYC on ehdottomasti koettava edes kerran! Kaupunki joka ei koskaan nuku… Kauan kauan sitten kun ensimmäiset uudisasukkaat saapuivat, kaupunki nimettiin ensin New Amsterdamiksi. Vapaudenpatsas oli lahja Ranskalta, ja se avautui yleisölle vuonna 1886. Nykyään New Yorkissa on noin 19.8 miljoonaa asukasta!

cityscape2

Venetsia

Venetsia koostuu 15 pienestä saaresta ja siellä on yli 150 kanaalia. Kaupungissa vierailee vuosittain yli 15 miljoonaa turistia! Jos et ole vielä käynyt, parasta mennä pian, sillä Venetsia vajoaa 1-2 millimetriä vuodessa.

Shanghai

Kiinan rannikon puolivälissä sijaitseva Shanghai on maan suurin kaupunki ja maailmanlaajuisesti  tärkeä bisneskeskittymä. Kiinalaiset kirjoitusmerkit jotka muodostavat sanan Shanghai, tarkoittavat kirjaimellisesti “meren päällä”. Kaupungissa arvioidaan asuvan yli 25 miljoonaa ihmistä.

Lisää maailman metropolejaDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top